fbpx

Прочитајте како европске масонске организације чији су припадници Николић и Вучић оперативно одрађују план масовних миграција

0
(0)

Чињеница је да је ова избегличка криза показала право лице света. Односно, другим речима, врхушка света итекако се повезала, али и  проказала. Потребно је само повезивати коцкице у слагалицу!

Масони су наредили Европи увоз избеглица

На површину су испливали они који су „за“, као и они који су „против“. Тако је уз масовне медије, Уједињене нације и остале организације свој глас за избеглице дало и масонско друштво широм света.

Наиме, чак 28 великих ложа слободних зидара потписали су службену изјаву у којој, ретко виђеном отвореношћу, разјашњавају феномен усељавања без ограничења и без правила који управо парализује Еуропу. Феномен који показује све већи јаз између елита и народа.

Фото: Зорана ЈевтићФото: Зорана Јевтић

Међу потписницима налазе се Велики оријент Француске, Велика ложа Аустрије, Велики оријент Швицарске, Велика ложа Француске, Велики оријент Белгије, Велика ложа Белгије, Велики оријент Хрватске, Велики оријент Ирске, Велика ложа Италије, Велики оријент Луксембурга, Велики оријент Пољске, Велики оријент Португала, Велики оријент Грчке, Женска велика ложа Турске и још многе друге.

Масони од европских владара не захтевају само прихват свих усељеника, него пуно више од тога. Од европских владара масони очекују масовно примање и имплементирање миграната у друштво – дугорочно. Масони света тако су показали зачуђујуће јединство које се огледа кроз фактичку конвергенцију са службеним стратегијама Европске уније и већине чланица ЕУ. Потпуна једнакост између слободног зидарства и политичких чиновника и челника ретко је овако очигледно исказана.

„Сагласје има један циљ – подривање темељних елемената наше друштвене заједнице као што су домовина, идентитет, народ“, пише Цоррисподенза Романа.

Фото: Принтсцреен Гадлу инфоФото: Принтсцреен Гадлу инфо

Службени документ масонских ложа образложио је захтев за усељавањем без ограничења надвладавањем ,“националних егоизама“ и давањем предности ,“општим интересима“ који нису поближе дефинисани и који захтевају, „иновативну политику добродошлице“.

Ложе не спомињу само узвишене намере, него изричу и опомену. Ако владе не буду своје границе држале отворене и тиме не буду испуниле њихов захтев, доћи ће до „подела и конфликата“  и до „поновног оживљавања национализама“ у Европи, а то је нешто што се п
о њима мора „сатрти“.

Европске масонске ложе не кажу како треба постићи квадратуру круга, како се интереси избеглица и све више растуће бујице усељеника могу ускладити с интересима европских народа. Слободним зидарима је довољно јавно дефинисати фиксну тачку као услов без кога се не може.

С обзиром на то да је масонерија у директном сукобу с католичком Црквом коју је она протерала још 1738. године када је католицима забрањено да улазе у масонска друштва, јасно је као дан ко је „за“, а ко „против“ планске миграције народа. Данас постоје масонске наредбе које мора да спроводи католичка Европа. Циљ је једноставан, уништење католичке Цркве, хришћанства, али и свих других народа а онда успостављање „Миниос“ једноумља.

Фото: Принтсцреен ББЦФото: Принтсцреен ББЦ

„Европска унија мора бити модел будуће светске државе – она мора да обухвати земље Блиског истока и северну Африку“ изјавио је давне 2007. године Давид Милибанд за ББЦ.

Мало ко зна тко је Милибанд, иако је овај човјек лице које би требало запамтити. Он је консултант многих светских конзорција, влада итд. Члан је Рокфелерове Трилатералне комисије.

Његов профил је  профил глобалног менаџера – био је најмлађи министар спољних послова у Великој Британији, брат му је до скоро био вођа лабуристичке странке у Енглеској, главни у врху света за океанографију и одрживи развој. Осим тога, као бивши министар спољних послова у Великој Британији рекао је још неке ствари! Осим што је 2007. јасно најавио да је Европа Нови светски поредак у малом, он је рекао како се у остварењу тог циља мора и сме употребити и мека и тврда сила.

Након свега овога јасно је да овде није реч о ванредним догађајима који су затекли Европу, већ о помно планираној стварности

Чак су и телевизијски новинари у уторак  на граници у Товарнику јасно рекли док су чекали аутобусе да су се у Шиду код хрватске границе изградили прихватни центри још пре годину дана.

Дневно.хр, Курир

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Први авионски летови у Европи у редовном саобраћају почињу 1. маја

5 (2) Нискобуџетна авио компанија „Визер“ најавила је да од 1. маја обнавља летове са …

БРИСЕЛ У ПАНИЦИ: Чак 71% Италијана верује у распад ЕУ, траже излазак из ауторитарне организације!

5 (2) Иако је Лига Матеа Салвиниј у овом моменту у опозицији период који су …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *