Шабац: Kренеш багером на народ и попијеш нокаут (видео)

Шабац: Kренеш багером на народ и попијеш нокаут (видео)

Удри га чивијаш да се усере!


Србијаданас.нет

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

ИДЕНТИФИКОВАНИ! Списак напредних нарко-мафијаша који су чекићали народ у Шапцу

ИДЕНТИФИКОВАНИ! Списак напредних нарко-мафијаша који су чекићали народ у Шапцу

Адвокатски тим странке “Заједно за Србију” Небојше Зеленовића и отворене грађанске платформе “Акција” идентификовао је …

Адвокати најавили протест због Рио Тинта, придружују се грађанима и нуде помоћ (видео)

Адвокати најавили протест због Рио Тинта, придружују се грађанима и нуде помоћ (видео)

У Србији се у овом моменту догађа народ који је започео процес враћања државе у …

2 Коментара

  1. Sledeci put i mi sa bejzbolkama

  2. ЈЕДАН ЧОВЕК КАДА ОБЈЕДИНИ НАРОД, ВЛАСТ И ПОЛИТИКУ

    Протејле недеље догоди се веома важан састанак за нашу земљу у Солију Путина и Вучића. Најважнији детаљ је цена гаса. Радост без ограничења, тренутна цена гаса (270 $/m3) остаје важећа и наредних чшест месеца (до избора). Овај договор челника је примљен са великим задовољством и олакшањем у Србији. И ту смо најбољи у Европи, цена природног гаса је најефтинија у свету. То је братски однос брата руса и брата из Србије. Да је цена повољна, јесте, а шта нас чека,ој глас, даћу њему. не зна се. Успех је постигао председник без премца. Када дође време да дам свој глас, даћу га њему,а за његов патриотизам поклањам му басну. Постигнути успех у вези цене и количине гаса и осталих договора у Европи гледају са другим очима него обично, биће пут за ЕУ кривудав и са великим успоном.

    Басна: СИБИРСКИ МЕДВЕД И ПАНОНСКО ЈАГЊЕ

    Услед велике суше и неприлике Панонском јагњету понестала храна, крма и воде. Након дугог премишљања дође до идеје да се обрати Сибирском медведу, јер тамо је хладније и није била суша. Упути се јагње, по обостраном договору, и стиже код Сибирског медведа. Када стиже и како га примио домаћин Панонско јагње се изненадило, јер је слушало да Сибирски медвед је најача животиња, нико не сме да га нападне ни у чопору, сви беже и склањају се од њега. Када медвед угледа мало и сићушно Панонско јагње, толико се обрадова како је питомо и нежно, упита га шта му недостаје, чиме да га угости. Одговор је био да му треба храна, храна господару. Медвед му донесе отаву, суву траву, крму и воду.Након боравка јагњета код медведа уз захваљивања крену за свој родни крај, а медвед му напуни кола са свакојаком храном, да има да презими, оно и цело његово стадо, а ништа не кошта, мимо оног да нема бесплатан ручак. Изљубише се и јагње оде у свој завичај под пратњом медведа. Током боравка Панонског јагњета код Сибирског медведа немо су посматрали са даљине Амерички којот, Енглески рис и Немачки овчар. Није им јасно како Сибирски медвед био тако добар домаћин, а они нису смели, из искуства, нити да му се јаве, а још више да му се приближе и да га учтиво замоле за иће и пиће, како не би настрадали гладни и жедни. Ова жива створења коментаришу каква грдосија се дружи са малим и нежним створом – Панонским јагњетом.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *