Срећом па о боловањима плаћеним и неплаћеним не одлучујеш ти БЕЗМОЗГАЋУ!

Срећом па о боловањима плаћеним и неплаћеним не одлучујеш ти БЕЗМОЗГАЋУ!

5
(9)

Александар Вучић је почео озбиљно да губи компас, па је јутрос без проблема поново прекршио Устав земље и дао монструозну изјаву, која крши неколико закона у Србији.
Он је рекао и да уколико се неко заразио коронавирусом, а није примио ни једну дозу вакцине неће му бити плаћено боловање.

„Ако сте се заразили, а примили сте две вакцине, туђом кривицом, ви имате право ако сте у државном органу, војсци или слично, ви имате право на боловање. А ако нисте вакцинисани, нећете имати плаћено боловање“, рекао је Вучић.

Очигледно, реч је о уцени и притиску на запослене у војсци, полицији и осталим државним управама да се вакцинишу експерименталним цепивима.

Шта је следеће, да нас неће пустити код лекара или у продавницу без потврде о вакцини?

Уколико правници, опозиција и лекари не буду дигли свој глас против фашизма режима Александра Вучића, последице ће бити несагледиве, јер ово је, по свему судећи, само почетак потпуног слома људских права.

Србин.инфо

 

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Вучић и ЕУ подземље – савршени партнери

Вучић и ЕУ подземље – савршени партнери

5 (2) Ово је већ уходани „модус операнди“. Данима и недељама Александар Вучић води најстрашнију …

Вучић исламизује Србију и спроводи етнички инжењеринг уз помоћ ЕУ подземља

Вучић исламизује Србију и спроводи етнички инжењеринг уз помоћ ЕУ подземља

5 (1) Председник Александар Вучић изјавио је, након данашњег потписивања Уговора о подршци ЕУ у …

3 Коментара

  1. Ako se neko vakciniso za neku bolest a dobije je valjda on treba da tuzi za prevaru, odstetu.. cime cete ga leciti? ako postoji lek cemu vakcina koja ne stiti i uliva laznu nadu?

  2. Da li će postati praksa da svako pojavljivanje predsednika na malim ekranima nagrađuje gledaoce. Koju inovaciju je izmislio predsednik, a to nema nigde u svetu. Naime, stimulisanje građane koji su vakcinisani na teret države, tj. sebe, vakciniše se bez plaćanja vakcine i još dobije tri hiljade dinara, gde to ima? Ima u „avliji“ predsednika. Da li ovim potezom će razubediti antivakcise da se ipak vakcinišu. Predsednik je pokazao da je dobar i matematičar, stimuliše vakcinaciju, jer nakon imunizacije nacije iskoreniće se korona virus, te će uštedeti na lečenju zaraženih, jer neće ih biti. Još veća inovacija je da se nevakcinisanima ne plaća bolovanje. U ovom slučaju ne odlučuje lekar već “doktor” Vučić.Za ovakav postupak, vođa je zaslužio Nobelovu nagradu.

  3. Dokle cete trpiti ovog idita na vlasti? Veceg ludjaka Srbija nije imala u vlasti.

Leave a Review

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend