Насловна / Србија / Хроника / ШУВРНУТИ, иди код тета Славице у Лазу на канабе и лечи се!
ШУВРНУТИ, иди код тета Славице у Лазу на канабе и лечи се! 1

ШУВРНУТИ, иди код тета Славице у Лазу на канабе и лечи се!

Председник Александар Вучић изјавио да има политичку храброст да реши косовско питање и да ће „бити мира све док неко не буде физички напао Србе на KиМ“.

– Мира ће бити све док неко не буде напао физички Србе и почео да их убија, то не бих могао да издржим – рекао је Вучић.

Вучић је рекао да је сам преузео решавање косовског питања као свој посао, а да га је Влада Србије овластила да преговара. Он је додао да „вероватно неће бити никаквог решења, јер има много различитих циљева и фактора у свету који су у стању да униште сваки покушај разговора и договора“.

– Нисам оптимиста по питању договора, иако сам спреман да разговарам са Приштином чим укину таксе – казао је он.

Указао је да је веома уплашен што ће овај проблем остати нашој деци. „Све ћу да радим да не буде тако. Изгубићу много угледа, јер знам да је то непопуларно, али ћу се борити за договор“, истакао је Вучић.

Председник Србије је казао да је реално да не дође до договора и да ће то бити његова највећа грешка. Истакао је да политички неће да пусти да овај проблем остане нерешен, али већ зна да ће бити по том питању политички поражен.

– Борићу се свом снагом и срцем. Али 99 одсто знам да нећу успети. Немам проблем с тим у историјском смислу, али имам због реалног живота нашег народа. Не спадам у оне који желе да је све наше, а ни у оне који су све дали, већ у оне који су одговорни и који је успео да врати Kосово на политичку мапу света – рекао је Вучић.

Вестионлине, Б92

Како бисте оценили овај текст?

+Кликните на звезду за оцену!

2 Коментара

  1. e, ne znam kome pisem, dal servijancima maloumnim robovima, il nekad slavnim Srbima: ja dao ime picousti, vucicodlacic /sto se iz prilozenog vidi, jer samo ljuta zver, krvi zedna i pobesnela moze zube pokazivati i njusku kriviti /, odredio sto je i u knjigama u crkvi katolickoj vodjenim, da je ovo cudo, azdaja i zmija, krstena kao katolik, ustaskog podretla i sorte kerece, iz samog pakla dolazece. — sa takvim monstrumom nema razgovora, bar ja ne znam jezika pascecega, ali vi i dalje ne mozete bez vodje svoga, pa mu i dalje budite zahvalni sto ste izmetcari istoga. — a ja cu gledati posla svoga.

  2. Potpuno ludilo, teska zavisnost od sijaset supstanci, teski i neizlecivi manijak i lazov.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *