Став

Пршти пршти бела стаза, Гејтс уместо Деда Мраза

Белосветске заразе

НА ЗАПАДНОЈ хемисвери Божић је дефинитивно отказан. У Великој Британији, Деда Mраз је ”закачио” Ковид 19 и бори се за живот у болници, бар судећи по најморбидној реклами снимљеној у историји ТВ оглашавање коју је осмислило Јавно здравље њеног величанства.

Наиме, Деда мраз није био добар, завиривао је којегде и зато је фасовао болест и прикључен је на апарате. (Спашавају га на крају,да не бринете).

Деца им ”уживају”!

Са друге стране Атлантика такође неће бити Божића. Ипак у Белу кући стиже потпуно демаскирани Деда Мраз у виду Бил Гејтса а у саоницима, уместо дарова, игле, шприцеви и бочице за цео свет.

Ирвасе, Дашера и Денсера (позади) заменили су Монцеф Слауији и Генерал Густаво Перна (Операција Варпспид), у средину су вукли Нил Фергуусон (Империал колеџ) и Кристиан Дорстен (Институт Роберт Кох) а предњи пар чине Роберт Редфилд (ЦДЦ) и Стефан Хан (ФДА).

Др Ентони Фаучи је дабоме, челни – Рудолф црвеног носа.

Бил Гејтс не крије усићене што ће његова Фондација преузети ” улогу” у администрацији Џоа Бајдена. У емисије ”Стејт од јунион” на Си-Ен-Ен-у је казао ,да иако не очекује да преузме формалну улогу, његова фондација ће се повезати са владом САД у будућој контроли заразних болести у свету, наводи Блумберг.

У тренуцима искрене усхићености што ”неформално улази у Владу” несвршени програмер и ”највећи филантроп на свету” није бирао речи. (Дословно)

„Разговарао сам са изабраним председником (Бајденом) о томе“, рекао је додајући: „Мислим да ће наша фондација бити део тог дијалога како бисмо били сигурни да га више не дувамо“.

(“I talked with the president-elect about that,” the Microsoft Corp. founder and philanthropist said Sunday on the matter of preventing future pandemics. “I think our foundation will be part of that dialogue to make sure we don’t blow it again.”)

Смрт од дезинформација и смрт дезинформацијама

Први ”прапорци” пред Белом кућом у ствари су се чули прошле недеље када је у два велика интервјуа Баба мразица, Мелинда најавили да ће Фондација Бил & Мелинда Гејтс уложити додатних 250 милиона долара за борбу против КОВИД-19, на већ датих 1,5 милијарди долара.

Злобни би рекли ”није нека пара” јер су од марта 2020.Гејтсови, ”неким чудом” богатији за ”неких” 20 милијарди долара.

Ипак, ти злобни неће још дуго , саопштила је Мелинда у Дејли мејлу.

Говорећи о ”дезинформацијама“, рекла је ”могу бити једнаке смрти“. На питање ” да ли друштвене мреже и медије имају ”одговорност“ да уклањају дезинформације ”са својих платформи“ није се двоумила:

„Апсолутно имају одговорност“, одговорила је .

”Свако ко шири информације у друштву има одговорност да их шири сигурно и правично . Дакле, знате, мислим да су се интернет и успон друштвених медија десили тако брзо и да заиста прописи заостају и, искрено говорећи, то се мора сустићи.“

Пре Мелинде Гејтс, на овај начин правила је креирао ”чувени” Јозеф Гебелс.

Његове речи: ”За нас правила не важе, ми смо плутократе,ми креирамо правила” биле су разлог зашто Берлинер цајтунг или Зидојче цајтунг својевремно нису изештавали о холокаусту.

Али, чак ни то није био врхунац медијских лудорија Брачног пара Деда и Баба Гејтс у минулој недељи.

У интервјуу за Њујорк Тајмс , Мелинда је поделила и размишљања о катанчењу света и катастрофи која је уследила зарад њиховог вируса и вакцина .

„Оно што нас је изненадило је да заправо нисмо размишљали о економским утицајима.“

(Зашто би мислили о стварима које се њих лично не тичу?)

У оригиналу Мелинда звучи овако:

”Можете да пројектујете и размишљате о томе какав ток пандемија може да има или да изгледа, али док је не проживите, прилично је тешко знати каква ће бити стварност. Тако да мислим да смо прилично добро предвидели да би се могла проширити врло, врло, врло брзо. Ширење нас није изненадило.

Изненадило нас је то што заправо нисмо размишљали о економским утицајима”!

У САД је рецимо пропало око 30 одсто приватних фирми и око 50 одсто малих ресторана и радњи широм Америке јер”Гејтсови нису мислили”. Има ту још…

Њујорк пост сумирао је месец новембар и како пише Карол Марковиц, држава је управо изнела статистику о масовном повећању пуцњава у њеним границама за 95% у првих 11 месеци године.Пост каже је да прошлог месеца у Вашингтону, ДЦ, било 167 убистава – што премашује укупан број насилних смрти у престоници за целу 2019. годину. Највише у последњих 12 година. Апсолутни рекорди у насиљу(свих врста) постављени су и у Чикагу, Филаделфији, Сијетлу, Мемфису и Минеаполису…

Чији научници њихова и наука

Ваљда да заустави” пуцање” у сваком смислу необичан интервју је дао и др Франсис Колинс актуелни председник Националног института за здравље Америке молећи људи да се вакцинишу.

Доктор Колинс је казао и нешто што ”нећемо сазнати у догледно време” и што личи на очајање преговарача у дијалогу са отмичарима који су вам дали рок- ”Ако”.

Претње, судећи по драматици Колинса НБСњузу, отмичари изгледа управо немилосрдно испуњавају. (Рецимо неко нас систематски трује)

”Није познато да ли су они који су направили вакцину претходно имали вирус и ширили га на друге око себе.За то ће требати ”неколико месеци да схватимо“. Људи,морате и даље ности маске и правити дистанцу” -казао је :

”Молио бих људе који ово слушају да заиста притисну дугме за ресетовање онога што мисле да знају о овој вакцини и што би могло довести њихових сумњи“

И све то нас враћа науци.

Тачније, морамо слушати научнике које они желе да слушамо.

Морамо слушати научнике из СЗО који су нам крајем марта рекли да НЕ носимо маске, а онда, су рекли да нису мислили озбиљно те од тад морамо да носимо маске.Уз све то и да откажемо Божић,Славу и све друге стечене навике док они кажу кад је доста.

Портал  Суверенист усудио се да пише тој и таквој науци кроз науку.

Подсећа да је један од најчешћих аргумената у прилог маски на лицу гласи:

”Кад би само сви носили маску, могли бисмо сломити вирус и окончати пандемију.“

Проблем дакле нису научници, већ ви. Ви сте разлог зашто је пандемија и даље проблем на планети.

Умрли – Нису носили маску.
У болници- Нису носили маску.
Случајеви – Нису носили маску.
Препуне болнице – Не носе се маске!
Чак је и то лаж – тврди портал и указују не једину научну установу која проверава ове наративе, Универзитет Карнеги Мелон где њихова истраживачка група Делфи из дана у дан прати усклађивање ношења маски са стопом случајева заразе.

”…Већина главних градских подручја у САД региструје и више од 90 посто људи који се маскирају

…Када закључавања нису успела да ”зауставе ширење“, маскирање од преко 80% било је најављено као начин да се „учини више на смањењу ширења КОВИД-19 од строгог закључавања“.

”Универзално маскирање при усвајању од 80 [процената] изравнава криву знатно више од одржавања строгог закључавања третирано је као јеванђеље.

На Карнегију  су направили трагач усклађивања ношења маски са случајевима и сад баш ништа није јасно.

Подручје града Сан Франциска : 97% људи носи маске.
Подручје града Њујорка: 97% такође.
Вашингтон ДЦ: 97%
Далас-Форт Ворт-Арлингтон: 94%
Филаделфија:
Мајами-Форт Лодердејл: 96%
Сијетл: 96%
И поново у САД – вирус је незаустављив?

Прохибиција памети увек са истим последицама

У САД тврде да је лудило сличано данашњем забележено још само између 1920 и 1933.Америка је из периода Прохибиције изашла као потпуно морално разорена и корупмпирана земља коју су њени грађани отворено презирали због лицемерја њених елита .

– И те 1920 било било је потребно храброст заложити се за укидање усвојених забрана. Забрана је донета на основу ”експертског консензуса”. Аргументација против мишљења иза којег су стајали слављени научници и узвишени друштвени мислиоци била је готово немогућа-пише Џефри Такер са Мисис института .

Указујући на очигледне аналогије са “Закључаном 2020” он проналази само једног човека од угледа у Америци који се 1920 усудио да буде против.

То је био радио свештеник Џемс Гилис који је говорио против забране производње и продаје алкохола на основу логике обичних људи да ће ”социјални трошкови далеко премашити претпостављене користи”. Без обзира што није пио нити имао других порука свештеник је имао здрав разум и што је још важније, слушао га је .

А наука је 1920 говорила да је иза свих патологија у САД стоји у основи алкохол. Сиромаштво, криминал , домаћинства без оца, неписменост , политичка отуђеност, оскудице итд. – за све је био крив алкохол.

Економистима је било логично да би елиминисање фактора алкохол био највећи допринос уклањању болести .

(Равнали криву)….

Часопис Америчког лекарског удружења рекао је о забрани алкохола 1920. године: „Већина нас је уверена да је то један од најблаготворнијих закона које је икада донело законодавно тело.“

За прохибицију су били ”највећи умови тог времена” . Симон Патен (1852-1922) председавајући Вартон Скул оф Бизнису… Марк Торнтон, водећи научник о економији ограничења и њеној историји. Ирвинг Фишер чији су доприноси економији на основу чињеница у теорији – легендарни. И управо је он направио пресудну разлику у убеђивању Конгреса и јавности да је потпуна забрана прави пут.

Данас се о периоду Прохибиције у САД говори и пише као о периоду масовног лудила и халуцинација. Најрађе би сви да забораве време које изнедрило највеће криминалце и корупционаше у историји света.

….Када се осврнемо на америчку историју, Прохибиција се истиче као један од најлуђих друштвених и економских експеримената модерног доба. Сама идеја да ће влада властитим снагама и моћи да из западног друштва очисти производњу и дистрибуцију алкохола, данас нас погађа као ружан сан, који се претворио у катастрофу за целу земљу-пише Џефри Такер.

…Заиста, мерећи апсурде на скали екстремизма, идеја закључавања , насилног одвајања људи, обавезна маскарда и практичнимо укидањем свих великих скупова, забаве, забрана уметности и путовања, делује још садистичкије и бесмисленије од забране алкохола.

Лудило масе , потпомогнуто ”најбољом науком“, никада не нестаје. Једноставно проналази нове облике у новим временима. Тек кад се гомила опамети, прави научници се враћају. Лажна наука и научници која је подржавала деспотију глупости претварају се тада да се никада ништа није заиста догодило – закључује овај филозоф..

Србин.инфо

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!