Насловна / Србија / Политика / Проглашена изборна листа опозиције у Севојну (видео)

Проглашена изборна листа опозиције у Севојну (видео)

Изборна комисија Градске општине Севојно на седници одржаној дана 08.фебруара прогласила изборну листу “Уједињени побеђујемо, за Севојно, за Србију” коју је својим потписима подржало 250 грађана Севојна. Ова листа ће бити под редним бројем два на гласачком листићу. На овој листи се налазе представници Здраве Србије (ЗС), Демократске странке (ДС) и Демократске странке Србије (ДСС), а листу су подржали и Покрет слободних грађана, Социјалдемократска странка, Либерално-демократска партија, Народна партија и Нова Србија.

Приликом предаје изборне листе представници изборне листе “Уједињени побеђујемо, за Севојно, за Србију” су истакли да удружени грађани Севојна могу да победе недемократску власт.

“Није се постављало питање колико ће ко имати одборника и колико ће коме припадати процената већ смо се руководили тиме да нам листа буде попуњена часним, поштеним људима, без обзира на политичко опредељење и припадност – изјавио је Милан Стаматовић, председник Иницијативног одбора Здраве Србије (ЗС), приликом предаје листе, додајући да се искључиво локалном политиком, као што је то учињено у Чајетини, Вучић може победити. То је могуће, ми у то верујемо и сви ови људи који су се окупили око нас, зато ћемо 4. марта славити јер ће Севојно највећег диктатора Александра Вучића и Српску напредну странку послати у историју – закључује Стаматовић.

Први на изборној листи ГГ “Уједињени побеђујемо” Богосав Михаиловић је рекао да је удружена опозиција, на челу са Миланом Стаматовићем и Јованом Марковићем, окупила људе који ће својим знањем, хтењем и умећем знати да артикулишу захтеве и потребе грађана Севојна. “Да севојничке улице после киша више не буду набујали токови, а да Севојно буде препознатљиво по културним, спортским и образовним активностима, да млади људи вежу своју будућност за живот у Севојну а не да, након завршених факултета, остају да живе и раде у београдским кладионицама и кафићима или да возе тешке камионе широм Европе”, казао је Михајловић.

Један од одборничких кандидата Аврам Илић нагласио је да је листа састављена од младих људи који имају пуно енергије, жеље и воље и старијих, искуснијих, у које грађани Севојна имају поверење.

Кандидати за одборнике изборне листе Уједињени побеђујемо, за Севојно, за Србију:

Богосав Михаиловић
Аврам Илић
Марија Косић
Жељко Шуљагић
Жико Стикић
Јелена Божовић
Милош Грујичић
Милан Ђоковић
Јасмина Марковић
Ђорђе Стевановић
Владимир Матијашевић
Слободанка Сокић
Славица Весовић
Милан Брковић
Милован Мирковић

Златибор.тв

Актуелно

Какви избори бре фукаро велеиздајничка и лоповска? Ви да организујете изборе? МАРШ!!!

БЕОГРАД – Члан Председништва СНС Небојша Стефановић оценио је да су се неки напредњаци много заиграли …

Вучићева победа на председничким изборима „чиста као суза“!?

ИЗБОРНИ ЛЕГИТИМИТЕТ ЈЕ МЕРИЛО ПОЛИТИЧKЕ ПОДРШKЕ БИРАЧА „Ваша убедљива победа указује на широку подршку народа“ …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Simple Share Buttons