Насловна / Србија / Срамота да те буде митре Светог Саве на глави, подржаваш издајника Косова и Србије!

Срамота да те буде митре Светог Саве на глави, подржаваш издајника Косова и Србије!

Патријарх Српске православне цркве Иринеј изјавио је да спољни притисци треба да доведу до снажнијег јединства народа и државе у одбрани суверених права и интегритета земље и да то јединство не би требало да нарушавају унутрашње размирице.

„Социјални проблеми и незадовољство које постоји код неких слојева друштва не треба да цепају народно биће, посебно имајући у виду оснивање још једне албанске војске, спречавање снабдевања српских установа, болница, школа и другог на Kосову и Метохији“, рекао је патријарх Иринеј за Политику.

Он је рекао да је са великом бригом пратио демонстрације на улицама Бањалуке, јер су, како је оценио, они који „не желе добро Републици Српској и српском народу „тада били задовољни“, а додао је да не види ни да ће бити користи за народ од подстицања на такве протесте у Београду.

„Можда неко не види ли не жели да види, али сви ти процеси јесу повезани“, оценио је патријарх Иринеј.

Он је рекао да држава и државни органи имају обавезу да се више ангажују на стварању демократске атмосфере, мира и сарадње у друштву, на решавању проблема свих слојева, поготово оних који својим високим образовањем и знањем треба да буду узор.

Бета,Политика

Актуелно

Савез за Србију у писму патријарху Иринеју: Отворено сте стали на страну власти

Савез за Србију упутио је данас отворено писмо патријарху Српске православне цркве (СПЦ) Иринеју у …

Стаматовић: Нечасно је да се партријарх Иринеј бави пропагандом у корист Вучића

Лидер странке Здрава Србија Милан Стаматовић изјавио је да је „нечасно“ и „нехришћански“ да се …

4 Коментара

  1. To nije patrijarh, to je obicno djubre!
    Nema to ni stida, ni srama!

  2. Милан Топлица

    Мирослав Гавриловић, то је онај што носи белу пану, је „екумениста и пацифиста“ те том јеретичком изјавом се декларисао као Јудин наследник, и посердно се одрекао Христа. Садашњом изјавом врши притисак против оних Срба који се боре за КиМ и за Србе а подржао издају коју заступа издајник Вучић !

  3. e pope cupavi, ogrno si se dzubetom ovcijim, na sumpor i pakao smrdecim, i sakrio rogove i papke, pa prizivas priglupe ovcice da u stado tvoje i onog vukodlaka krvozednog se okupe. — mande nas se bezboznice i rogatoga sluzince.

  4. На какво јединство ти позиваш када подржаваш издајника и његово противуставно деловање. Ти треба да подржиш народ а ако народ није увидео издају да га сам поведеш у протесте. Стиди се.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Simple Share Buttons