fbpx

СКАНДАЛ У ШКОЛИ У КРАЉЕВУ: Чистачица постала професор

0
(0)

Донедавно је била запослена као хигијеничарка у Шумарској школи у Краљеву, а сада је почела да предаје ђацима!

Прави скандал потреса Шумарску школу у Краљеву, након што је Славица Јовановић која је радила као теткица, ванредно дошла до дипломе шумарског техничара и сада предаје Шумске комуникације.

Славица Јовановић је, тврде за Курир извори, радила као чистачица с дипломом основне школе, а онда је ванредно завршила ову школу и добила диплому шумарског техничара, што јој је на волшебан начин омогућило да постане сарадник у настави!

– Тако она сада уместо метле ујутру узима дневник, иде на наставу и предаје деци. Ученике приде и вербално малтретира. Чак тера прваке да је зову професорка Цаца. Мала је то средина, а директори с великим овлашћењима. Мало су се заиграли па је хигијеничарка постала сарадник у настави – прича Куриров извор.

Он каже да је Јовановићева на сумњив начин дошла до дипломе шумарског техничара.

– У исто време је радила у тој школи и завршавала је као ванредни ученик. Гледали су јој кроз прсте, као, ето, није имала могућност школовања. Све је то сумњиво! – каже саговорник и додаје да она још званично није добила овлашћења да предаје, али то чини.

– Улази на наставу с колегиницом, која је пушта да предаје четвртом разреду Шумске комуникације, а улази и на часове одељења првог разреда. Деца и родитељи се буне због њене бахатости, неписмености и тога што даје право себи да оцењује – тврди извор Курира.

У Министарству просвете су рели да су обавештени о овом случају и да су предузети кораци како би се потврдили ови наводи.

Са друге стране, директор Шумарске школе Милан Мирковић одбио је да да коментар.

– Ја не бих сада о томе да причам, поготово зато што сам на путу за Нови Сад и возим. Враћам се у среду за Краљево, данас нисам у могућности да причам о тим стварима – поручио је Мирковић у телефонском разговору.

Ало.рс

фото: Курир

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Мештани Јарменоваца сами обновили школу

5 (1) Школа у Јарменовцима, малом месту у Шумадији, саграђена је још давне 1909. године. …

СКАНДАЛ У БГД Препорука полиције да деца не иду сама кући из школе због миграната!

4.6 (27) Родитељима чија деца похађају ОШ „Исидора Секулић“ у центру Београда данас је стигло …

Један коментар

  1. Dr Miggyy, nije plagijator

    JAO SI GA NAMA, PROFESORKO?!

    U ministarstvu prosvete u školama i fakultetima, osim reforme školstva mora da se uvede i reforma ljudi od ministarstva, kroz škole i školstva. Uvodi se reforma školstva, a stepen obrazovanja nastavnika i njihovo ponašanje nije odmaklo od 19. veka. Nije samo skandal u Šumarskoj školi u Kraljevu, nakon što je Slavica Jovanović koja je radila kao tetkica, vanredno došla do diplome šumarskog tehničara i sada predaje Šumske komunikacije, pre nego što štampa objavila, morao je biti smenjen direktor škole i ceo školski odbor. Ovaj slučaj je samo kap u moru nesavesnih, kriminalnih i nebuloznih slučajeva. Za ovo mora i ministar tog resora ne da ide već da odleti. Interesuje me šta li učenike i studente čeka na predavanjima i ispitima, a tek državu sa takvim kadrovima. Tek kadrovi sa kupljenim diplomama i plagiranim doktoratima će unaprede privredu, školstvo i u opšte državu. Propast!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *