ПРОВАЉЕНИ ЛАЖНИ МОНАРХИСТИ! И потпредседник ПОКС Чикириз на Вучићевом казану!
фото: Танјуг

ПРОВАЉЕНИ ЛАЖНИ МОНАРХИСТИ! И потпредседник ПОКС Чикириз на Вучићевом казану!

Поред председника Жике Гојковића који је у одбору директора Телеком “Мтел”-а у Црној Гори, и потпредседника Покрета обнове краљевине Србије (ПОКС) Мирка Чикириза директно плаћа режим Александра Вучића да глуми опозицију. Наиме, Чикириза је Вучић частио функцијом помоћника градоначелника Крагујевца у коме апсолутну власт има Српска напредна странка (СНС).

Али, ту није крај! Ако се погледа јавни регистар имовине и прихода које фукционери имају обавезу сами да пријаве Агенцији за борбу против корупције, долази се до шокантних информација:

Потпредседник ПОКС Мирко Чикириз није пријавио функцију помоћника градоначелника Крагујевца, али је зато пријавио да је још од 2017. године на функцији, ни мање ни више него државног секретара у министарству правде са платом од 91.650,49 динара. Да шок буде већи, плаћени „монархиста“ пријавио је још једну државну функцију – Чикириз је члан Скупштине Фонда „Инеx интереxспорт“ са месечном апанажом од 59.998,00 динара.

Ако сте мислили да вас ништа више ништа не може изненадити – може. Чикириз је пријавио да је власник и три стана, од 73м2, 49м2 и 31м2, али и акција Аик банке и Сојепротеин. Краљевски- нема шта, а без краља на ваља!

Покрет обнове краљевине Србије (ПОКС) настао је под директним патронатом Андреја Вучића, координатора СНС за Војводину, и има задатак да покуша да обмане искрене монархисте који су свакако противници Вучићевог режима. Уз подршку режимских медија, ПОКС лажним позивањем на обнову краљевине, треба да одвуче гласове који би иначе припали правој опозицији и да на тај начин да допринос опстанку Вучића на власти.

У спровођењу тог задатка ПОКС ће на изборе изаћи у коалицији НАДА са Демократском странком Србије, која такође има задатак да се представља као опозиција и чији је председник Милош Јовановић, чест гост Пинка, Прве, РТС-а… Ни Гојковића ни Јовановића таблоиди никада не нападају, што је још један доказ какав је однос ових „опозиционих“ странака и власти.

Директно.рс

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Србија: Лажни избори са лажном опозицијом по свој прилици 3. априла

Србија: Лажни избори са лажном опозицијом по свој прилици 3. априла

РЕДОВНИ избори за председника Републике и за одборнике у Скупштини града Београда и ванредни избори …

Kривокапић послао нову верзију Темељног уговора која је неприхватљива за СПЦ

Kривокапић послао нову верзију Темељног уговора која је неприхватљива за СПЦ

Kривокапић је изменио текст уговора који је био усаглашен са СПЦ и сада је понудио …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *