fbpx
понедељак , 24 фебруара 2020

Прича о једном председнику наркоману

4.7
(27)

У једној од земаља на брдовитом Балкану том земљом већ скоро деценију влада човек који је постао прави правцати кокаински зависник и наркоман. Тешко да прође дан а да председник те земље не почне са линијама кокаина које поцепа раним јутром у свом кабинету. Преко дана те јутарње линије допуњује новим јер другачије не може да функционише. Постао је кокаински зависник и наркоман који само живи за нову белу линију и нови rush.

Наркоман председник тако народу којим влада тј. управља продаје пропагандне приче и небулозе док га неизменично пуцају кокаински занос, еуфорија, депресија и параноја. Оно што народ и јавност те земље не зна је да њихов председник већ више од три године редовно конзумира наркотике у великим количинама. Није више само наркофил и функционални наркоман што је био негде до краја 2015. године где је само повремено конзумирао кокаин и друге опијате. Конзумација кокаина код тог председника је тако велика да му се веома често деси да му од прекомерне количине кокаина који шмрче попуцају капилари у носу и нос прокрвари што он његовим најближим сарадницима објашњава високим крвним пристиском иако они сви веома добро знају да је он наркоман и кокаински зависник.

Кокаинска зависност је поприлично гадна ствар јер та зависност развија веома опасну и тешку психолошку зависност. Тај председник наркоман веома често и отворено говори рецимо о несаници која га мучи што је иначе једна од последица редовне употребе кокаина. Он веома често говори и о наводним кардиоваскуларним проблемима које има па чак тврди како је и хронични болесник што је тачно. Оно што он не саопшти народу којим управља је права истина и стање његовог здравља. Кардиоваскуларни проблеми које редовно има последица су управо прекомерне употребе кокаина који доводи до убрзаног рада срца, повећаног крвног притиска, срчане аритмије и који само појачава оне већ урођене кардиоваскуларне мањкавости. Дуготрајна употреба кокаина изазива како смо већ рекли кардиоваскуларне проблеме, срчану аритмију, респираторне проблеме и бол у грудима. Код кокаинског зависника долази и до поремаћаја очигледног понашања, појачава се импулс за причањем, долази до оштећења меморије и сећања, конфузног стања, брзог интелектуалног замарања и импотенције.

Дуготрајна употреба кокаина оштећује део мозга који је стручњацима познат као центар за задовољство. Док у моменту употребе кокаина он производи еуфорију, осећај велике концетрације и фокуса у моменту престанка дејства он изазива депресију, треморе, халуцинације и параноидна стања врло непријатног карактера. Дуготрајна употреба кокаина доводи и до недостатка допамина што опет доводи до појаве дуготрајне депресије. Једна од последица употребе кокаина је да код зависника ствара утисак о промени перцепције па је то уједно и објашњење за често сулуде идеје и планове који се могу чути из уста зависника.

Дуготрајна употреба кокаина код зависника ствара потребу да користи све веће количине кокаина како би опет доживео онај првобитни rush и осећај моћи и задовољства. Оно што је код нашег председника наркомана занимљивост је чињеница да су и двојица његових главних пропагандиста на телевизији и у штампаним медијима исто тако кокаински зависници. Зато је друштво у коме је председник наркоман и у коме главну реч поред њега имају његови пропагандисти који су исто тако накромани и коакински зависници осуђено је да живи у разним облицима наркоманске депресије, параноје и патологије која се путем медија преноси на читаво друштво и земљу. Отуда и стално потенцирање у медијима о некаквим атентатима и заверама јер у моментима тешке параноје коју производи кокаинска завиност зависник се заиста осећа угроженим.

Тако се депресивни и паранодини свет кокаинског зависника пројектује на читаву земљу и народ који већ годинама живи у земљи којом владају кокаински зависници и наркомани.

Код председника наркомана из наше приче већ се врло јасно види и паранодна шизофренија те је тако код њега веома лако видети симптоме тог психичког обољења које се одликује озбиљним поремећајем функције мозга што доводи до стварања искривљене слике реалности и немогућности разликовања правих од имагинарних догађаја, суманутих идеја, етц. Већ је веома јасно видљив и губитак емоциналне топлине. Главна одлика параноидне шизофреније су сумануте идеје и халицунације које доводе до маније гоњења тј. прогоњања.

Тако том земљом на брдовитом Балкану већ годинама влада кокаински зависник и накроман који је усред дуготрајне употребе кокаина оболео и од паранодине шизофреније. Да читава ствар буде гора главни медијски пропагатори председника наркомана су и сами кокаински зависници и наркомани који само помажу да се стање депресије, параноје и параноидне шизофреније путем медија констатно пројектује на читав народ и земљу тако да они нормални људи који су мета те болесне наркоманске пропаганде имају осећај да живе у лудници што није далеко од истине.

Тим нормалним људима једино преостаје да се надају да ће председник веома брзо прећи на бејс и тако убрзати сопствени психофизички слом који би довео и до слома система депресије, параноје и параноидне шизофреније која је овадала читавом земљом, етром и животима љиди. Или ће људи схватити да им земљом владају веома, веома болесни људи са озбиљном психичким поремаћајима који већ одавно не могу да функционишу без редовне и велике употребе наркотика па ће сходно тиме донети одлуку да будућност сопствене деце узму у своје руке и болеснике коначно пошаљу у болницу где њима и њиховим тешким здравственим стањем треба да се баве медицински професионалци.

Милинко Милинчић, Србијаданас.нет

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Теби се НАРКОМАНЕ главуџа толико надула од КОКАИНА да више уопште не знаш шта булазниш!

3.2 (9) Они који су покретали афере, чинили су то са само једним циљем – …

Ацо, Ацо, шта ћеш да ми купиш за Нову годину? (видео)

5 (5) Ацо, Ацо,  шта ћеш да нам купиш за Нову годину? Aco, Aco, šta …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *