fbpx

СРБОБРАН: СНС батинаши пребијају и своје чланове ако немисле исто и неће да пљачкају као они

0
(0)

Вечерас 29.марта 2017 године у 22 и 30х у Надаљу је претучен Ђорђе Грујић.

Ђорђе Грујић је председник савета месне заједнице Надаљ и повереник месног одбора СНС у Надаљу. Човек који је пре распуштања Општинског одбора СНС био подпредседник ОО СНС Србобран. Човек који је својим несебичним залагањем и радом, дао значајан допринос популаризацији странке у средини у којој живи са својом породицом. Човек који се одважио да новом руководству СНС у Србобрану каже да се не слаже са њиховим радом и начином вођења, како саме странке, тако и општине Србобран на челу са Нешком Честићем. Успротивио им се и то јавно изнео путем овог портала.

Њега су вечерас напали и зверски претукли Шимпрага Тодор и још три засад не индетификована лица. Шимпрага Тодор, истакнути члан СНС у Србобрану, члан већа задужен за спорт и омладину. Понос и слуга председника општине, човек од нај већег поверења.Власт!

Та четворица БАНДИТА су вечерас у Надаљ дошли са намером да се обрачунају са својим партијским колегом који, гле чуда, не мисли исто као и они. Са човеком који не жели да учествује у невиђеној пљачки која се дешава пред очима свих грађана Србобранске општине. Са човеком који се има четворо деце, коју подиже искључиво свијим поштеним радом.

Сачекали су га на улици, Шимпрага му је поставио за њега сасвим логично питање “шта ти радиш против странке“, и не сачекавши одговор од Ђорђета, обрушио се на њега, ударивши га ногом у пределу стомака. Након тога су на њега скочили и остали Шипрагини „компањони“ који су за обрачун и преваспитавање користили шипке. На задатак су дошли са два аутомобила (има се може се) и након зверског премлаћивања, захваљујући жени која се ту нашла случајно и која је почела да виче на њих и дозива упомоћ,ови „витезови“ су побегли.

У моменту док пишем овај текст, боље рећи обавештење за грађане, Ђорђе Грујић се налази у болници у Врбасу где је упућен након прегледа у хитној помоћи у Србобрану.

То је та власт о којој пишем у протекла 2-3 месеца.То су те поштењачине и људи који траже ваш глас, ваш глас за њихова зверства. Дајте им га Србобранци ако мислите да је насиље којим се они баве оно што ви желите!

Жалостан си Србобране!

М.С.

Слободни Србобран

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Порекло твоје имовине и имовине твојих напредних лопова провераваће специјализована екипа

4.1 (9) ПРЕДСЕДНИK Србије Александар Вучић поручио је данас да нико није изнад закона и …

Србија међу првих 20 земаља које ће платити вакцину за корона вирус

2 (4) Председник Србије Александар Вучић рекао је данас да је Србија у разговору са …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *