fbpx

Србе пребијају а Србија се чешка…

0
(0)

Министар за повратак у оној дружини Харадинајевих гејши- Далибор Јевтић дошао је до ингениозног закључка како: “Неки имају за циљ да протерају Србе са Косова и Метохије”!

Дечкић се оглашава ретко, каже мало али ваљано глупо и лицемерно, па се тихо врати у издајничко јаловиште звано Српска листа.

Најпре, Далиборе Јевтићу, немају “неки” намеру да протерају Србе са заветног огњишта него онај коме слепо и срамотно служите- крволок Рамуш Харадинај па будите барем толико човек, иако сте члан Српске листе конкубина, и назовите зло његовим именом јер засигурно није промаја та која бесомучно бије по Србима минулих дана.

Дакле, знамо ко је то “неко” које би да протера то мученика са наше светиње али не знамо ко је то НИКО које не чини ништа да се то не догоди!

Заправо, знамо и то ал хајде да се правимо блесави и “уживамо” у тој игри издајничке шугице па не кажемо: док неко има за циљ да протера Србе НИКО нема за циљ да то спречи јер му можда и више него звери Харадинају одговара да их на Косову и Метохију буде таман онолико колико може да стане под хладовину бесрамне Српске листе…

Хајде да се правимо Вулини па не кажемо да сте Ви, Далиборе Јевтићу, тај који би требало да чини све како би Срби остајали, опстајали и враћали се своме прагу, уместо што изиграва ехо крвника и своди рачуне у том јадовном бирцузу рачунајући колико му је Срба мање остало да “брине” о њима.

Хајде да се правимо Марјани Ристичевићи па не видимо ту волшебну подударност интереса званичног Београда и никад званичне Приштине- да круна овдашње издаје буде аргумент како је компромис једино могуће решење јер, авај, Срба на Косову и Метохији има тек толико да ће и Заједница српски општина бити превелика за њих па нам је “одржавање” читаве светиње прескупо и неисплативо!

Комрпомис да Срби буду сквотери међ својим светињама је некако Алекоугодније и Рамушоглагољиво…

Хајде да прећутимо колико се то Срба за Вашег просјачког мандата вратило, колико их је издржало дуже од дан или два у повратништву и колико је вас са Српске листе то насекирало до те мере да сте у знак протеста наручили “српску” салату уз службено печење и пркосно наздравили: “Данас овде- догодине у Призрену! Чекај, бре, па јесмо у Призрену…ајде онда- дана у Призрену догодине на

Малдивима кад одбранимо Косово и Метохију од насртљивих Срба који би да остану, или још горе- да се врате!”

На послетку, хајде да не питамо откуд то Ви и другари из вртића “Чика Рамушеви ОВКлинци и клинцезице” на министарским позицијама када сте још ономад славно и поносно одбрусили историјско “ЈО” Харадинају и оборили владу?

Хајде да се сви окачимо на тај штрик који сте разапели до Београда и изигравамо подране гаће на сушењу правећи се да не видимо како влада чији више нисте министар осим кад јесте не чини оно што влади чији министар свакако нисте али свраћате редовно по своје мишљење у Немањину 11 и на Андрићев венац- чине све како би Срби остали и опстали на Косову и Метохији. Барем у сећању…

Дакле, неки чине све како би протерали то мученика са колевке а НИКО чини још више да се претерано не задржавају успут!

Значи, имамо једначину с две непознате и сасвим очито решење- компромисну издају на радост монструма чији “нисте” министар и власти чији министар нисте али која се бори за Косово и Метохију до последњег Србина…којег ћете љубазно замолити да пожури мало с паковањем и јави се разгледницом из избеглиштва понекад, док оштро осуђујете свакодневне нападе на злосрећнике: “Српска листа најоштрије протествује против покушаја неких да отерају Србе и Србе што им толико треба да буду отерани! Не вуците се ко неке бабе, већ поносно и пркосно како и доликује- завежљаје под мишку па трком, а ми ћемо већ пронаћи неко компромисно решење које се неће звати издаја већ, рецимо, повољно уступање светиње заитересованим инвеститорима, нама се не исплати да одржавамо онолико трошних, вековних, бесправно саграђених објеката и тврдоглавог народа који робује миту уместо нама…”

Михаило Меденица, Два у један

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Отказан састанак Београда и Приштине у Белој кући

5 (4) Специјални изасланик за дијалог Београда и Приштине Ричард Гренел одложио је састанак у …

МОНСТРУМ! Ниједна српска глава није страдала због наше политике (видео)

5 (9) Александар Вучић није човек. То је МОНСТРУМ!   Kako mučna scena… Užas… Užas! …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *