Порука Србима: Или сведочите Христа или стојите уз непомјанивог! Трећег нема.
Фото „Ајкон пикчерс”

Порука Србима: Или сведочите Христа или стојите уз непомјанивог! Трећег нема.

„Сваки који призна мене пред људима, признаћу и ја њега пред Оцем својим који је на небесима. А који се одрекне мене пред људима, одрећи ћу се и ја њега пред Оцем својим који је на небесима“, (Мт. 10, 32-33)

Браћо Срби и сестре Србкиње,

У данима када су све хришћанске црква па и наша Православна на удару глобалног подземља и агентурне мреже мрака која истом служи ми морамо исповедати нашег Господа Христа и морамо свим расположивим снагама сведочити Васкрслог Христа.  Српске Цркве где год да су на Велики петак и Васкрс МОРАЈУ СЛУЖИТИ Свету Литургију. 

На сваком од вас нека буде одлука да ли ћете у дане Христовог страдања и Његовог Васкрса и Његове победе над мраком стајати уз Њега и вашу небеску браћу као Христова војска или ћете паралисани страхом служити непомјанику и његовим слугама.

Владајући режим Александра Вучића је само један мали деo те глобалне агентурне мреже мрака која свим снагама и државном репресијом која јој стоји на располагању управо води прави рат против хришћанских цркава широм света. Глобалној мрежи мрака не сметају отворени МекДоналдси као што им до скоро нису сметале ни отворене коцкарнице и кладионице али им из неког само њима познатог разлога сметају окупљања хришћана у црквама.

Тако у Србији данас у фабрикама, државним и приватним фирмама раде на стотине хиљада радника које као у рударском басену Колубара код Лазаревца развозе мајмунарама на радна места. Тако у Колубари сваки дана развезу више од 7.000 сменских радника на посао и са посла без икакве заштитне опреме.

То Вучићевом режиму мрака не смета али му итекако смета када се у малој сеоској цркви у Дудовици поред тог истог Лазаревца окупи десетак православних на које одмах шаљу полицију и противзаконито врше државну репресију. У Барајеву су тако на правди Бога ухапсили владику Наума иначе ратног ветерана са Кошара и држали га у притвору само што је служио Свету Литургију.

Шта ви мислите колико је од државне репресије и противзаконите и антиуставне употребе тог репресивног државног апарата далеко нешто што се зове ДРЖАВНИ ТЕРОР? Иначе вама Србима није први пут да будете мета државног терора слугу мрака. Бар би ви и то добро требали да знате како да се носите са тим злом. И данас нам је Србија пуна на стотине масовних гробница људи који су били жртве државног терора и лудила владајућег режима.

Наши преци су иако великом већином обични сељаци без страха јуришали на турски, немачки, аустроугарски челик. Не само да се на њега јуришали него су га буквално ломили снагом њихове воље и вере. Нису се никада плашили ни зазирали од било кога до самог Господа и његових бестелесних сила.

Без страха браћо и сестре станите данас, сутра и свагда уз Господа Христа да би Он увек и у веке векова стајао са нама и уз нас.

Милинко Милинчић, Србијаданас.нет

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Црква много оштрије и храбрије да насупа против секташа и лудака који трују народ и децу

Црква много оштрије и храбрије да насупа против секташа и лудака који трују народ и децу

Пошто је са својом фондацијом посетила децу из Велике Хоче и уручила им поклоне, Јелена …

Данас славимо рођење Пресвете Богородице Марије, празник у народу познат као Мала Госпојина

Данас славимо рођење Пресвете Богородице Марије, празник у народу познат као Мала Госпојина

Успомена на дан када је рођена Пресвета Богородица Марија, у дому Јоакима и Ане у …

2 Коментара

 1. Милан Топлица

  Алтренатива за Господа Исуса Христа нема .

 2. servi /od latinske reci robovi/ su premnozeni copor surovih, sterilnih bezumnika, majmunima gibraltarskim i krvatima krapinskim slican, povazdan se krevelje, zijaju na sve sto se mice i zive od otimacine, tudje muke i rada, pisaju i seru gde se zateknu a u potaji zivu decu jedu pa i vlastitu a pare se ko majmuni ko koga stigne, pa i oca i majku rodjenu.
  sve sto mogu naucili gledajuci a nista ne razumevajuci, ko sto imaju obicaj od iste artije namotati kuhinjsku i za njusku i od iste za guzicu brisati, a tim smo vise nego sto treba rekli, nije isto nesto ko kulturan covek raditi, treba znati zasto i kako i blagoslov za to imati.
  i sto rece neko iz civilizovanih naroda od govneta pita se ne pravi, pa ni od ovih ljudi.
  darvin, dzabolebaros engleski, umacuci keksic sa kozijim maslacem u harrogate taylors green tea with jasmine, smislio da od majmuna postase ljudi; sto nit je bilo nit ce biti, mislim da samo htede svoj izgled majmunski opravdati.
  kolko ja vide od ljudi postase majmuni a dokaz su neki akademici.
  takve valja korbacem krotiti a narocito njihove vodje copora, zveri i aveti, zmije i azdaje, iz carstva mrtvih izgmizale da nesrecu i zlo po zemlji prave i raznose.
  Srbi su ti narod stari, Bogabojni, blagorodni i Bogom blagosloven, i duhom obdaren, velike kulture i velikih dela al ih malo ko safrana.
  gde ces ti sa nekolicinom protiv copora besni majmuna a jos ih dovode u neogranicenim kolicinama.
  recima nemos sa njima, neki laju, kevcu, zavijaju i arlaucu, neki rep podviju i u koprivama nestanu kad toljagu ugledaju, pa ostaje jedino pilula argenta za ljudsku odbranu.
  al i Srbi na Boga zaboravili, naucili i genocidnom zlikovcu oprastarti, zaboravljati, lice za samar okretati, svakom nekrstu se klanjati a u kuci ikona sa Svetim Georgijem kako azdaji na vratu stoji a kopljem glogovim trupinu probada.
  valja reci popu da je pop ludi ako ordene svetih nekrstu deli, a boba ne sijati kad ga narod ne voli i sa pasuljom prebrancom se ne moze porediti; uz rokvu il ribu, pecenje, domacu kobasicu i tako dalje i tome slicno.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *