среда , септембар 20 2017

Саши Мирковићу одређен притвор до 30 дана

Основни суд у Зајечару одредио је данас, на предлог тужилаштва, притвор до 30 дана бившем председнику скупштине општине Зајечар Саши Мирковићу.

Судија за претходни поступак донео је решење којим је Мирковићу одредио притвор због бојазни да ће у току истраге утицати на сведоке, рекао је његов бранилац Милош Лекић Тањугу.

Информација о притвору није данас могла да се добије у суду, са образложењем да је портпаролу суда радно време истекло у 15:30, тако да се не зна да ли притвор одређен и Милени Трајковић која је била ухапшена заједно са Мирковићем и за коју је тужилаштво такође данас предложило одређивање притвора.

Мирковић и Трајковићева су претходно саслушани у тужилаштву где су изнели своје одбране.

Они се терете да су у саизвршилаштву извршили кривично дело злоупотреба службеног положаја, јер су оштетили буџет Града Зајечара за скоро 14 милиона динара.

У овом случају против певача Александра Вуксановића познатијег као Аца Лукас и Драган Пауновић, као и Мирковића полиција је тужилаштву поднела кривичне пријаве због сумње да су оштетили Фудбалском клубу „Тимок“ из Зајечара за 20.944.000 динара.

Вуксановић и Пауновић нису ухапшени и против њих ће бити вођен редован кривични поступак, што значи да ће у наредном периоду бити испитани код тужиоца поводом кривичних пријава полиције.

Танјуг

Актуелно

Сашу Мирковића из болнице пребацују право у Централни затвор

Саша Мирковић, који је из притвора Окружног затвора у Зајечару прекјуче пребачен на Одељење интензивне …

Због узвикивања на содомитској паради – 30 дана притвора

Виши суд у Београду одредио је притвор до 30 дана С.Р, који је данас ухапшен …

Један коментар

  1. A kad ćete da uhapsite onog ciganina, BITANGU I HOHŠTAPLERS Boška Ničića ???

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Simple Share Buttons