СНС насиљем покушао да спречи акцију ДЈБ на Врачару

СНС насиљем покушао да спречи акцију ДЈБ на Врачару

0
(0)

Агресивни и примитивни активисти СНС на све начине су покушали да спрече акцију прикупљања потписа за расписивање ванредних избора на Врачару. Премијеровим “диливери јунитима” био је задатак да урлицима онемогуће разговор активиста Доста је било и Саше Радуловића са грађанима Врачара. Није им успело, али су направили врло непријатну атмосферу која је требало да уплаши грађане Врачара да разговарају са опозиционим активистима. Атмосфера је потсећала на батинашке деведесете.

Десетак крупних младића покушавали су да гурањем, погрдним повицима и увредама изазову инцидент. Пратили су наше активисте, посебно Сашу Радуловића, по пијаци и примитивним понашањем спречавали нормалан разговор са грађанима. Покушали смо да разговарамо са њима аргументима, али они су на сваки покушај разговора бежали и скривали се међу пијачним тезгама.

Прекрајање изборне воље грађана Врачара, насиље, урликање, примитивно и насилничко понашање којим плаћене присталице покушавају да уплаше и обесхрабре деловање опозиције не може да прође на Врачару. Ово потврђују страх премијера од избора. СНС само у атмосфери страха, примитивног понашања, лажи и увреда може да влада. Најоштрије осуђујемо овакво понашање СНС-а. Покрет Доста је било наставиће да разговара пристојно и да прикупља гласове за расписивање ванредних избора. Примитивизам не може још дуго бити владајућа опција на Врачару.

Доста је било

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Доналд Трамп најавио демонстрације „Стоп крађи избора” у Вашингтону за 6. јануар

Доналд Трамп најавио демонстрације „Стоп крађи избора” у Вашингтону за 6. јануар

5 (1) ВАШИНГТОН – На дан када би амерички Конгрес требало да потврди Бајденову изборну …

Шок преокрет у корист Трампа: Тексас тужи четири државе због кршења Устава током избора

Шок преокрет у корист Трампа: Тексас тужи четири државе због кршења Устава током избора

4.8 (31) Савезна америчка држава Тексас поднела је тужбу Врховном суду САД у којој оспорава …

Leave a Review

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend