Портрет министра Гашића – школовање

0
(0)

Асоцијација невладиних организација удружених у Кућу људских права затражила је крајем јануара ове године да Скупштине Србије разреши министре Братислава Гашића, Небојшу Стефановића, Николу Селаковића и Александра Вулина, јер “континуирано нарушавају правни систем државе, руше владавину права, газе поделу власти и озбиљно угрожавају развој демократије и вредности на којима почивају Устав и закони Србије”. Опозиционар ће кроз серију истраживачких текстова направити својеврсне портрете поменутих министара, а први на реду је, (под условом да се пост о кршењу стандрада и закона социјалне заштите министра Александра Вулина не разуме као увод у ова истраживања) министар одбране Братсилав Гашић.

С обзиром на то да је образовање улазница у друштво, али и да су дипломе и стечена звања већине кадрова владајуће СНС пратиле различите афере, определили смо се да прва прича о министру Гашићу буде везана управо за образовање. Руководили смо се и следећим важним чињеницама које се тичу образовних звања министра одбране: у раније објављеним верзијама биографије наведено је да је министар завршио гимназију смер вискоградња у Нишу, а тренутно на сајту министраства пише да је Гашић гимназију завршио у Крушевцу; наш извор тврди да диплома Економског факултета у Нишу коју је доставио као градоначелник Крушевца јуна 2012. показује да је министар дипломирао 2010. године. Веома често се у јавности за министра Гашића истиче да је он по струци керамичар, па смо у виду имали и сведочанства Крушевљана, радника “Трајала” да је Братислав Гашић био крајем осамдесетих њихов колега. Прецизније, да је у овој фабрици радио као керамичар.

Одговор на питање да ли је министар Гашић завршио крушевачку гимназију потражили смо на званичној интернет страници Гимназије. Прецизније, увидом у списак “Матуранти Гимназије у Крушевцу 1856-2005″, истраживање које је објављено 2005. године и које се налази на сајту крушевачке Гимназије(на крају текста је линк ка списку). На овом списку нема ниједног ученика с презименом Гашић закључно са 2005. годином. Постоји могућност да је министар Гашић после 2005. године завршио ову средњу школу, али не постоји могућност да је дипломирао на смеру вискоградња.

На сајту је и књига “Разнели нас ветрови к’о маслачак” о бившим ученицима Гимназије који су остварили значајан успех у професионалној каријери. Књига је рађена поводом 140 година Гимназије и претпоставили смо да би Братислав Гашић као успешан привредник, власник локалне телевизијске станице, па чак и као сувласник бренда “Гранд кафа” заслужио место у овој брошури. Ни у овој книзи нема министра Гашића. Углавном, своје место су ту нашли Стојан Протић, оснивач и теоретичар Радикалне странке, као и бивши министар културе Небојша Брадић.

gasic-univerzitet

Како министар Гашић није дипломирао у крушевачког Гимназији, покушали смо да сазнамо да ли је завршио гимназију у Нишу, с обзиром да се тај податак појављивао у појединим верзијама биографије овог државног функционера, али и да је сам министар једном приликом изјавио на страначком скупу, да је гимназију за време усмереног образовања завршио управо у Нишу. Ниш има четири гиманзије “Светозар Марковић”, “Стеван Сремац”, “Бора Станковић” и “9. мај”. Пре увођења усмереног образовања само је Гизманија “Бора Станковић” школске 1978/79. године имала одељења математичко-техничке, геолошке и графичке струке. Министар Гашић је 1967. годиште и никако није могао бити ђак ове гимназије у том периоду, иако ниједна од ових струка не припада грађевинском смеру, односно високоградњи. Од 1981 године у овој гимназији постоји само математичко-техничка струка. Остале три гимназије школске 1985/86 или 1986/87. године, када би министар Гашић могао бити њихов ђак, нису имале грађевинске смерове: школовале су информатичаре, програмере, математичаре, новинаре-сараднике, преводиоце, књижничаре, коректоре и техничаре заштите животне средине. Дакле, министар Гашић није матурирао ни у нишким гимназијама.

Да бисмо проверили да ли је и када дипломирао на Економском факултету у Нишу обратили смо се секретаријату факултета. Иако је реч о јавној информацији о државном функционеру факултет је одбио да ту информацију да на “обичан захтев”, већ су инсистирали да до уверења о положеним испитима и дипломском раду дођемо у складу са Законом о доступности информација од јавног значаја. Одговор још нисмо добили, а одговор подразумева да нам омогуће да видимо оригинал уверења, а да нам предају оверену фотокопију уверења о завршеним студијама.

Секретар факултета Дејан Димитријевић је мирне душе могао и да нам каже да је министар Гашић дипломирао на Економском, посебно јер нам је испричао веома занимљиву причу о уверењу, то јест дипломи овог државног функционера.

“Већ је уверење тржила фирма “Јужне вести” и они су новинари. И замислите, баш кад су дошли да погледају уверење о положеним испитима на факултет је свратио и сам министар Гашић. Нагласио је да жели да све буде поштено и да је он одговоран и поштен човек” испричао нам је Димитријевић, секретар нишког Економског факултета.

Међутим, разговор са колегом Предрагом Благојевићем, уредником сајта јузне вести, учинио је још интересантнијим причу о дипломи министра Гашића. Наиме, Благојевић јесте поднео захтев факултету како би сазнао да ли је министар Гашић дипломирао на нишком Универзитету 14. јуна прошле године. Факултет је дописом од 27. јуна одговорио да да је Братислав Гашић био студент овог факултета, као и да је на њему дипломирао. Појаснили су му да не могу да му покажу диплому Гашића, јер се дипломе издају у једном примерку и уручују дипломираном студенту, па му диплому може показати само дипломирани економиста Братислав Гашић, коме Благојевић и треба да се обрати. Известили су га да факултет у документацији има број дипломе под којим је она издата и заведена у књизи издатих диплома.

“Истог дана сам се обратио новим захтевом у ком сам тражио уверење са свим положеним испитима и оценама студента Братислава Гашића. Како они на тај захтев нису одговорили у року, поднео сам жалбу Поверенику за информације,” каже Благојевић и наглашава да до 1. септембра 2014. године није добио тражену информацију.

У међувремену, Благојевић се 1. септембра састао са министром Гашићем у Крушевцу како би договорио да интервју. Било је планирано да министар Гашић дође у Ниш у студио јужних вести на снимање. Том приликом је уредник јужних вести обавестио министра да Економски факултет у Нишу одбија да му омогући увид у његов досије.

“Министар се понудио да заједно одемо на факултет кад дође у Ниш и тако смо се и састали у канцеларији декана 9. септембра прошле године. Тамо ме је поред проректора Универзитета у Нишу, сачекао лично министар Братислав Гашић, и бивша деканка, а садашња чланица Одбора Агенције за борбу против корупције, професорка Евица Петровић. Уверење о завршеним испитима сам могао да видим само из руке секретара, а фотокопију нисам добио. Деловало ми је да је све уреду. Видео сам и документ о завршеној средњој школи, без кога министар не би могао да се упише на факултет. Сећам се да је тај папир био доста изгужван. Уствари, поцепан, па залепљен селотејп траком” наводи Благојевић и наглашава да је министар Гашић потенцирао да он жели да се све дилеме око његовог образовања разреше транспарентно.

Уредник јужних вести каже да је захтев упутио највише због чињенице да у биографији министра пише да је дипломирао на нишком Економском факултету, али и да је на достављање информације чекао више од 15 дана. Занимљиво је и да су се непосредно после упућивања захтева, Благојевићу обратиле колеге које се више не баве новинарством и саветовале га да припази шта ради. Објаснили су му да је постао предмет интересовања ВБА.

“Питао сам зашто ВБА, па ја сам цивил, шта имам са војском. Речено ми је да је то због тога што се “интересујем” за министра одбране. Пошто само радим свој посао, мислио сам да није неки проблем што се интересују. Колеге су помињале да се за мене распитује Братислав Дикић, бивши командант Жандармерије. То ми је потврдио и сам министра Гасић. Рекао је да ме је “проверио” и да је лично замолио Дикића да се распита о мени, ” каже уредник јужних вести.

Министар је ово објаснио афером, која је непосредно пре тога отворена о плагијату доктората министра унутрашњих послова Небојше Стефановића. Зато је хтео да провери ко се то интересује за њега. Благојевић се сећа и да је министра поменуо да му је бивша деканка Економског факултета професорка Евица Петровић сестра. Професорка Петровић је чланица Одбора Агенције за борбу против корупције који одлучује о жалби министра Селаковића о сукобу интереса.

Почетком октобра, без мало месец дана пошто му је на Економском факултету секретар “из своје руке” показао уверење о положеним испитима министра Гашића, из ове установе су га звали да потпише да је преузео фотокопију уверења. У прво време је одбијао да потпише тај документ, али пошто су га из Службе повереника за информације позвали и питали да ли му је факултет доставио тражене информације одговорио је да је добио информације које је тражио. Сада сматра да је погрешио и да је морао да инсистира да му дају фотокопије које доказују да је министар Гашић завршио Економски факултет у Нишу.

У светлу ових чињеница факултетска диплома министра одбране и даље је под знаком питања. Једино би Економски факултет у Нишу разрешио све дилеме, а на тај одговор чекаћемо 15 дана како то закон налаже. Мада је факултет већ у првом одговору колеги Благојевићу мога да наведе број дипломе министра Гашића, онај под којим је диплома заведена у књизи издатих диплома. Такође, секретар факултета Дејан Димитријевић, иначе мастер права, могао је и нама да каже тај фамозан број под којим је заведена диплома министра Гашића.

Остаје да се надамо да ћемо бити боље среће од колеге Благојевића. Да ћемо добити уверење “у своје руке” и оверену фотокопију. И да се у деканату нећемо срести с министром одбране Братиславом Гашићем. Или проректором нишког Универзитета, или професорком Петровић. Све и да се сретнемо знаћемо како ствари у овом случају функционишу- новинари траже документа, ВБА их “прати” а на факултету ради и сестра министра, па ако се сети да му јави, можда се и сретнемо.

Можемо малом пречицом избећи овај сценарио. Ако Економски факултет не достави документа у законом прописаном року, можемо се обратити жалбом Поверенику за информације од јавног значаја. Потом би повереник у наше име захтевао информације и документа која доказују да је министра Гашић завршио нишки Економски факултет.

 

Оливија Илин, Опозиционар.цом

http://www.mod.gov.rs/sadrzaj.php?id_sadrzaja=4301

http://www.istinomer.rs/akter/bratislav-gasic/

http://gimnazija.org.rs/downloads/Maturanti.pdf

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Милослав Самарџић – Фалсификати комунистичке историје (видео)

5 (1) Како је кроз образовање и кинематографију грађена лажна слика света у коме до …

Нарко мафија из Јовањице спонзорисала БИА и опремила им два оперативна центра!? (видео)

4.6 (28) Потпредседник Народне странке и народни посланик Мирослав Алексић позвао је данас директора Безбедносно-информативне агенције (БИА) Братислава …

72 Коментара

 1. @Sunkissbeach12 Plocice su klizave ali to je rizik posla.Gasicu Bato vrati se na keramiku.Sram te bilo za laziranje biografije

 2. @Sunkissbeach12 Plocice su klizave ali to je rizik posla.Gasicu Bato vrati se na keramiku.Sram te bilo za laziranje biografije

 3. @Sunkissbeach12 Plocice su klizave ali to je rizik posla.Gasicu Bato vrati se na keramiku.Sram te bilo za laziranje biografije

 4. Не зна се ко је гори, жуто-напредњачка банда или србомрзачки НВО сектор!

 5. Не зна се ко је гори, жуто-напредњачка банда или србомрзачки НВО сектор!

 6. Не зна се ко је гори, жуто-напредњачка банда или србомрзачки НВО сектор!

 7. ama ko ne ide u skolu da nema pravo glasa-koliko razreda toliko tiketa za glasanje – i ko nema fakultet nemose da rukovodi i da vodi

 8. ama ko ne ide u skolu da nema pravo glasa-koliko razreda toliko tiketa za glasanje – i ko nema fakultet nemose da rukovodi i da vodi

 9. ama ko ne ide u skolu da nema pravo glasa-koliko razreda toliko tiketa za glasanje – i ko nema fakultet nemose da rukovodi i da vodi

 10. Franc Kafka -Procesi sami od sebe niču! Шишај, Србија међ шљивама…

 11. Franc Kafka -Procesi sami od sebe niču! Шишај, Србија међ шљивама…

 12. Franc Kafka -Procesi sami od sebe niču! Шишај, Србија међ шљивама…

 13. TREBA IH SMENUTI SAMI PISU ZAKONE I SAMI DONOSE TE ISTE ZAKONE KAO DA SU BOGOVI NEPITA SE NAROD NISTA

 14. TREBA IH SMENUTI SAMI PISU ZAKONE I SAMI DONOSE TE ISTE ZAKONE KAO DA SU BOGOVI NEPITA SE NAROD NISTA

 15. TREBA IH SMENUTI SAMI PISU ZAKONE I SAMI DONOSE TE ISTE ZAKONE KAO DA SU BOGOVI NEPITA SE NAROD NISTA

 16. za vreme jna niko ko nema vojnu akademiju i veliko iskustvo iz sebe ne bi mogao da vodi vojsku,ovo je smesno da smesnije ne moze biti,ista situacija i sa ministrima,nepismeni svi do jednog,sve same lazne diplome

 17. za vreme jna niko ko nema vojnu akademiju i veliko iskustvo iz sebe ne bi mogao da vodi vojsku,ovo je smesno da smesnije ne moze biti,ista situacija i sa ministrima,nepismeni svi do jednog,sve same lazne diplome

 18. za vreme jna niko ko nema vojnu akademiju i veliko iskustvo iz sebe ne bi mogao da vodi vojsku,ovo je smesno da smesnije ne moze biti,ista situacija i sa ministrima,nepismeni svi do jednog,sve same lazne diplome

 19. ОВО ЈЕ СВО ЊЕГОВО ФАКУЛТЕТСКО ОБРАЗОВАЊЕ , ПА И ТО ЈЕ МОРАО ДА УЧИ САМОУКО , ЈЕР ДА ЈЕ МАКАР ТО ЗАВРШИО КАКО ТРЕБА ,ТАЈ ОЛОШ БИ ИМАО И САДА ТРИ ФИРМЕ КОЈЕ СУ ОТИШЛЕ ПОД СТЕЧАЈ . !!!

 20. ОВО ЈЕ СВО ЊЕГОВО ФАКУЛТЕТСКО ОБРАЗОВАЊЕ , ПА И ТО ЈЕ МОРАО ДА УЧИ САМОУКО , ЈЕР ДА ЈЕ МАКАР ТО ЗАВРШИО КАКО ТРЕБА ,ТАЈ ОЛОШ БИ ИМАО И САДА ТРИ ФИРМЕ КОЈЕ СУ ОТИШЛЕ ПОД СТЕЧАЈ . !!!

 21. ОВО ЈЕ СВО ЊЕГОВО ФАКУЛТЕТСКО ОБРАЗОВАЊЕ , ПА И ТО ЈЕ МОРАО ДА УЧИ САМОУКО , ЈЕР ДА ЈЕ МАКАР ТО ЗАВРШИО КАКО ТРЕБА ,ТАЈ ОЛОШ БИ ИМАО И САДА ТРИ ФИРМЕ КОЈЕ СУ ОТИШЛЕ ПОД СТЕЧАЈ . !!!

  • G-dine Srejicu,vase znanje me nateralo da vam zavirim u profil i dobro bi bilo da prvo pometete u svom dvoristu,a onda zavirite u tudje.Covek koji je u raskoraku sa sopstvenom decom ima dovoljno svojih problema,da bi resavao tudje.I jos nesto sve izneto je netacno,morate mi verovati na rec,kao Krusevljanka znam.A apoliticna sam i Gasic mi nije ni brat,ni pobratim.

   • Ja sam kruševljanin takođe i ne vidim u čemu je problem? Ne treba čoveka diskreditovati zbog porodičnih problema, ako mu komentar ima osnova. A itekako ima, ukoliko niste u toku, Gašić je do sada oterao u stečaj sledeće firme: Saco d.o.o., Avia-Saco d.o.o., Saco-Nuts d.o.o. i TV Plus. Sada trenutno posluje agencija ADD Produkcija koja ima ugovor sa TV Plus o „iznajmljivanju“ kapaciteta ove televizije i ona za račun iste prima uplate za reklame i slično. TV Plus do pre par meseci nije imao nijednog zaposlenog! Kad je Gašić toliki ekonomski mag, šta mu je trebalo da otera ove firme u blokadu od oko 50.000.000 dinara, i šta mu je trebalo da se bavi politikom? Možda da bi u predizbornoj kampanji TV Plus bila lokalni bastion naprednjaka i da je on sa tih 50 miliona široko podržavao kampanju u zamenu za obećano mesto potpredsednika SNS, člana upravnog odbora Srbijagasa i na kraju ministra odbrane? Ja svoje rekoh, ajd sad vi demantujte, šta je uradio da dobije tolike izmišljene nagrade od svojih podanika, kao lek za komplekse.

 22. Plagijatori ,falsifikatori i imitatori ne mogu voditi drzavu.Odnosno mogu ali ce ta drzava brzo propasti.

 23. Plagijatori ,falsifikatori i imitatori ne mogu voditi drzavu.Odnosno mogu ali ce ta drzava brzo propasti.

 24. Plagijatori ,falsifikatori i imitatori ne mogu voditi drzavu.Odnosno mogu ali ce ta drzava brzo propasti.

 25. ПА,ДРЖАВА ЈЕ ПРОПАЛА!СВЕ ДОКТОРИ СА“МИЋОВОГ ФАКУЛТЕТА“!ЕЕЕ ЈАДНИ И ГЛАДНИ МОЈ НАПАЋЕНИ НАРОДЕ!!!

 26. ПА,ДРЖАВА ЈЕ ПРОПАЛА!СВЕ ДОКТОРИ СА“МИЋОВОГ ФАКУЛТЕТА“!ЕЕЕ ЈАДНИ И ГЛАДНИ МОЈ НАПАЋЕНИ НАРОДЕ!!!

 27. ПА,ДРЖАВА ЈЕ ПРОПАЛА!СВЕ ДОКТОРИ СА“МИЋОВОГ ФАКУЛТЕТА“!ЕЕЕ ЈАДНИ И ГЛАДНИ МОЈ НАПАЋЕНИ НАРОДЕ!!!

 28. Njih i njihove majke vole zbog komsiluka da se ne bi pricalo a kamo li … U snu se ne snili !!!

 29. da nije bio u odelenju sa dragim nam predsednikom???

 30. Kakve veze keramika ima sa naukom o ratu???? Nauka o odbrani i ratovanju je jeko komplikovana stvar… Kako jedan duduk moze da bude ministar odbrane???? Cisti kretenizam

 31. Dajte bre sto istrazujete ovog homosexualca . On je poznat Krusevackoj policiji zbpgsilovanja dece a sada je otisao da siluje vojnike . Njegova profesija je grncar pravio je cupove od gline

 32. Poenta je da vojnik nemože biti ministar jer nije demokratski….

 33. Ко ти је послао линк…Хм…

 34. Mozda mu se moze spocitavati sto-sta, ali JESTE DIPLOMIRAO NA EKONOMSKOM FAKULTETU U NISU.Jeste dugo studirao,jer je studirao iz radnog odnosa,vanredno,ali licno sam ga videla ispred kabineta ,Pol.ekon.,,gde je cekao na konsultacije.A sto se tice dr.prof. Evice ta ne bi na ispitu,,pustila,,ni rodjeno dete a da nema znanje za prelaznu ocenu i slovi za jednog od najstrozih profesora na fakultetu.I jos nesto,totalno sam apoliticna,ali radi istine…

 35. Političke diplome i obrazovnje po partijskoj liniji i porodičnom pedigreu od Titovog doba su neprestani INTELEKTULNI ZLOČINI-MODERNO NAUČNO NEPOŠTENJE JE SATANSKI GREH !

 36. Nisu u pitanju NVO. Narod trazi smenu nesposobnih, pa bilo ko da je!

 37. Napisite malo o mutnoj proslosti ministra kako je radio sa kradenom garderobom iz Italije i kako je radio lazne pasose???? Brat mu isto nije sjajan i bajan ali je kao covek bolji od ministra

 38. КОЈУ ЈЕ КЕРАМИЧАР ЗАВРШИО ШКОЛУ? – КЕРАМИЧКУ! ПАРОДИЈА НА ПИСАЊЕ
  КУРИРА САТИРИЧНА ПРИЧА

  Шта сте запели коју је средњу школу завршио Гашић ? Наравно,
  сваког кога ишколује улица да је завршио вишу узалудну и краде Богу
  дане .. А могућности су бројне . Он се ишколовао тако што је постао
  курвин син ! Оног тренутка кад је почео да се бави политиком , а
  политика је курва. А да би усавршио овај најстарији занат , стекао је
  уличну животну школу. Ту можеш да будеш и жиголо и просјак и обијач
  и лопов и бескућник и стопер и курвин син и чистач улица , али он се
  одлучио да буде црвени фењерџија и референт за продају магле. Дакле
  курвин син. Ништа бољи није ни Тома Гробар који је диплому стекао у
  недељу , нити Стефановић – плагијатор ! Ко зна колико јој потписивача
  палцем и остављача отиска палца у картонима криминалаца има ова
  лоповска и издајничка дружина курвиних синова , макроа Србије! И у
  чије јастуче за мастило забадају кажипрсте . Можда се ишколовао код
  саобраћајног знака : Кажипрст у кажипрст ! А можда је Кобре водио код
  Змије по змијске кошуљице ?!

  Новинари Курира су необавештени . Гашићеву диплому средње школе
  логиком су тражили у школама. Док су они млатили празну сламу
  Керамичар је пунио сламарицу! У питању је грешка! Требало је да
  прегледају картоне казнено поправних установа. Можда је правио
  „смедеревце “ у Падинској Скели !!! Е, то му је онда виша поправна !

  Подводачи подводе Србију и баве се таксирањем , зато наивни новинари
  не истражујте превише ! Проблематични Гашић Министар Одбране подводи
  Србију с Курца на Курац ( Себастијан) ! А не би умео да одбрани ни
  пиле од кобца . Једино је стручан у разоружавању Војске и како се
  тврди наоружавању Шиптара … Зли језици ….

  Велике су могућности…. Коју је завршио Керамичар школу? Ко да
  питају која река тече испод Савског моста ?
  После слања Кобри на педер- бала , можда је то куромерско-
  курозебничка , а добила име по једном месту код Роваца у Дуван-
  Црногорици .

  Можда је био музикалан па свирао на клавиру , можда је завршио за
  џепароша, лева рука десни џеп, можда је кртица, доушник Трулог и
  Дивљег Запада .
  Човек има диплому животне школе ишколовала га је улица и постао је
  уличар …. А да је у Скупштини Куплерај – то би се знало , ипак је то
  Јавна Кућа и тамо не раде уличарке , већ елитне проститутке ….
  Доказао је да је историја учитељица живота и бежао је са часова , а
  бежао је са часова да би данас седео у скупштинској клупи , а иако
  није није даље одмакао од буквара сад сад неком држи буквицу…
  Завршио школу на врелом алсвалту – песничењем , зеленашењем ,
  утеривањем дугова …..
  Не замерите човеку није лако у земљи педера бити гологузан . А он је
  баш вртигузан у окружењу америчких Кобри, Тачијевих змијских кошуљица
  , сарадника НАТО бомбардера који су убијали србску децу !
  Имао је кеца из владања , али то је у политици кец из рукава !
  Ишколовао га је Раднички да вам показе радничка класа како се пљачка
  државна каса !
  Свирач на улици, продавац цвећа, продавац магле , ако је пореклом
  Црногорац они су занатлије најстаријих заната , калфе за обијање
  киоска и диловање хероина Шарић – Папаја и кртице и папагаји , гуслари
  и дуванско племе … Лезилебовићи, џабалебароши, тапкароши Они
  музикалнији завршили су курс свирања на клавиру или Курцу
  (Себастијану) , за стриптизера на педер – балу ! За трансвестита ! Што
  се још куну у Тита и краду испод жита !. За жигола! То је та школа!
  Можда је у питању средња издајничка , ту се постаје од човека пи.ка !
  Мечкар што вода мечку Божану и учи је да се рукује са људима, посебно
  са Божовићима новим Брозовићима !!!
  Керамичар је заправо завршио школу за илузионисту и мађионичара, од 44
  милиона евра које дугује држави нигде ни трага. Гашић је мускантни
  орашчић , користи га Запад против пролива и надимања и грчева у
  стомаку , мало га изрендају уз додатак Кобри ….

  Уме да саучествује у вашем болу , завршио је црногорско- гусларско-
  нарикачку школу!

  А како рече Жика Павловић или се претпоставља да је тако рекао
  :Познајем Керамичара лично, овај НАТО доушник је самном докторирао на
  wц шољама, а сад се прави фини, а руке му говнаве до лаката ! И цео
  век провео са дрољама , где и сви остали курвини синови . А политика
  је курва за не ? А можда је завршио школу за америчке шпијуне ?!
  Овај што може да ишчупа реп волу , завршио је јебачку школу . Јебе
  народ у мозак И зато је и одговор је лак .
  И коју је керамичар заврсио школу на крају ? Керамичку – ваљда !

  Славица Јовановић

  http://mojenovosti.com/index.php?option=btg_novosti&idnovost=106358&KOJU-JE-KERAMICAR-ZAVRSIO-SKOLU—KERAMICKU%21-PARODIJA-NA-PISANjE-KURIRA-SATIRICNA-PRICA#.VOx1wxrqYld.facebook

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend