Саопштење Савеза падобранаца Русије

Саопштење Савеза падобранаца Русије

0
(0)

Поштовани ратни другови!

Олимпијада у Сочију завршила се победом наше земље. Сви смо ми у некој мери били учесници тих догађаја и уложили не мало снаге за ту победу. После добро одрађеног посла неопходан је одмор. 
Долази пролећно време. Топе се снегови, жуборе потоци, буде се из зимског сна разне звери и инсекти, цвета цвеће.

Несумњиво, једно од најпријатнијих места за одмор ветерана, лов и риболов је Крим – регион који је најближи Русији. По подацима локалног и Руског хидрометеоролошког центра – пролеће 2014., а тим пре и лето ће на Криму код наших комшија бити вруће.

Предлажемо свима који су у могућности да у најјскорије време дођу на одмор у живописна одмаралишта Крима, да не пропусте ту могућност.

Наравно, биће ту више ратних другова и пријатеља који ће Вас, по тако врелом времену, са задовољством дочекати, распоредити и организовати више обилазака знаменитих места на Криму, а ви ћете за узврат да им помогнете да очисте земљу и воћњаке од “колорадо буба” и других инсеката.

С поштовањем,
Савез падобранаца Русије
________
(Превод: СРБски ФБРепортер)

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Марков: Москва је већ заоштрила курс према ЕУ, а може то учинити на још 10 тачака

Марков: Москва је већ заоштрила курс према ЕУ, а може то учинити на још 10 тачака

5 (3) * Русија се може одлучно економски преоријентисати са ЕУ на исток Азије * …

Мало ледено доба: Упозорење руских научника на долазак глобалног захлађења

Мало ледено доба: Упозорење руских научника на долазак глобалног захлађења

5 (1) Према мишљењу неких руских научника, нашу планету ускоро не очекује глобално загревање, већ …

20 Коментара

  1. TO UDRITE PO NEPRIJATELJIMA AKOJE BOZIJA VOLJA

  2. EH KADA BI SE OVI ZGODNI I LEPI MOMCI SPUSTILI U SRBIJU,PA DA ZAJEDNO SA SRBSKIM DOMAĆINIMA OSTVARE I OBISTINE PREDIZBORNO OBEĆANJE SRBSKIH LIDERA!

    I zgodni i lepi i pametni, baš, ovi padobranci! Nego, kako bi, baš, dobro bilo da se ovi zgodni,lepi i naočiti momci spuste i u Srbiju! Jeste da Srbija nema more, ali bi se zato moglo reći, cela Srbija vazdušne i termalne banje i značajni kulturno istorijski spomenici! Idealno mesto za aktivan odmor! Malo u banjama, malo po kulturno istorijskim predelima! Nema tog Srbskog domaćina koji ih ne bi, takođe, sa zadovoljstvom dočekao,primio,ugostio i koji im ne bi organizovao obilazak svih značajnih mesta, a da za uzvrat, tako stasiti i kršni, pomognu Srbskim domaćinima da prvo pooru silne ,godinama neobrađivane,skoro u korov zarasle, oranice,pa da ih onda zagorelim stajnjakom pođubre,tj nahrane. Kada bi se ovo desilo, najradosnije i najzahvalnije bile bi im trenutno najveće i najznačajnije Srbske partije! U svim njihovim predizbornim programima i govorima, lideri tih partija, obećavaju da uspon i napredak Srbije počiva na planskom razvoju i ulaganju u poljoprivredu! Eto,kada bi makar, kod nas, došli, samo, zbog tih naših političara! Srbski domaćini zajedno sa Ruskim padobrancima, ostvarjuju želje,i to baš, Srbskih političara! Zamislite te radosti i sreće Srbskih lidera!

  3. Sjajno !!! Prosto sam i sam dobio zelju da odem u posetu 😀

  4. NEMA SA RUSIMA SALE BRAVIO BRACO RUSI

  5. Бог вас благословио Руси!!!

  6. PRAVOSLAVNA BRACA …BOG VAS BLAGOSLOVIO !!!

  7. Значи, спрема се дератизација..хихихихи

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend