Руси су први направили вакцину за корону јер су добро обавештајно избушили глобалистичку мрежу

4.7
(47)

Да ли је проналазак вакцине спас од епидемије или геополитичка игра? Уместо солидарности и заједничког рада, светске силе такмиче се ко ће је први пласирати.
И док Запад сумња у руску вакцину под називом “Спутњик 5”, из Москве одговарају да им је на руку ишло богато искуство са вакцинама и да већ имају поруџбину из 20 држава за милијарду доза њихове вакцине.

Kолумнисткиња Недељника Љиљана Смајловић је рекла да је могуће да Руси имају одличну и безбедну вакцину, али да сада не можемо то да знамо.

Међутим, напомиње да се одвија трка слична хладноратовској, као што се такмичило ко ће први ићи у свемир или на Месец. Због тога је, истиче, очигледан симболизам – зашто је Русија вакцину назвала „Спутњик“.

Љиљана Смајловић је рекла да су се Руси определили за један од бржих путева, и да нису једини који су ушли у трећу фазу. Истиче да су они тестирали вакцину на себи и да руски лекари о томе говоре. Kако каже, то би сада у Америци било врло спорно.

Смајловићева је навела да се на крају све своди на то да Русију у САД и на Западу представљају као земљу средњег реда која је аутократска и малтене примимтивна.

Подсетила је и на речи Роналда Регана који је рекао да је свет подељен, али кад би се догодила инвазија из свемира, сви би се ујединили.

Kако је рекла, сада знамо да се није десило оно што је Реган најављивао јер је пандемија слична нападу из свемира и пођеднако је непријатељ целом човечанству.

Kаже и да су, када је реч о лековима који су се показали успешним, Американци већ купили све што ће бити произведено и да су европске земље то критиковале, али не бучно онако као што би то требало.

Зато је, истиче Смајловићева, очигледно да неће бити глобалне солидарности а показаће се и коронапрофитерство.

Смајловићева је рекла да сви очекују да Трамп иде на изборе са вешћу да коначно има вакцину, а то се сад ставља и у контекст његовог такмичења са Путином.

Она истиче да су Американци већ страховито подбацили, јер о себи говоре као о изузетној нацији, али нису нашли решење чиме су страховито нарушили свој положај, а Путин је само послао со на рану.

Међутим очигледно је да ту нису чиста посла и да не изгледа све онако како се чини. По извештајима неких алтернативних руских медија, а запажена је и дискусија на нашем порталу, у смислу да су Руси знали шта спрема дубока држава у САД и да је циљ свргавање Трампа.

Сетите се да је Русија ушла у Сирију са војском само два дана после састанка Путина и Обаме а да о томе појма није имала ни једна од 16 обавештајних служби САД. Дакле руске тајне службе су у стању да знају оно што нико на свету не може ни да сања.

Закључак је да су Руси знали шта се спрема и почели рад на вакцини и пре званичне појаве пандемије.

Треба се сетити да је корона ушла у Италију још средином прошле године а да су сви ћутали о томе.

Очигледно је да ствари нису онакве како то обичан свет види и како нам плаћеници глобалиста представљају.

Појава вакцине у Русији пореметила је планове центара моћи да народ планете натерају на обавезну вакцину зарадивши при том трилијарде долара убризгавајући при томе непознате супстанце.

Kод Руса је све транспарентно и вакцина није обавезна.

Ствари су јасне, Путин се обрачунава са досадашњим светским поретком укључујући и фармако индустрију.

(Wебтрибуне,РТС)

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Други случај неуролошке болести „зауставио“ британско-шведског произвођача вакцине у Америци

5 (6) Светски медији и бројни експерти су у више наврата доводили у питање испитивање …

Удружење Уједињени против ковида због ситуације у здравству тражи састанак у Министарству здравља

5 (1) Извршни одбор удружења грађана „Уједињени против ковида“ (УПK), чији су чланови пре свега …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *