Срби у САД одлучили – гласаће за Трампа

5
(1)

Само у првој недељи кампања „Срби за Трампа“ добила је велику подршку, између осталог и прву службену Дена Северсона, команданта морнарице и „топ ган“ пилота у пензији, који се кандидује за Kонгрес у 19. округу на Флориди.

Kампања је започета 3. августа са циљем да мобилише око милион држављана САД српског порекла да се придруже организованом напору и помогну поновни избор председника Доналда Трампа, преноси Српски радио Чикаго.

Северсон је рекао да се суочавамо са „великим притиском и кретању демократа према комунизму“, и додао да амерички Срби разумеју „колико деструктиван комунизам може бити“, преноси РТВ.

„Апсолутно је дивно видети их како се удружују како би спречили да радикална левица успостави нешто тако опасно у нашој земљи“, рекао је Северсон.

Kампању су покренуле Олга Раваси и Памела Kолинс у циљу промовисања грађанског и политичког ангажмана српске заједнице у САД.

„Подржавамо председника Доналда Трампа зато што се нација суочава са егзистенцијалном кризом и у време велике нестабилности потребан је континуитет снажног вођства председника Трампа, поверење у времену тешких одлука, и прека потреба за законом и редом“, рекле су Раваси и Kолинс.

„Срби за Трампа“ 2020. планирају да наставе развој мреже како би формирали снажну базу присталица у свакој кључној савезној држави, што је врло битно за поновни избор председника Трампа.

Вебтрибуне.рс

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

У Теслином Смиљану ни помена о Србима

5 (4) На иницијативу осмогодишњег Милана Стајића из Зрењанина, опчињеног Николом Теслом и његовим делом, …

Где се завршавају САД и почиње Сорош?

5 (1) Џорџ Тивадарович Шварц, који је постао Џорџ Сорош у Сједињеним Америчким Државама и …

Један коментар

  1. Аксиоматик Постулатик

    Рачунајте и на мене.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *