Полиција ухапсила капетана Војске Србије јер није хтео да да сигуран глас за СНС

0
(0)

Члан Војног синдиката Србије, капетан ВМ, данас је имао сукоб са активистима владајућих странака који ових дана незаконито од стана до стана узнемиравају грађане Београда прикупљајући тзв сигурне гласове по одређеним списковима. Капетан ВМ је тражио да види списак и питао активисте одакле им подаци о његовој породици при чему је од њих вређан и са њима дошао у вербални сукоб.

Пријављен је од стране активиста који су се представили као чланови СНС, због чега је лишен слободе и приведен у Полицијску станицу Звездара због наводног насилничког понашања.

Ово је опасан преседан да се полицијском репресијом часни војници хапсе само што су у свом стану, затражили увид у спискове где се налазе имена њихових породица. Постављамо више него логично питање ко се насилнички понаша у овом догађају да ли они који узнемиравају грађане или они који тако нешто не дозвољавају и бране своје породице. Режимски медији су брже боље почели са сатанизацијом поштеног српског војника који је у служби више пута похваљиван и награђиван и који ради на најодговорнијим дужностима у систему одбране.

Уједно позивамо министра Александра Вулина, да реагује поводом ове накарадне демонстрације политичке моћи и заштити своје запослене. У противном Војни синдикат Србије наћи ће начина да се саморганизује и помогне свом члану. Војни синдикат Србије пружиће правну помоћ капетану МВ а о даљем току дешавања по овом случају обавештаваће јавност. Ово је још један од доказа да Србија пропада у погледу основних људских права и слобода и да се враћа у доба једноумља и Голог Отока.

Позивамо све грађане који су сведоци и који су спремни да сведоче о овом немилом догађају да се јаве Војног синдикату Србије на број телефона 066/27-11-01 или мејлом на [email protected].

Војни синдикат Србије

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

УЗУЗ: Побуна ИТ сектора, НЕНОРМАЛНИМ порезима уништавају српску економију

5 (8) Удружење за заштиту уставности и законитости (УЗУЗ) саопштило је данас да је покренута …

Свођење рачуна у картелу: ВУЧИЋ ПРОТИВ ВЕСЕЛИНОВИЋА

4.7 (55) Србијом већ тридесет година влада организовани криминал. Спрега политике и мафије уништила је …

3 Коментара

  1. Stranacki „Hitler Jugend“ poceli da hapse po kucama ???

  2. Sutra te S(N)S skojevce, a OBAVEZNO I DžUKCE koji su prihvatili zadatak da uhapse oficira Vojske Srbije podlati na Kosovo ili u Somaliju, Siriju, Avganistan, na Boko Haram, a mogli bi da brane i Makedoniju od VMROVACA i šiptara. Mogu i protiv ustaša. Već su se dokazali hrabrošću. Vojni sindikat je MORAO da organizuje desantnu jedinicu i razjebe tu BANDU KRIMINALACA sa Zvezdare, pod „komandom“ Mrkića. Slina i svi džukci sa Zvezdare MORA DA DOBIJU NOGU U DUPE !!! Ako vojska ne preuzme stvar u svoje ruke, sledi paljenje Rajhstaga. Nastavak znamo …

  3. Da. Video sam i sam koliko su osetljivi na sigurne glasove. Još na prvim njihovim izborima su me zvali telefonom i pitali hoću li glasati za SNS. Meni je to bilo toliko daleko da sam se govoreći da neću malčice i nasmejao. Od tad me mrze ko Švabu. Sve su učinili da me učine što nesrećnijim, što siromašnijim, što bednijim. Opljačkali su me, oduzeli mi posao od kog sam živeo, pretresli mi celu kući i pokrali sve što je iole vreledo, oteli kola… Sve što su mogli učinili su protiv mene, ne osećajući ni trunku krivice. Kao da je to njihovo pravo da učine čoveku koji nije na njihovoj strani svaku gadost koje se mogu setiti. To je definicija psihopata. Oni jesu psihopate i ako ih se vrlo brzo ne oslobodimo crno nam se piše.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend