Покрет за Србију: Честитамо народу!

0
(0)

Велики вођи српског, а и других народа, били су велики тиме што су умели да обезбеде народу да сигурно иде путем којим сам жели, односно осећа да треба да иде. Сви покушаји да се народ убеди, натера или изманипулише да иде неким другим путем, завршили су се неславно, а често и трагично.

Западни колонизатори и манипулатори и њихови домаћи сарадници, учинили су све што су могли – и успели су онолико колико су могли, да кретање народа путем истине и правде успоре, да му тај пут прикажу као погрешан, а да политичке представнике који желе да служе народу на том путу ућуткају, дискредитују или посвађају. Они су формално испунили свој план, бескрупулозно користећи огромне ресурсе отете од народа, за тренутак су успорили бујицу народне воље, задржали су власт, и још за кратко време обезбедили себи заштиту и профит.

Евроатлантски пут је пропали пројекат, који је посебно штетан по Србију. Србија има своју сигурну будућност, као слободна и независна земља, ослоњена на своју славну традицију, Русију као братску земљу и историјског савезника и слободни свет који се рађа пред нашим очима.

Зато честитамо народу, који је упркос свим притсицима и манипулацијама, већ на овим изборима јасно показао којим путем жели да иде! Честитамо и Дверима, ДСС-у, Српској радикалној странци, што су умели да следе народни интерес, али и свим посланицима који ће ући у Народну скупштину са уверењем да је служење народу важније од свих других аспеката политике! А и свима који су са истим уверењем учествовали у овој неправедној изборној утакмици, са надом да ће следећи пут направити мање грешака.

Србију чекају нова озбиљна искушења која евроатлантска власт неће моћи да савлада. Покрет за Србију ће и надаље бити са народом, у првим редовима битке за слободу Србије, битке, коју ћемо саборно, ускоро довести ДО ПОБЕДЕ!

саопштење за јавност Покрета за Србију

 

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Где нас је довела Вучићева власт: Редови за бесплатну храну у Београду (видео, фото)

4.3 (4) Током викенда колектив „Солидарна кухиња“ кувао је и делио храну у Београду за …

ДОКЛЕ ЋЕМО ДА ЋУТИМО И ТРПИМО ИЖИВЉАВАЊЕ? Срби доведени у патолошко стање колективног страха

3 (4) Ћутолози практично својим ћутањем подржавају овакву власт, иако шапатом тврде како су против …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend