fbpx
Овин се купују гласови

Синдикат „Слога“: Вучић купује сигурне гласове манипулишући најсиромашнијим грађанима

5
(3)

Најављени раст зарада у јавном сектору и једнократна помоћ пензионерима са најнижим примањима коју најављује председник Србије Александар Вучић представља куповину сигурних гласова уочи предостејћих избора тако што се манипулише најсиромашнијим грађанима, поручили су данас из Удружених синдиката Србије Слога.
Синдикат „Слога“ покреће бесплатно правно саветовалиште за све раднике

Слога је оценила да је та најава председника Србије „устаљена и добро разрађена матрица“ која у земљи доминира као начин очувања владавине политичких партија на власти.

„У држави у којој је у реалном сектору минимална зарада мања од 250 евра, са сигурним назнакама да ће тако и остати, ми се не опорављамо већ назадујемо са несагледивим и катастрофалним последицама по економску и социјалну будућност Србије, статуса запослених, Фонда ПИО и пензионера“, пише у саопштењу.

Бета

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Толико си битан у светској политици да су те шутнули у селендру која је 20 км далеко од Давоса

4 (4) Давос — У швајцарском зимском центру Давосу данас почиње годишњи Светски економски форум …

Каква је улога Вучића, његовог сина Данила и брата Андреја у рату нарко мафије који траје већ годинама

4.8 (22) KРИK објављује биографију утицајног криминалца Филипа Kораћа кога је председник Србије Александар Вучић …

Један коментар

  1. Заиста невероватно да се избори лажирају свски пут под нспредњачком сектом, на тако отворен и дрзск начин. Народ у Србији, примитиван, необразован, сиромсшан и слуђен, прихвата исту игру, исте фаулове, иста понижења. Са пензијама се буквално игра једна нерадничка битанга. У јавном сектору, где је масовно зспослио напредне уличаре и неквалификоване олоше, сада још обећава поцећање плата, а земља јавно признаје дуг од 24 милијарде долара,привреде нигде нема, сем што робовси раде Срби у страним фирмама за мизерну плату и обесправљени.
    У таквој сатрвеној земљи овсј неопевани олош већ годинама спровводи незакониту предизборну камоању о нашем трошку, и бескрајно лаже.
    Докле???

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *