Насловна / Србија / Политика / Стаматовић: Опозиција неће изаћи на октроисане изборе и преварни референдум
Стаматовић: Опозиција неће изаћи на октроисане изборе и преварни референдум 1

Стаматовић: Опозиција неће изаћи на октроисане изборе и преварни референдум

ЛИДЕР Здраве Србије Милан Стаматовић изјавио је данас да су се чланице будућег опозиционог Савеза за Србију усагласиле да више никада неће „прогутати Вучићеву удицу“ у виду изласка на било какве „октроисане изборе и слично фалсификовано народно изјашњавање“ јер не желе да дају легитимитет, како се изразио, „велеиздајничком режиму“, све док се не обезбеде равноправни изборни услови.

„Нека се Александар Вучић одмах поздрави са својом политичком будућношћу у сувереној Србији, уколико можда већ у октобру, као што се шушка међу његовима, распише неке октроисане изборе или, не дао Бог, преварни референдум ради добијања подршке за озваничење предаје Косова и Метохије“, поручио је у саопштењу Стаматовић, који је навео да ће његова Здрава Србија бити један од суоснивача будућег Савеза за Србију.

Он је навео да је то изјавио поводом „оперативно-радног“ састанка код „ратног злочинца и Вучићевог коалиционог партнера Рамуша Харадинаја“, на коме је Српску листу наводно предводио Милан Радојичић.

„Вучићева пропаганда је покушала то да сакрије од грађана Србије. Али не пада снег да покрије брег, већ да свака зверка открије свој траг. Вучића је, мислећи да то чини у најбољем интересу свог албанског народа и свог политичког пајтоса Вучића, офирао Беџет Пацоли изјавом љубави нашем златоустом велеиздајнику, реченицом да ће Вучића ‘запамтити историја јер је први човек који је дошао на власт у Београду и није рекао: Косово је наше!?'“, навео је Стаматовић.

Он је поручио председнику Србије да се пријави на следеће изборе у Републици Косово јер, како сматра, најдиректније потпомаже њено стварање на окупираном делу српске територије.

Бета

Како бисте оценили овај текст?

+Кликните на звезду за оцену!

Актуелно

ХАОС У НАЈАВИ? У Албанији избори које опозиција бојкотује а подржвају ЕУ и САД 11

ХАОС У НАЈАВИ? У Албанији избори које опозиција бојкотује а подржвају ЕУ и САД

Око 3,5 милиона Албанаца сутра ће моћи да остваре своје право гласа на локалним изборима …

Диктатор се припрема за нове изборе, служе му као терапија: Сам против свог картела 12

Диктатор се припрема за нове изборе, служе му као терапија: Сам против свог картела

Александар Вучић је почео припреме за следеће парламентарне и локалне изборе. Kампању ће водити сам …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *