„Рат“ на шалтерима: „Дабогда вам то буде последња кафа“

Београд – Псовке, тешке речи, па и претње упућене шалтерским службеницима свакодневица су пред нишким шалтерима, пишу Јужне вести.

Међутим, један Нишлија отишао је и корак даље, па је, очигледно незадовољан тиме што је службеница пила кафу, залепио на сам шалтер папир на којем је црним маркером исписана клетва због тога.

Поред информације о радном времену, потернице и других обавештења, пре неколико дана у Полицијској управи Ниш грађани су могли да виде и помало злокобну поруку упућену административној радници.

“Дабогда вам то буде последња кафа. Амин”, писало је на цедуљи.

Поједине Нишлије које су се стискале у реду пред шалтером за “пријаву и одјаву пребивалишта и промену адресе становања”, а које су тог јутра затекле ову поруку, кажу да подржавају овакав вид “активизма”.

Они објашњавају да није проблем само у дугачким редовима, већ и у радницима који се понашају „дрско“ према грађанима, иако плате зарађује управо од њихових пара.

“Ја сам чекао у реду сат и по, само да питам шта ми треба од докумената и колико треба да уплатим, јер сам изгубио личну карту. Међутим, ни после сат и по нико није успео ништа да ми каже, а радница, којој је вероватно и упућена порука залепљена на шалтеру, за то време попила је чак три кафе”, рекао је један Нишлија.

Овакав тренд “обрачунавања” са влашћу клетвом поставио је власник фотографске радње у Калчи, који се управо клетвом “обратио” пореским инспекторима који су му затворили локал.

Јужне вести, Б92

Актуелно

ДЈБ оптужује Чанка, Шешеља и Паровића што ће сумње у регуларност гласања и крађу избора остати неиспитане

Лидер Покрета Доста је било Саша Радуловић каже да су председнички кандидати Ненад Чанак, Војислав …

Шабић: Апсурдно да Агенција „штити“ податке о имовини Синише Малог од повереника

Београд – Повереник за информације од јавног значаја и заштиту података о личности у писму …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Simple Share Buttons

Поштовани читаоци,

Помозите рад нашег сајта тако што ћете нас лајкнути, твитнути, плуснути! Хвала!