среда , фебруар 22 2017

„Рат“ на шалтерима: „Дабогда вам то буде последња кафа“

Београд – Псовке, тешке речи, па и претње упућене шалтерским службеницима свакодневица су пред нишким шалтерима, пишу Јужне вести.

Међутим, један Нишлија отишао је и корак даље, па је, очигледно незадовољан тиме што је службеница пила кафу, залепио на сам шалтер папир на којем је црним маркером исписана клетва због тога.

Поред информације о радном времену, потернице и других обавештења, пре неколико дана у Полицијској управи Ниш грађани су могли да виде и помало злокобну поруку упућену административној радници.

“Дабогда вам то буде последња кафа. Амин”, писало је на цедуљи.

Поједине Нишлије које су се стискале у реду пред шалтером за “пријаву и одјаву пребивалишта и промену адресе становања”, а које су тог јутра затекле ову поруку, кажу да подржавају овакав вид “активизма”.

Они објашњавају да није проблем само у дугачким редовима, већ и у радницима који се понашају „дрско“ према грађанима, иако плате зарађује управо од њихових пара.

“Ја сам чекао у реду сат и по, само да питам шта ми треба од докумената и колико треба да уплатим, јер сам изгубио личну карту. Међутим, ни после сат и по нико није успео ништа да ми каже, а радница, којој је вероватно и упућена порука залепљена на шалтеру, за то време попила је чак три кафе”, рекао је један Нишлија.

Овакав тренд “обрачунавања” са влашћу клетвом поставио је власник фотографске радње у Калчи, који се управо клетвом “обратио” пореским инспекторима који су му затворили локал.

Јужне вести, Б92

Актуелно

Преминула Ана Радмиловић

Књижевница Ана Радмиловић, ћерка легендарног глумца Зорана Радмиловића преминула је у 43. години. Она је …

КОРИДОР 10: Протест радника којима су смањене плате и није плаћен прековремени рад (видео)

Група од 30 радника који пробијају тунел на Коридору 10 код Предејана протестовала је због …

Један коментар

  1. napredna srbijo i glupo zatucani narod

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Simple Share Buttons

Поштовани читаоци,

Помозите рад нашег сајта тако што ћете нас лајкнути, твитнути, плуснути! Хвала!