Русија: Ево народе како ради порез који плаћате! (видео)

3
(5)

Поводом Дана ракетне војске и артиљерије (РВиА), грађанству су своје борбене способности приказале посаде на великом броју артиљеријско-ракетних система. Људи су могли да виде дејство ракетног система тактичке намене „Точка-У“, затим самоходних хаубица „Мста-Б“, „Гвоздика“ и „Акација“. Посебну посластицу су произвели вишецевни ракетни лансери „Град“ и „Ураган“, од чије салве се зацрвенило небо изнад војног полигона „Лушки“.

По први пут је у вежбовном поретку учествовала и најновија модификација самоходне хаубице 2С19М2 „Мста-С2“1. Она је ове године испоручена јединица руске армије. Ова модифкација се од претходних верзија разликује по томе, што у има потпуно аутоматизован систем за управљање ватром. Такође су примењени и тешки самоходни минобацачи „Тулипан“ који спадају у најмоћнија оруђа такве врсте на свету.

Видео> Дејство вишецевних ракетних лансера “Град” и “Ураган”

Укупан резултат артиљеријско-ракетног удара је оцењен одличном оценом. Артиљеријске јединице Западног војног округа спадају у борбено најоспособљеније саставе у целој руској армији. Такав примат су стекли на бројном међуармијским такмичењима, где су освојиле прва места.
Поред бојевог гађања, гостима је приказано и употребљено наоружање које је приказано у статичкој експозицији. Представљено је више од 100 јединица савременог наоружања и борбене технике која се налази у саставу Западног војног округа. Приказано је и славно наоружање из доба Другог светског рата. Овај приказ су реализовали специјализовани војно-патриотски клубови који делују на територији Русије.

Бог рата

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

ПРАВОСЛАВНА РУСИЈА? Лењинови комесари поново хапсе и тероришу руски народ по манастирима (видео)

5 (3) Како је јутрос известила руска информативна агенција „Интерфакс“, парохијани и житељи Средњеуралског женског …

Руска ратна морнарица добила базу у Порт Судану на обали Црвеног мора

5 (1) РУСКА ратна флота добила је још једно стратешки важно упориште. Логистички центар у …

2 Коментара

  1. ПерунГромовник

    BOG na Nebesima a RASIJA kao Njegova udacha pesnica na zemlji!

  2. ПерунГромовник

    27. новембра 2019. at 21:07

    BOG na Nebesima a RASIJA kao Njegova udarna pesnica na zemlji!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend