уторак , октобар 24 2017

„Рат“ на шалтерима: „Дабогда вам то буде последња кафа“

Београд – Псовке, тешке речи, па и претње упућене шалтерским службеницима свакодневица су пред нишким шалтерима, пишу Јужне вести.

Међутим, један Нишлија отишао је и корак даље, па је, очигледно незадовољан тиме што је службеница пила кафу, залепио на сам шалтер папир на којем је црним маркером исписана клетва због тога.

Поред информације о радном времену, потернице и других обавештења, пре неколико дана у Полицијској управи Ниш грађани су могли да виде и помало злокобну поруку упућену административној радници.

“Дабогда вам то буде последња кафа. Амин”, писало је на цедуљи.

Поједине Нишлије које су се стискале у реду пред шалтером за “пријаву и одјаву пребивалишта и промену адресе становања”, а које су тог јутра затекле ову поруку, кажу да подржавају овакав вид “активизма”.

Они објашњавају да није проблем само у дугачким редовима, већ и у радницима који се понашају „дрско“ према грађанима, иако плате зарађује управо од њихових пара.

“Ја сам чекао у реду сат и по, само да питам шта ми треба од докумената и колико треба да уплатим, јер сам изгубио личну карту. Међутим, ни после сат и по нико није успео ништа да ми каже, а радница, којој је вероватно и упућена порука залепљена на шалтеру, за то време попила је чак три кафе”, рекао је један Нишлија.

Овакав тренд “обрачунавања” са влашћу клетвом поставио је власник фотографске радње у Калчи, који се управо клетвом “обратио” пореским инспекторима који су му затворили локал.

Јужне вести, Б92

Актуелно

Србију воде лажни доктори

Плагирани докторати српских политичара потресали су Србију претходних година, али се халабука и огорченост академске …

Стање у српским медијима алармантно, стиже међународна мисија

Председница Владе Србије, Ана Брнабић, већ данима је главна тема бројних независних медијских портала и …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Simple Share Buttons