Насловна / Србија / Хроника / Размишљаш о бежању из земље? Нема теби бежања, ни теби ни брату нити било коме из твог картела! Сви ћете на робију!
Размишљаш о бежању из земље? Нема теби бежања, ни теби ни брату нити било коме из твог картела! Сви ћете на робију! 1

Размишљаш о бежању из земље? Нема теби бежања, ни теби ни брату нити било коме из твог картела! Сви ћете на робију!

Србија је увек за дијалог са Приштином и свима, али морамо да знамо о чему разговарамо, поручио је данас председник Србије Александар Вучић, који је Европској унији замерио зато што не регује на претње ратом које долазе од Албанаца са КиМ и најавом укидање границе између Косова и Албаније.

Није, казао је, заинтересован да у Брисел иде да би му рекли да мора да призна независно Косово и да, ако то учини, биће светски лидер, биће цењен…

„Не занима ме да будем светски лидер, желим да урадим нешто за Србију и мој народ. Не желим да ме смењују као што су смењивали неке друге. Хиљаду пута понављам, ја из ове земље, ни ја ни моја деца, а троје их је, не идемо. Намеравам да у овој земљи, ако ме здравље послужи, остарим“, рекао је председник Вучић новинарима, након обиласка унутрашњих радова у Дечјој клиници у Тиршовој.

Упитан да каже када ће дијалог са Приштином бити настављен с обзиром на то да је, како је гласило питање, директор Канцеларије за КиМ јуче рекао да га Брисел неће скорије видети, односно да ће морати да сачекају да га виде, Вучић је рекао да у Бриселу могу да виде када год хоће, али да претходно морају да му кажу шта даље и да ли је решење да Србије не добије ништа и да буде понижена, а да Албанци добију све.

На нереаговање ЕУ и представника ЕУ у Београду, Сема Фабриа, на Харадинајеве претње ратом у случају промена граница, председник каже да поштује и Фабрициа и све у ЕУ.

Замерио им је, међутим, то што су реаговали на, како је рекао, фалсификат онога што је говорио у Косовској Митровици везано за Милошевића, а на поруке и најаве са Косова не реагују.

„Чини ми се да је свако ко је нормалан, не мора да буде ни добронамеран, па да препозна да сам у Косовској Митровици говорио да ћемо у победе да идемо лаптоповима, књигама, олвкама и свескама… На то су реаговали, а не реагују на најаву уједињење Косова и Албаније“, рекао је Вучић.

Додао је да је сагласан са тим, али да, ако већ реагују на фалсификате његовог говора, бар једном реагују и на то што раде Албанци.

А, што се њега тиче, истакао је, нека раде шта хоће.

„Ми смо увек за дијалог али морамо да знамо о чему разговарамо.

Да идем да ми кажу мораш да признаш независно косово, био би светски лидер, био би цењен…. Нећу“, поручио је Вучић.

Танјуг

Како бисте оценили овај текст?

+Кликните на звезду за оцену!

Актуелно

Само у Србији не сме да се зна о здрављу председника државе: Kолико је диктатор болестан 11

Само у Србији не сме да се зна о здрављу председника државе: Kолико је диктатор болестан

Политичка каријера Александра Вучића личи на романсирану верзију Kривичног законика, сва његова злодела описана су …

АУУ КУМЕ и ово је нама председник државе?! Каква си ти искомплексирана будалетина... 13

АУУ КУМЕ и ово је нама председник државе?! Каква си ти искомплексирана будалетина…

Председник Србије Александар Вучић позвао је опозиционе лидере Драгана Ђиласа, Вука Јеремића, Бошка Обрадовића и …

Један коментар

  1. SVE ŠTO VUČIĆ KAŽE MLI DRUKŠE POBEĆI ĆE ON KO BOGAT ČOVEK A SRBI ĆE OSTRATI KO MAGARCI DA NJIŠU.ON TERA SVOJU POGUBNU POLITIKU ALI U SVOJU KORIST SBI PLAĆEN JE DA NAS UNIŠTI .NEGO DA SAM POSLANIK PUSTIO BI SVE NJEGOVE IZJAVE DA IH ČUJE I VIDI PA NEK ONDA ODGOVORI,DALI JE I TO LAŽ.SRBIJA IDE PUTEM NESTNKA.POGLEDAJTE PINK LUDACI RIALIT ŠOU DROGIRANOG MITROVIĆA POGLEDAJTE POVEĆANJA NJHOVIH PRIMANJA A POGLEDAJTE PRIMANJNARODA U SRBIJI .OD STO HILJADA NA TRISTA DVESTA SEDAMDESET RAZNI ODBORIOPET PRIMANJA ITD.UNIŠTITI BOLESNIKA I ONE OKO NJEGA DOK NEBUDE KASNO .

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *