Србија

Шта радити са Вучићем и његовом бандом?

Шта радити са људима који се спремају да шиптарским терористичким бандама предају 18% државне територије да би у замену добили оно што је од када је света и века већ наше? Шта радити са људима који су за седам година тотално и комплетно опљачкали земљу и народ довевши Србију и Србе да и званично буду најсиромашнија земља и народ Европе у којој сваки дан четвртина њених становника остане гладна. Шта радити са људима који праве гондоле, националне стадионе и путеве вредне мијарде евра док преко 150.000 деце у Србији не зна шта је чоколада и банана? Шта радити људима скупљеним са коца и конопца који себе продају за некакву странку десног центра док настављају да спроводе неолибералну економску политику Динкића и Г17+?

Шта радити са људима који српску децу и сирочиће буквално продају на запад? Шта радити са људима који су уништили све институције државе и од њих направили сервисе за крађу и отимачину? Шта радити са људима који су српску економију, банкарство и привреду буквално поклонили странцима тако да нам је економија данас динаризована тек са око 15%? Шта радити са људима којима је за седам година владавине из земље отишло преко 250.000 људи само да би могли да прехране себе и своје породице док неолиберални идиоти који се налазе у влади поносно истичу како су и том истом року смањили незапосленост? Шта радити са људима који су уништили правни поредак у земљи и од ње направили средњевековну азијску вукојебину? Шта радити са људима који су се окружили нарко дилерима, убицама и подземљем са којима другују и послују? Шта радити са људима који свакодневно српској деци и омладини буквално продају на стотине килограма наркотика? Шта радити са људима који су од курви и лудака направили националне звезде?

Могли би овако да наставимо да постављамо питања и да вероватно испунимо странице једне добре, дебеле књиге. Уместо тога покушаћемо да дамо одговор шта то и како треба урадити са тим људима и системом који их је такве довео на власт.

Основа владавине Вучића и његових бандита је ЛАЖ. Одмах иза лажи је СТРАХ који Вучић и његове подгузне муве шире свакодневно. Вучић у ствари води специјални рат против Србије и Срба и у њему користи сва дозвољена и недозвољена средства. Вучић не пати ни од етике ни морала док безобзирно брани сваку па и највећу будалу и идиота у његовим редовима или док напада његове политичке противнике које уз помоћ државних и окупационих медија пројектује као државне непријатеље.

Тако велеиздајничка олош оптужује људе из опозиције да их за протесте који се сваке недеље организују у Србији плаћа нико други терориста Харадинај док су они сами узели огроман новац како би уз помоћ Српске листе том терористи Харадинају помогли да формира владу. Вучић је за формирање Хардинајеве владе узео КЕШ и зато не сме да је руши. Ту је и одговор на ирационалну политику тј. отворену велеиздају коју он чини када шипатарским одлукама да уведу царинске и трговинске таксе па формирају некакву војску уопште не парира. Вучић воли да се хвали како добро игра шах па је тако у случају Косова и Метохије због кеша који је добио на руке шиптарима не само препустио шаховску партију већ им је дао све фигуре и саму шаховску таблу. И не завршава се прича Вучића и Хардинаја само на кешу који је узет за формирање владе терористе Хардинаја. Вучић и терориста Харадинај имају и много дубље пословне односе и договоре око низа заједничких послова и пројеката у којима учествују.

Крајем прошле године у Србији почињу некакви грађански протести по именом “1 од 5 милиона”. Доста дуго уопште није било познато ко организује те протесте, ни са каквим циљем јер никаквих званичних захтева са тих протеста није било. Онда су се као организатори тих протеста на кратко појавила браћа Трифуновић што је била најобичнија лаж јер браћа Трифуновић немају ни организационих ни материјалних капацитета и ресурса да било шта веће од позоришне представе организују како треба. Онда су до јавности допреле информације да протесте организују некакви политички и друштвени анонимуси, припадници онога што је суверенистима познато као “друга Србија”. То је она Србија која и даље шири братство и јединство, љубав и људска права на Балкану и то углавном на српску штету тј. на штету Срба и српске државе или бар оних остатаке државе који се још копрцају. Организаторима протеста “1 од 5 милиона” не смета да крајем 2016. године у Приштини шире братство и јединство учествујући у пропагандним пројектима стварања Косова и Метохије као независне шиптарске државе. Ти исти кажу како испред имена Ратко Младић увек треба ставити ратни злочинац. Покушавали су ти исти да шире и црну пропаганду сарајевских вахабита на улицама Београда.

Код тих тзв. грађанских протеста нису само проблем антисрпски пацери који фингирају као некакви организатори тих протеста већ и они који су политичко крило истих. То су све до једног фракције пропале Демократске странке било да је реч о Вуку Јеремићу који себе у јавности покушава да профилише као умереног националисту што је ноторна и тешка глупост као што су ноторна глупост и његови покушаји да преко вашингтонских лобиста допре до идеолога Трампове администрације.

Ту је и Борко Стефановић који води некакву “Левицу Србијe” која макар по њеној спољној симболици подсећа на накакву крипто комунистичку организацију. Оно што је у вези њега занимљиво рећи је чињеница да је против њега Скупштина заједнице општина АП Косова и Метохије поднела кривичну пријаву зато што је као саветник Министра спољних послова починио кривично дело шпијунаже и кривично дело угрожавања територијалне целине одавши припаднику стране обавештајне служне акциони план Владе Републике Србије у случају једностраног проглашења Косова за назависну државу. Борко поштено треба да каже да му глава није разбијена зато што он као организује протесте против Вучића већ зато што је новац потребан за формирање његове “Левице Србије” узео од једног криминалца који је веома близак Александру Вучићу. По глави је добио јер није вратио новац који је добио за “Левицу Србије”. Занимљиво је да га Вучићев режим за кривично дело шпијунаже никада није процесуирао иако у тужилаштву и даље чами кривична пријава против њега.

Вучић и његова банда а под том бандом подразумевамо и оно што се наводно против њега бори нису ништа друго до лице и наличје исте зле паре. Две главе антисрпске хидре. Оно што је много важније од тих појавних облика те хидре и те две главе које сикћу једна на другу је сама хидра на којој су те две главе израсле. Одсећи једну од две главе хидре неће јој засметати да настави да сикће и прождире све српско што јој се нађе на путу. Реч је о антирспкој хидри која је узгајана још у време владавине Александра I Карађорђевића а која је наставила да расте и да се развија и под влашћу југословенских бољшевика и Јосипа Броза. Та антисрпска хидра служи свима онима којима је циљ уништење Србије и Срба без обзира ко су они.

Тој анитисрпској хидри служи и Александар Вучић и та хидра га је и довела на власт 2012. године.

Србијј је данас потребна политичка снага и ато антисистемска политичка снага које ће заувек уништити ту антисрпску хидру а не политичка снага која ће тој антисрпској хидри титрати јаја како би је одобровољила да бар на један мандат дође на власт. Србији је потребна политичка снага која ће заувек са политичке и друштвене сцене почистити остатке југословенских бољшевика и њихове антирспске идеологије којом се српски народ и даље трује у трећој деценији двадесет првог миленијума.

Техника сламања Вучићеве власти је једноставна баш као и техника његовог довођења на власт. Садашњи протести које организује једна глава антисрпске хидре против оне друге нису организовани како би се уз помоћ њих сломила криминална и антисрпска власт Вучића већ како би се на ту Вучићеву власт извршио притисак да што пре почне задњу етапу комадања и разбијања Србије што веома лако може резултирати и грађанским ратом у самој Србији јер народ је већ одавно схватио да кроз непостојеће институције државе ништа не може да промени зато што су те институције уништене и сломљене па је тако само питање времена када ће појединци и мале организоване групе људи који ништа немају да изгубе почети сами да деле правду и спроводе закон.

Веома инфантилно звуче идеје рушења Вучића које у јавност лансирају људи окупљени око протеста “1 од 5 милиона”. Тврде како ће блокирати аутопутеве и све важне саобраћајнице у земљи што је могуће ефективно урадити само као крајњи циљ тоталног генералног штрајка што је у условима у којима делују апсолутно немогуће остварити. Први и основни циљ било каквих протеста против Вучића мора бити ослобађање информативног простора јер све док Вучић чврсто под контролом држи информативни простор земље покушаји његовог рушења биће неуспешни. Блокадом путева и саобраћајница неће се ништа постићи јер ће то само Вучићу дати разлог да на ту блокаду одговори полицијском репресијом.

Вучића и његову банду треба напсти тамо где највише боли а то је одувек био новчаник. Уместо саобраћајница треба блокирати све економске интересе Вучића и његове банде. Вучића и његову банду потребно је одсећи од прилива новца, било да је реч о самом Вучићу или члановима његове уже породице или да је реч о онима који СНС у Вучића користе да опљачкају и узурпирају буџет. Вучића и његову банду потребно је ударити по новчанику и свима онима који подржавају и финансирају Вучићев режим потребно је ставити до знања да ће њихова улога и помоћ Вучићу у комадању и распрачавању земље итекако бити веома добро запамћена и наплаћена. Змију тј. хидру у овом нашем случају треба тући по новчанику. Вучићевој банди потребно је исећи све приливе новца, било да долазе из квази легалних или тотално илегалних послова.

Потребно је одлучно и организовано напасти све економске интересе Вучића и припадника Вучићевог режима који ће веома брзо схватити да за њих не постоји никаква будућност уколико истрају о одбрани антирспског и антидржавног режима.

Милинко Милинчић

Србија данас

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

оментара

  1. Da, to je prvi pravi korak!
    A zatim sve komplet na odsluzenje dozivotne kazne u rudnike, kad se svi povrate iz ruku onih kojima ih je ova smrdljiva i trula nistarija prodala i predala!
    A kao prvo, ovo nisu ljudi!
    Iza ovih treba pustiti vodu!
    I dobro dezinfikovati sve institucije, i velike i male!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Back to top button

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!