fbpx

Роберт Кох институт: Невакцинисана деца су здравија!

0
(0)

ВАЖНА НАПОМЕНА: НАУЧНО ЈЕ ДОКАЗАНО ДА СУ НЕВАКЦИНИСАНА ДЕЦА ЗДРАВИЈА. ДОКАЗЕ О ТОМЕ ПОСЕДУЈЕ РОБЕРТ КОХ ИНСТИТУТ ИЗ НЕМАЧКЕ. 

Сада је и званично доказано! Вакцинација је лоша по ваше здравље! Вакцинисана деца и млади имају пуно пута више алергија, имају више шансе да имају развојне поремећаје, имају знатно више инфекција и више хроничних болести. Одговорни родитељи који су информисани не вакцинишу своју децу!

Од маја 2003. до маја 2006. године тим врхунских немачких здравствених радника из института Роберт Кох, спровео је велику студију по имену КИГГС, за физичко и ментално здравље деце међу 17.641 младих узраста од 0 до 17 година.

Деца и њихови родитељи требали су прво да попуне обиман упитник. Други део интервјуа је изведен од стране лекара који су испитали крв и урин. Евиденције о вакцинацији су копиране и забележене у мери у којој су биле доступне. На крају су имали око 1.500 података за сваког учесника. То је укупно више од 26 милиона података. Током студије, значај ових података је више пута наглашаван. Једино можете имати велико знање о здрављу данашње деце и младих и могућих фактора који утичу на здравље ако анализирате податке. То би била основа за будуће унапређење здравља деце и адолесцената, као и шире популације.

Били смо веома радознали о резултатима, као што је већ познато у овом тренутку, да се вакцинација треба проверити. Само годину дана након завршетка студије резултати су представљени јавности у двоброју Савезног здравственог часописа на преко 900 страна.

У међувремену имамо око 200 научних публикација које се тичу процене и налазе се у КИГГС студији. Однос између вакцинације и здравља је међутим, био потпуно прећутан. Нити се говорило у јавности о „вакцинама као узроку алергија“. Међутим, она је обећала да обезбеди сирове податке ове студије као „јавни употребни фајл“ за све оне заинтересоване. Било ми је драго, јер сам почетком 2009. године могао да преузмем те резултате уз новчану надокнаду од 90 евра.

Дуго сам имао сумњу да ми не би једноставно одбацили захтев, поготово што сам искрено објаснио шта имам виду и због чега су ми потребни. Свако ко ме познаје зна да ја волим математику, бројеве и логичке односе и велике изазове. Од пролећа 2009. године, радим са подацима како би се утврдиле више нових веза и да би их објавио. Након првог објављивања мојих налаза у јуну 2009. године, био сам оштро нападан од стране Роберт Кох института. Говорили су да извештаји имају озбиљне недостатке и да су технички погрешни и да ни једна моја публикација није истинита. Наводно они припремају своју публикацију као одговор, коју ће објавити до средине 2010. године у часопису “ Дојче Ерцтеблат“ ( Deutsches Ärzteblatt ).

До дана данашњег се ништа није догодило. Остаје препуштено машти просвећеног читаоца да одлучи, који се узроци налазе у основи, и зашто се зато један од најбољих немачких здравствених радника, који је поштен и иза кога стоји огроман научни рад, напада на тако неморалан начин и све то без доказа.

Међутим, ја сам убеђен да ћемо доћи до фазе у којој штета проузрокована од стране похлепне фармацеутске индустрије и њихових присталица неће моћи да се сакрије.

http://www.impfen-nein-danke.de/wussten-sie-das/ungeimpfte-kinder-sind-gesünder/

анти-цензура.цом

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

ИНТЕРВЈУ: Зоран Бјелица – Уводимо 5г мрежу без провера, а знамо да има јако зрачење! (видео)

5 (3) Гост Славија инфо тв био је господин Зоран Бјелица дата аналитичар. Тема емисије …

Италијанска посланица изнела ЈЕЗИВЕ ОПТУЖБЕ на рачун Гејтса: Стерилише МИЛИОНЕ ЖЕНА и претвара ЉУДЕ У РОБОВЕ! (видео)

4.8 (6) ГОВОРЕЋИ у италијанском парламенту, посланица Сара Куниал изнела је низ оптужби о деловању …

Један коментар

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *