fbpx

Сидо, ти твоји атентатори и терористи су идиоти

0
(0)

Једна од ретких ствари којима се премијер Вучић од почетка његове каријере веома успешно бави је ширење страха. То ширење страха није његова специјалност већ је један од алата којима се служе они на власти широм света. Та владавина страха је једна од заиста веома ретких успешних ствари којима се Вучић већ више од две деценије бави. Може се слободно рећи да је комплетна каријера прмеијера Вучића уствари ширење страха и манупилација страхом.

Ових смо дана били сведоци некаквог неуспешног државног удара у Црној Гори који је требало да изведе група од дваедесетак људи. Србија је од стране монтенегринског режима била одмах и директно оптужена за извоз тероризма. Та несувисла прича о државном удару у Црној Гори требала је да покрије масовну крађу гласова и тешке преваре на протеклим изборима и то је поприлично добро урађено. У тој масовној хајци на атентаторе у Црној Гори посебно су се истакла два медија. ТВ Пинк Монтенегро и црногорска верзија београдског Информера. Паметном доста. Не треба заборавити ни чињеницу да државни тужилац Црне Горе и шеф полиције оружје које је требало да буде коришћено у том државном удару уништавају ван територије Црне Горе. Државни тужилац и шеф полиције уништавају доказни материјал?! Правда је опет победила. 

Јуче је поново у самој Србији покренута нова центрифуга страха. Неко је на скретању ка породичној кући премијера Вучића у Јајинцима оставио зољу, неколико граната и стотинак метака. Све је то наравно послужило режимским медијима да поново халачу о угрожености премијера Вучића и то ваљда због просрпске политике коју води. Оне исте просрпске политике која је јуче на Косову и Метохији уклонила и последње барикаде и тако припремила тиху интеграцију севера КиМ у шиптарску НАТО Франкештајн државу. 

Остаје потпуно нејасно зашто би тај идиот од атентатора и териристе оставио оружје у оргиналним сандуцима и ако је то тако на тим сандуцима постоје шифре које ће веома лако показати ко је где и када то оружје направио и коме је и када предато на употребу. Колико је познато аутору ових редова никада и нигде није забележено да су терористи и атентатори оружје за извршење терористичких аката и атентата остављали запаковано у његовом оргиналном паковању. Оружје се на место извршења терористичких аката доноси потпуно спремно за употребу јер само распакивање траје и иза тога оставља беспотребне трагове. Није јасно ни присуство стотинак комада муниције јер ватреног оружја у том ауту која је са тим сандуцима нађено ту није било. Зашто би неко ту остављао муницију није баш најјасније. И зашто све то држати у аутомобилу? Запаковано у оргинално паковање?! Веома чудни атентатори и терористи. Неко би рекао да су комплетни идиоти.  

Тотално нелогична и неадекватна припрема атентата. Пре  ће бити да је реч о још једном позоришту у кући који је за масовну употребу припремио неко веома близак прeмијеру а ко преко кругова криминалаца у којима се креће може доћи лако до оружја као што је зоља. Веома је једноставан разлог зашто је зоља остављена у сандуку. Онај ко је ту зољу ту оставио никада није руковао са истом и плашио се контакта са тим оружјем те је зољу оставио запаковану. Да не би било као у филму „Ко то тамо пева“. Не брините пушка је закочена. 

Премијер Вучић поново генерише страх јер

Стање шока је стање менталне дезоријентације и беспомоћности. Манипулација особама је олакшана услед немогућности рационалне одбране, а рецепт за успешну владавину је држање целе нације у стању шока. [1]

Википедија има поприлично добру дефиницију тероризма 

Тероризам је смишљена употреба незаконитог насиља или претње незаконитим насиљем ради усађивања страха, с намером присиљавања или застрашивања власти или друштва како би се постигли циљеви који су уопштено политички, верски или идеолошки.[2]

Та дефициниција поприлично добро објашњава зашто се посеже за страхом. смишљена употреба незаконитог насиља или претње незаконитим насиљем ради усађивања страха, с намером присиљавања или застрашивања власти или друштва како би се постигли циљеви који су уопштено политички.

Пошто од Вучићевог лова на ЦИА шпијуне у државном апрату и институцијама нема ништа и пошто је читава  халабука око хапшења ЦИА агента је била још једна најобичнија превара и ћорак премијера Вучића у којој су учествовали и неки који то никако не би требало да раде све се свело на то да идиотизме њега самог и његових веома бликих сарадника у Црној Гори треба покрити нечим. И поново је посегнуто за страхом. 

Док радници Заставе ИНПРО буквално умиру на ногама штрајкујући глађу како би остварили своја најосновнија права Србија се бави идиотским атентатима и припрема атентата на премијера Вучића. Док се Косово и Метохија угуравају у шиптарску Франкештајн државу дотле Србија брине да ли ће зли терориста у густој шуми и по мраку зољом нишанити премијера Вучића. 

Све је то део позоришта у кући једне пре свега неспособне а потом и антинародне и антисрпске власти која се од доласка на власт 2012. године једино може похвалити експлозивним растом јавног дуга. Та иста власт је за мање од четири године на власти потрошила више од 15 милијарди евра а да нико нема појма на шта и како. Уколико премијер Вучић на власти оостане још две године то ће значити да ће јавни дуг порасти за још најмање седам милијарди евра и тако ће премијер Вучић сам Србију задужити више од свих претдходних премијера и власти ЗАЈЕДНО укључујући ту и ћопавог Броза. 

Али батали бре те приче о екпслозији јавног дуга и беди у којој живимо а по којој смо на првом месту у Европи. Где нам трећина становништа сваки дан живи у беди и где 150.000 деце у Србији не знају шта је млеко и чоколада. Треба бринути о безбедности премијера Вучића. Мало му је што о његовој безбедности брину бар четири обавештајне и контраобавештајне службе од којих су најамње две стране. Сад и Србија мора да се суживи са патњом премијера Вучића коме је неко поставио заседу на путу ка његовим винским подрумима у Јајинцима који вреде више од животних зарада мученика из Заставе ИНПРО који ових дана на  наше очи умиру.

Тако се уз помоћ страха и безочне манипулације истим од генератора и узрока државне и нaродне несреће праве жртве. Тако је у Црној Гори Мило Ђукановић постао жртва и исто је тако у Србији Александар Вучић постао жртва. Од џелата до жртве преко ноћи. Негде уз помоћ државног удара а негде уз помоћ тупавих атентатора и терориста. 

Много је будала овде. Много.

Милинко Милинчић, Србија данас

Везе: 

  1. https://pravoslavnisvet.wordpress.com/2015/06/15/владање-страхом/
  2. https://sr.wikipedia.org/wiki/Тероризам

 

 

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Вучић ове године задужио Србију преко три милијарде евра, јавни дуг ће до краја године достићи 30 милијарди евра, а он са Кинезима без тендера уговара брзу пругу Београд – Ниш

5 (7) Странка слободе и правде (ССП) указала је данас да је председник Србије Александар …

Италијанска ТВ: Вучић преговара са Вучићем!

5 (7) Чињеница да председника Србије Александра Вучића има исувише у свакој прилици више није …

Један коментар

  1. Ne znam jel jadniji ovaj reality ili onaj Snajke.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *