понедељак , 30 новембра 2020

СРПСКИ ЛЕКАР ПРОТИВ ВАКЦИНЕ: Шта мислите колики ће проценат добити Кисић и Кон?

4.9
(65)

У моју су ординацију много пута долазили трговачки путници који, у име фармацеутских велепродајних добављача, нуде договор о проценту, ако им се извесни лек прода у одређеној количини месечно. Такве понуде имају сви лекари.

Када пацијент оде код лекара, он не зна да је тај доктор финансијски мотивисан да пацијента наведе на коришћење неког скупог лека, без обзира да ли је тај лек њему потребан или не, без обзира што му можда тај лек наноси штету. Од тог момента, све је на лекару и његовој савести.

Шта мислите, колико је непотребних и чак штетних лекова продато пацијентима, само да би лекар узео проценат?! Сећате се дечјег онколога из Суботице који је деци давао четвороструке дозе цитостатика, знајући да ће их то убити, само да би добио већи проценат? Шта мислите, колико ће болнице трошити непотребних и штетних лекова за своје пацијенте, док њима владају СНС директори?

Шта мислите, колики ће проценат добити Кисићка, Кон, Тиодоровић & цо. ако диктатора убеде да уведе обавезну вакцинацију против Kорона вируса од јесени, па он сваке сезоне купи од нашег новца поново по 7 милиона вакцина? Шта мислите, колико ће се радовати суманути али пребогати Бил Гејтс када чује да његова вакцина за депопулацију постаје обавезна свуда у свету?

Шта мислите, колико ће људи прихватити обавезну вакцинацију када не буду могли преко границе, док не приме вакцину, а живе и раде у страној земљи? Или кад им центри за социјални рад, ти јаничари нашег доба, запрете отимањем деце? Или кад не могу да региструју ауто док се не вакцинишу? Или кад не буду могли да приме плату или пензију док не приме вакцину? Или кад ђаци и студенти не могу да упишу следећу годину без вакциналног картона?
Фејсбук страница др Милутин Милошевић, Доњи Милановац

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Срђа Јанковић поново о полицијском часу

1 (1) Члан Кризног штаба, имунолог Срђа Јанковић изјавио је да је могао да се …

Kардиолог: „Од срца умре много више људи него од короне, скините маску и дишите дубоко“ (видео)

5 (26) Највише људи умире од кардиоваскуларних болести, прошле године у Србији је преминуло преко …

Један коментар

  1. Да је Кон одрадио заслужену казну са претходним вакцинама, не би био у овој позицији, а и дотична госпођа , би се замислила. Годинама министри здравства, и одређени број лекара лобирају за произвођаче вакцина, ником длака са главе није фалила, па је постала пракса , да сукоб интереса пролази као ладна вода……….

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend