Председник који баљезга, баљезга и баљезга

Председник који баљезга, баљезга и баљезга

4.4
(23)

Протекле недеље у Новом Саду, хала СПЕНС-а, Српска напредна странка обележила једанаест година постојања. Била је то прилика да господин Вучић, председник партије и државе, тим редом, одржи још једну сеансу пред 12 000 приведених људи који се воде као присталице.

Шта рекел Највећи, рекел да, после толико година, има трему пред својим људима. И рекел да ће реформе бити још брже, и да ће на првом месту бити брига о младима, да могу да кажу, више је оних који се враћају, него оних који одлазе!!! Зато, за предстојеће изборе, на листи жели више младих некомпромитованих људи, које неће да виђају у луксузним аутомобилима, за које се не зна како су их зарадили!!!

Сеанса је подразумевала понављање мантре о инвестиционом плану од 10 милијарди евра долара, и плати од 500 евра. Све то неће буде лако, поручио је абракадабра Прецедник, али народу треба рећи истину, јер народ увек презире оне који су их лагали. Па је, он, који никада не лаже, извадио још једну илузију из шешира: Људе не смемо да лажемо, ма колико је тешко!!!

Ево још мисли које су истина, и ништа до истина. Политика је ствар народна, може да постоји само због људи. Нико није пропутовао Србију као ја, и схватиш да ниси ту због себе, и да није важно како је теби, већ си ту због људи, да размишљаш како је народу, како је сиротињи, има ли сиротиња хране. Не треба да добијемо ми, већ они!!!

Мало је знакова интерпункције, који би нагласили количину глупости коју овај човек прича. За такве народ каже да млате празну сламу, што ће рећи да говоре упразно, без смисла и сврхе, причају којештарије… У једној речи, човек баљезга. Сви његови програми и реформе се своде на баљезгање. Ако лепше звучи, он је велики баљезгатор, и ништа друго!

Драган Тодоровић
Извор: колубарске.рс

фото: Бета

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

ПАД ИМПЕРИЈЕ: Напређаци се тукли на састанку! СИСТЕМ СЕ РАСПАДА ПРЕД ВУЧИЋЕВИМ ОЧИМА…

ПАД ИМПЕРИЈЕ: Напређаци се тукли на састанку! СИСТЕМ СЕ РАСПАДА ПРЕД ВУЧИЋЕВИМ ОЧИМА…

5 (4) Већ два дана трају туче међу напредњацима у Панчеву, који су свађе најмање …

Какав црни душевни вихор, Вучић је прско као лицна!

Какав црни душевни вихор, Вучић је прско као лицна!

3.4 (5) Председник Народне странке Вук Јеремић изјавио је данас да је јучерашњи телевизијски наступ …

3 Коментара

  1. Овој сподоби само глуп човек може да верује.
    Толико потребе за сликањем немају ни холивудске звезде.
    По њему: сви други лажу само он не.
    КО О ЧЕМУ, КУРВА О ПОШТЕЊУ.

  2. A kad je ovaj manipulator bilo šta rekao a da nije slagao? Lepo je, u intervjuu za Balkan info, rekao Milovan Brkić da ne prođe dan da on ne izusti novu laž. Postavila mu je Jovana Jakovljević iz Ivanjice, nekadašnji član te Sramotne stranke, otvoreno pismo navodeći mu sve laži koje je izgovorio i sva data obećanja, tražeći njegov odgovor. Što joj ne odgovori? Nije mu samo postavila pitanje po kom to kriterijumu neko sebe može nazvati „najboljim studentom“, ako je studirao punih šest godina. Najbolji student bi bar naučio da je zakletva data na ustav, kao najviši pravni akt države, svetinja, te da ni jedan međunarodni ugovor koji vlast potpiše ne sme biti u suprotnosti sa ustavom, što je klasičan primer sa Briselskim sporazumom, koji je on potpisao. Prva laž mu je bila ona koju je dao odmah po „dovođenju“ na vlast: „Ako za šest meseci narod ne bude živeo bolje kupim prnje“. Prošlo je sedam dugih godina a narod je u prnjama, a on se takmiči sa političkim bratom Milom Đukanovićem ko će steći veće bogatstvo i, samovoljno odlučujući, naneti veću štetu narodu i državi. Onaj ko bude te sreće da dočeka da ovaj tresne sa vlasti tek tada će shvatiti razmere pljačke Srbije. Čini mi se da nikad ni jedan članak Tabloid nije objavio da se nije pokazalo da je sve napisano u njemu tačno, isto kao što ni jedan članak nisu napisali Informer i Srpski telegraf a da napisano nije bila laž. Pamti li ga bilo ko da je ikad izgovorio bilo šta pametno i korisno otkad je stupio na političku scenu Srbije? Ja ga pamtim po ratnošuškačkoj retorici kojom je Srbe zavio u crno i tu retoriku vidim kao razlog njegovog dovođenja na vlast, kako bi, opet preko leđa Srba i Srbije, oprao svoju ratnohuškačku prošlost, umesto da je pere pred Haškim tribunalom. Ali, on ne bi imao nikakve šanse da bilo čime opovrgne ono što je izgovarao u Glini, ili iza skupštinske govornice. Haškom tužiocu bi bilo dovoljno da pred sudom pusti snimak njegovog „baljezganja“, kako to reče Dragan Todorović. Da taj Dragan Todorović nije onaj bivši radikal, koji je na vreme shvatio s kim ima posla?

  3. Kada KLOVN zabavlja narod to se zove KOMEDIJA, a kada KLOVN vlada narodom to je onda TRAGEDIJA.

Leave a Review

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend