Кривична пријава због деценијске масовне крађе гласова на изборима! (фото)

Кривична пријава због деценијске масовне крађе гласова на изборима! (фото)

У последњих неколико месеци пажњу јавности привукао је Синдикат запослених полиције, на чијем је челу господин Дејан Ђукић.

Овај синдикат је недавно предао Тужилаштву документа која, како кажу, на 1600 страна доказују да Српска напредна странка краде изборе сваке године, јер у бирачком списку и даље има имена преминулих и лица која не живе тренутно у Србији.

Ова ситуација није од јуче, али се под влашћу Српске напредне странке појављује толико чудних резултата и ситуација током сваких избора, да је свако, ко иоле прати шта се дешава на изборима, морао да посумња да овде нешто дебело није у реду.

Дејан Ђукић је сада, са својим колегама из Синдиката, предао доказе за ове мутне радње и организовао протесте које се сваки дан (16) одржавају испред суда у Kатанићевој улици на Врачару.

Чули смо се данас са Дејаном и он ће се јавности током наредних дана обратити путем Гериле. Дејан се, како нам је рекао, тренутно налази под великим притисцима због своје борбе за правду. Полицијске структуре су се окренуле против њега, забрањено му је да се лечи на ВМА, иако је већ почео лечење због озбиљних здравствених проблема.

Ипак, Дејан је поручио да од ове борбе неће одустати, чак и по цену живота!

Kако је изгледао последњи за сада протесте Синдиката запослених полиције у Kатанићевој, погледајте на снимку испод.

Герила.рс

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Вучић без дана стажа у струци оптужује Србе да су нерадници: Има, бре, да радите викендом! (видео)

Вучић без дана стажа у струци оптужује Србе да су нерадници: Има, бре, да радите викендом! (видео)

Морамо да радимо. Да бисмо радили, сви морају да се ангажују да раде викендом, а …

КО ЛАЖЕ? Вучићу, где је 1.400.000 бирача?

КО ЛАЖЕ? Вучићу, где је 1.400.000 бирача?

План је да преко 4.200.000 људи вакцинишемо, што је негде око 81-82 одсто пунолетних који …

4 Коментара

  1. Na kraju krajeva, ako treba ceo narod ce izaci na ulice trazeci PRVO OSTAVKU OVOG DILETANTA U SVAKOM POGLEDU, SEM VELEIZDAJNICKOM I PLJaCKSASKOM, pa neka nam u lice, ako sme, kaze kako je “narod uz njega”!
    Daj da vidimo koji je to narod uz tebe i tvoje pljackaske horde!?
    Nema vise uzmicanja, nema vise vremena, ocerupase i unistise nam Srbiju!

  2. Људи, подржимо својим присуством ову кривичну пријаву и дајмо подршку тужиоцу да слободно и храбро ради свој посао за који га плаћамо. Ако не сме јер му прете политичари нека да оставку.

  3. Народе, сви у Катанићеву 15 не би ли уплашени тужилац почео да ради свој посао за који га добро плаћамо. Ако не сме јер је уцењен нека да оставку. Има ко сме.

  4. Не знам зашто су бирачки спискови толико спорни? Могу на њима да буду и умрли. Зашто не? Проблем настаје ако неко до њих “гласа”. Чему служи она многобројна свита која “дежура” на сваком гласачком месту? Сваки гласач је обавезан да покаже своју личну карту или други важећи документ са фотографијом. Значи да то није проблем. Онда је проблем бројање гласова. До сада нисам чуо да се било која партија жалила да бројање није ваљало или да се збир гласова не слаже са бројем гласова по бирачким местима. На крају се намеће закључак да је победник на изборима добио толико гласова колико је званично објављено. Друга је ствар апстиненција гласача. Ако се опозиција избори да излазност на изборима буде 80% или више онда може да се нада неком бољем разултату. Овако нам остаје да трпимо.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *