Насловна / Свет / Хелм / Подгоричка „Борба“: Црна Гора полигон Ми-6 за деловање против Србије, РС, „руског утицаја“ и СПЦ
mi6 centrala london

Подгоричка „Борба“: Црна Гора полигон Ми-6 за деловање против Србије, РС, „руског утицаја“ и СПЦ

БРИТАНСКА обавештајна служба Ми-6 већ пола године у Црној Гори прати и прислушкује посланике, универзитетске професоре и водеће људе Митрополије црногорско-приморске, а под присмотром је 50 особа, сазнаје портал подгоричке „Борбе“.

Према сазнањима „Борбе“ из обавештајних кругова, на списку за праћење и прислушкивање обавештајаца Ми-6, који делују у Подгорици, налази се 20 посланика Скупштине Црне Горе, неколико професора и водећи људи Митрополије.

Исти извор наводи да британски обавештајци евидентирају људе из владиних и невладиних организација, људе у институцијама, на које немају утицај, односно, који се повезују са руским круговима. Портал „Борба“ наводи да обавештајци Ми-6 самостално раде на том пројекту, као и да су из читаве операције искључени људи из Агенције за националну безбедност и полиције.

„На списку људи који су под њиховом присмотром налази се 50 особа из Црне Горе. Много више их је из Србије и Републике Српске. На списку су и свештена лица, као и политичари, универзитетски професори, али и новинари“, открива извор „Борбе“.

Црна Гора је, како су раније медији писали, полигон Ми-6 за рушење легитимно изабраних власти у Београду и све ово што се дешава на Косову и Метохији је дEо њиховог плана за дестабилизацију региона. Портал „Борба“ наводи да офанзива агената Ми-6 има стратешко упориште у тежњи да се медијским и оперативним деловањем ослаби руски утицај на Балкану.

Факти

Како бисте оценили овај текст?

+Кликните на звезду за оцену!

Актуелно

Мило Ђукановић уз помоћ Вучића и Дачића пиша по Србији и српској цркви! 10

Мило Ђукановић уз помоћ Вучића и Дачића пиша по Србији и српској цркви!

Амбасадор Србије у Подгорици Зоран Бингулац позван је у четвртак на разговор у Министарство спољних …

Патријарх Иринеј најавио могућност анатемисања Мила Ђукановића 11

Патријарх Иринеј најавио могућност анатемисања Мила Ђукановића

Нека му да Бог ума да размисли шта чини, и да не заслужи проклетство и …

Један коментар

  1. Реч „брит“ је по хебрејски завет/заклетва. Реч „иш“ по хебрејски= људи, реч „ниа“ по хебрејски= покрет, кретање (људи). Значи, нема никаквих других енглеза који воде ту државу, само чоизн пипл. Погледајте архитектуру тог здања МИ-6, ко се разуме, одмах ће видети древни „зигурат/сигурат“ или јудејски храм за жртвоприношење људи њиховом творцу ванземаљцу Иехова/Јахве: https://ru.wikipedia.org/wiki/Зиккурат

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *