fbpx

Саша Радуловић: „Луткар“ је највећа кукавица српске политике – никоме не сме да изађе на дуел, намештено је и у скупштини

0
(0)

Београд — Расправа о буџету у Скупштини Србије је завршена за данас, а посланици ће о том питању наставити да говоре сутра.

Премијер Александар Вучић поручио је да је неким посланицима очигледно потребан Фројд, али да ће „за неколико месеци морати да га потраже на неком другом месту“.

Током излагања премијера, наиме, посланици Доста је било на челу са лидером Сашом Радуловићем су ћутке „полемисали“ са њим показујући папире на којима је био цртеж Пинокија и натписи „Говорник вређа“, „Говорник замењује тезе“…

Посланик Доста је било Саша Радуловић прокоментарисао је на свом налогу на Твитеру да је премијеру “излетело да ће заједно са председничким бити и парламентарни избори“.

 

Док у Скупштини увелико траје расправа о буџету, лидер Покрета „Доста је било“ (ДЈБ) Саша Радуловић, решио је да је пресели на друштвену мрежу Твитер.

 

Излагање премијера Александра Вучића, који у његовим изјавама фигурира као „луткар“, прати такорећи из минута у минут, бавећи се оним што говори, у исто време износећи и своје закључке.

 

Није му промакла ни прича о Вучићевом телефону, односно о томе да премијер користи старије моделе и да нове, „паметне“ телефоне не носи.

 

Радуловић се мало бавио и својим колегама посланицима, нарочито лидером ЛДП Чедомиром Јовановићем, који је у свом говору, између осталог, похвалио рад Владе Србије.

 

Осврнуо се и на аплауз представника владајуће већине, и то на рачун Јовановића.

 

Лидера либерала је, изгледа, пажљиво слушао.

Није му промакло ни излагање Дубравке Филиповски, посланице НС, која је иначе део већине у парламенту.

 

Блиц, Танјуг, Б92

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Шта ће Србија да ради с мигрантима кад ускоро ЕУ више не буде хтела да их прими (видео)

5 (3) Може се помислити како се уопште не зна колико је миграната у три …

Шид: Емигранти све преплавили, шокантна сведочења (видео)

4.8 (6) Редакција Србин инфо је обишла места Адашевце и Шид и камп у којем …

Један коментар

  1. Smtrt fašizmu, nacizmu i svim fašistima i nacistima, a sloboda narodu!!!!

    Ovaj „Lutkar“ sere neprekidno iz našeg, Srbskog, NARODNOG DOMA, kao da je njegovo vlasništvo!! Ne prestaje da laže, neprekidno samo laže, laže, laže, vređa, ponižava, uništava, laže, laže, laže, vređa NARODNE POSLANIKEODNOM DOMU koji zaista predstavljaju narod, Srbe, što znači da ovaj neprekidno vređa Srbe iz Šumadije, iz Baranje, Srbe iz Maćve, Srbe iz Timoka, Srbe iz Kuršumlije, ma sve Srbe koji su glasali za poslanički klub boška Obradovića i Saše Radulovića, dok mu nacistička horda vladajuće većine, a lažnih narodnih poslanika, frenetično i histerično aplaudira!!! Ova bujica neofašističkog ispoljavanja obovažavanja vođi nikada nije oslikavala duh Srba, pogotovo ne u NARODNOM, SRBSKOM; DOMU!! Srbi nikada u svom biću nisu imali slepo obožavanje nekog lika, te ovi, vladajuća većina, koji su sami sebe nazvali narodnim poslanicima, ne oslikava nikako duh Srba!!! Ta vladajuća većina lažnih narodnih poslanika je samo lična horda onoga kome tako pokorno i udvorički histerično aplaudiraju!!!
    Srbski narod se gnuša, ne odobrava, ne dozvoljava neofašističko delovanje lažnih poslanika, kao što i Srbski narod ne odobrava i ne dozvoljava da se više sprovodi hajka konstantnih laži i uvreda, od strane lažnog božanstva, lažnih poslanika, prema PRAVIM SRBSKIM NARODNIM POSLANICIMA!!! Srbski narod koji je izabrao svoje predstavnike u NAŠEM, SRBSKOM, NARODNOM DOMU oštro se protivi i zabranjuje bilo koje uvrede i omalovažavanje naših Narodnih Poslanika!! Dosta više iživljavanja nad Legitimnim i Legalnim NARODNIM POSLANICIMA od strane vladajuće većine koja sramno pokazuje svoje idolopoklonstvo prema jednom čoveku, njihovom božanstvu!!! Dostaviše tog sramnog i nenormalnog idolopliva lažnih poslanika vladajuće većine iz SRBSKOG NRODNOG DOMA!!! Dosta više neofašističkih izliva lažnih narodnih poslanika vladajuće većine!!! Ako hoće da mu tapšu, da mu se klanjaju, da ga obasipaju hvalospevima neka ga vode kući, pa neka mu tamo rade šta im je volja, ali u SRBAKOM NARODNOM DOMU ne može!!!! Narodu, Srbima, ne samo da se smučilo ovo neofašističko idolopoklonstvo, nego je i zakonom zabranjeno javno promovisanje nacizma!!!! Dosta više propagiranja fašizma i nacizma!!! Srbi nikada nisu bili, niti će ikada biti, nacisti!! Smtrt fašizmu, nacizmu i svim fašistima i nacistima, a sloboda narodu!!!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *