Насловна / Србија / Друштво / Поштарима ДОГОРЕЛО!

Поштарима ДОГОРЕЛО!

Због радничких плата запослених у Пошти Србије које су номинално на нивоу од пре шест година и крећу се у распону од 32.000 до 37.000 динара, 52 месеца умањене за 10% без икаквог повраћаја.

Због непоштовања Закона о јавним предузећима по коме је госпођи Петровић мандат истекао пре више од годину и по дана а још увек је в.д. директор Предузећа док извршни директор Горан Ђерић представља запослене у Надзорном одбору.

Због збрињавања партијских кадрова и пријатеља по администрацији односно све већег броја „писара“ а недостатка поштара.

Због бездушне експлоатације радника на лизинг који раде на систематизованим радним местима са решењем о привремено-повременим пословима за 120 динара по сату.

Због опште бежаније из Поште како стручњака тако и добро обучених радника.

Због непостојања социјалног дијалога, бахатог односа дела пословодства према запосленима и њиховим представницима као и гушења радничких и синдикалних права.

Због никад горег стања у Пошти Србије, Самостални синдикат поштанских радника 20.02.2019. године са почетком у 15:00 часова испред седишта Предузећа Таковска 2, организује велики протест.

КО ХОЋЕ НАЂЕ НАЧИН-КО НЕЋЕ НАЂЕ ИЗГОВОР!

Samostalni Sindikat Postanskih Radnika

Актуелно

Ђаци Филолошке гимназије захтевају пуштање својих ухапшених другова на слободу! (видео, фото)

Ђаци Филолошке гимназије у Београду окупили су се данас испред школског дворишта и кренули пешке …

Београд: Народ скандира полицији УХАПСИТЕ ВУЧИЋА!!! (видео)

Народ је ту док се пацови и јајаре крију. Ослободите медије! pic.twitter.com/OyrY3yb3K5— BBC NEWS na …

Један коментар

  1. Tako, tako, ovo vise niko normalan ne moze da izdrzi, ovaj jaram koji nam je nametnula placenicka pljackaska pederska kamarila!
    Pretvorili su Srbiju u koloniju nasih najgorih nepijatelja, sto se nikada nije do sada dogodilo, oni vode politiku, oni vode Srbiju, a ova zgadija nakaznih pedera i pederusa, drolja i kalastura samo figurira i pljacka Srbiju i narod do iznemoglosti!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Simple Share Buttons