Насловна / Србија / “Срби“ са КиМ пешке у Београд – за Србију, Вучића и 50 хиљада динара!
''Срби'' са КиМ пешке у Београд - за Србију, Вучића и 50 хиљада динара! 1
Laplje-Selo na Kosovu iMetohije, srednjoškolkepreživele teror Šiptara

“Срби“ са КиМ пешке у Београд – за Србију, Вучића и 50 хиљада динара!

Недавно је група Срба са Косова и Метохије кренула пут Београда – пешице. Код многих је ово изазвало подозрење, неверицу, смех али и огорченост.

Група људи који се представља као „Срби са Косова и Метохије“ иако за то нема никакав мандат нити легитимитет, пре три дана је путем медија обзнанила своју намеру. Носећи транспаренте „Срби са КиМ за Србију и Вучића“, као и фотографију још увек актуелног председника Србије, они су раздрагани кренули пешице да „подрже политику Александра Вучића.

Код већине свесних Срба, који су сачували разум и сасвим добро виде куда води политика која је угасиле српске институције на КиМ, ово је изазвало снажан револт. Нико није веровао у искреност те намере посебно што су сви ти „пешаци“ чланови Српске напредне странке.

''Срби'' са КиМ пешке у Београд - за Србију, Вучића и 50 хиљада динара! 2

Било је и сумњи да ће то бити још једна превара у низу и да ће на свом путу користити разна превозна средства у међувремену. Испоставило се да тога нема и да заиста пешаче од места поласка. Исто тако, остаје чињеница да су ово изоловани случајеви и да на Косову и Метохији Вучић нема подршку народа.Чак шта више, нема уопште подршке уколико за то не плати одређени новчани износ.

Такође, огромна сличност са комунистичким послушницима и поклоницима те погубне идеологије, који су слично овоме пешачили до „куће цвећа“ приликом сахране аустроугарског каплара касније омраженог Југословенског Маршала Јосипа Броза, евоцирала је успомене на слепо обожавање Вође и сву погубност коју оно доноси.

У међувремену, из извора блиских организатору, КМ новине су дошле до сазнања да је мотивација за овај подухват била новчана сума у износу од 50.000 динара.

Ако изоставимо врменске услове, кишу, ветар, изложеност ризику од разних врста обољења, онда да се запитамо да ли је цена достојанства толико пала или су у питању заблуде које, како изгледа, умире са последњом надом?

Прорежимски медији ову срамоту нашироко експлоатишу у циљу подршке још увек актуелном председнику Србије, Александру Вучићу у његовој кампањи „Будућност Србије“. Ако је овако затуцана и назадна идеја нешто што представља будућност Србије, крајње је време да се ствари из темеља продрмају и промене. Извор: КМ новине

Како бисте оценили овај текст?

+Кликните на звезду за оцену!

Актуелно

МАКРОН РАЗВАЛИО ВУЧИЋА ОД ШАМАРАЊА! Нема никаквог ЕУ датума за Србију 12

МАКРОН РАЗВАЛИО ВУЧИЋА ОД ШАМАРАЊА! Нема никаквог ЕУ датума за Србију

„Ради се о комплексним питањима, решење је на народима и њиховим руководиоцима“, оценио је Макрон. …

Макрон у сред Београда завалио шамарчину Вучићу, нема ништа од уласка у ЕУ! 13

Макрон у сред Београда завалио шамарчину Вучићу, нема ништа од уласка у ЕУ!

Председник Француске Емануел Макрон изјавио је данас у Београду да, паралелно са реформама које Србија …

5 Коментара

 1. Koji bilmezi!
  Sto vas usput jos i vuci ne napadnu, pa da tresne pride jos neko nevreme da vas smlati do kraja, proklete ljigave nakaze!
  Seme vam se zatrlo, da Bog da!
  A sa Srbijom imate veze taman koliko i muti naci nimfomanka i zarozanka merkel!
  Pogana kopiladi!
  Prokleti ste od svih ljudi, i vi i vasa deca!

 2. Idu u Beograd a zele da se vrate u albaniju.Znaju siptarski sudije im govore siptarski a i uvojsku ce siptarsku.

 3. koliko para proguta crna rupa Kosovo i Metohija zvano, nit se moze izracunati, nit se moze ista videti, a ovi bednici i maloumnici krenuli peske, proseci usput leba i vode, da se poklone onom ko na njima se obogati, ko na njima zaradi da i cukun unuci iako rasipnici bi dobro ziveli. — kakvi kurci rokfeleri, sorosi i ona baba vestica za koju i istoricari misle da je direktna naslednica kralja davida, ovaj je nakrao, oteo i iz usta iscupao vise no svi oni zajedno. — a kad paru imas vladas, i bogu zahvaljuju sto te dade izabranima, i ako ti je lik pogani na pasteti i ako si prvi medju proklinjanima a pampur u supku zarazen svim bolestinama. PU

 4. Идиоти, Србски изроди !
  Ј.бо им Вучић мајку курву !

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *