Радуловић тврди у вези избора: Вучић и Ђилас намештају игру уз подршку ЕУ! (видео)

– ДЈБ неће дозволити игранку у којој ћемо бити преварени. У самом почетку, још пре годину дана смо јасно казали – бојкот избора је средство, није циљ, циљ су фер и поштени избори. Бојкот је средство с којим би могли да постигнемо тај циљ само ако бојкутује цела опозиција – ту не мислим на Чеду, Чанка и остале сателите власти већ на оне политичке опције за које грађани сматрају да су опозиција, слагали се ми са њима или не, рекао је данас, у уторак 12 маја, народни посланик и председник Доста је било, Саша Радуловић на конференцији за новинаре, одговарајући на питање новинара Србин.инфо да ли ДЈБ излази на предстојеће републичке изборе који су у Србији заказани за 21.јун ове године.

– Прво се Савез за Србију крњио тако што су из њега отпадали један по један – Зеленовић, Пауновић, Стаматовић. И нико се није бунио против тога, већ су рекли: е, па добро то је у реду. Онда се и Покрет слободних грађана (ПСГ) одлучио да напусти бојкот. Треба знати, да Драган Ђилас финансира и да је окупио и „1 од 5 милиона” и „Савез за Србију” и да је од почетка помагао Сергеја Трифуновића. Тако да треба да будемо посебно наивни да поверујемо да док с једне стране он гура ове опције на изборима, да је с друге стране он искрено за бојкот. Ми смо мислимо да је ово једна игранка у којој је потребно да се отвори циљ ЕУ, а то је а се елиминише сва непослушна опозиција из парламента и да остане само бивше и садашња власт са паролом ЕУ нема алтернативу. Због тога смо рекли да ћемо одлуку о изборима донети тек кад скупимо потписе, прикупљање потписа смо започели јер нећемо чекати да нас преваре. Имају времена да се смисле у међувремену пошто смо ову њихову игранку открили.

На крају је Радуловић додао ДЈБ никога више неће звати у заједнички фронт јер све договоре што су имали са наведеном опозицијом су прекршени, а и зато што сви они који нису били у Скупштини, након противуставног уведеног стања од стране Александра Вучића, не заслужују да икада више буду народни посланици.

– Коза чува купус у Србији од увођења вишестраначја, власт има пуну подршку ЕУ за све то ради, те док је то тако до промене неће доћи. Зато је наш посао да останемо у борби, да градимо политику у директном контакту са грађанима, да пошто нас заобилазе сви велики медији да их означимо као политичке непријатеље, те кад велике светске геополитичке промене се прелију и на Балкану будимо ту. Наша политичка борба је маратон, не спринт, иако би волео је спринт, морамо то имати на уму, на крају је закључио на овој конфернцији за медије први човек Доста је било, Радуловић.

Србин.инфо

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

За путовања у ЕУ биће потребна инстант виза која ће коштати ...

За путовања у ЕУ биће потребна инстант виза која ће коштати …

За улазак у неку од земаља ЕУ грађанима Србије ће од наредне године бити потребна …

Штрајк у електропривреди потреса Француску (видео)

Штрајк у електропривреди потреса Француску (видео)

Штрајк радника у енергетском сектору Француске због социјалних питања као и питања запошљавања смањио је …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *