fbpx
Насловна / Србија / СВИ НА ПРОТЕСТ!!!
СВИ НА ПРОТЕСТ!!! 1

СВИ НА ПРОТЕСТ!!!

СВИ НА ПРОТЕСТ- СТИЖЕ И ЛЕГЕНДАРНИ МИЛАН ИВАНОВИЋ: ЗА СЛОБОДАН КОСМЕТ У СЛОБОДНОЈ СРБИЈИ!!!

Лидер СНВ Милан Ивановић на скупу „За слободни Космет у слободној Србији“

Председник Српског националног већа северног Косова и Метохије Милан Ивановић говориће на скупу „За слободни Космет у слободној Србији“ који ће се у петак 17. марта у 17 одржати на Тргу Републике у Београду поводом годишњице нелегално проглашене независности Косова и Метохије. Председник СНВ-а ће допутовати у Београд само дан након референдума који се одржава на северу Покрајине како би саопштио резултате становницима престонице.

На скупу ће пореди Ивановића говорити: адвокат Горан Петронијевић, писац Рајко Ђурђевић, председник Српског народног покрета Наши Иван Ивановић, лидер Покрета Образ Младен Обрадовић, председник Покрета за Србију Владимир Кршљанин и др Бранко Тркља из Покрета Српски Слободари.

Митинг организују Српски народни покрет Наши, Покрет за Србију, Покрет Образ и удружења „Сложни“, „Заветници Косова и Метохије“ те Покрет „Српски слободари“. На скупу ће бити затражен прекид преговора са злочинцима, прекид стране окупације и домаће издаје и заштита уставног поретка и суверенитета Србије.

Митинг ће бити настављен шетњом улицама Београда до Храма Светог Саве где ће бити одржан молебан за Србе на окупираним територијама.

 Информативна служба СНП Наши

—————————————————————————————————————————————————————————————

У НАСТАВКУ ТЕКСТУАЛНИ ДЕО ОРИГИНАЛНОГ ОБАВЕШТЕЊА ОД 12 ФЕБРУАРА: 

На годишњицу нелегално проглашене независности Косова, 17. фебруара у 17 сати на београдском Тргу Републике одржаће се народи митинг „За слободни Космет у слободној Србији“ у организацији Српског народног покрета Наши, Покрета за Србију, Покрета Образ, Удружења „Сложни“, Удружења „Косовско Метохиски Заветници“ и Покрета „Српски Слободари“. На скупу ће говорити и представници Срба са Косова и Метохије.

На скупу ће бити затражен: прекид преговора са злочинцима, прекид стране окупације и домаће издаје и заштита уставног поретка и суверенитета Србије. Митинг ће бити настављен шетњом улицама Београда до Храма Светог Саве где ће бити одржан молебан за Србе на Косову и Метохији.

Позивамо све родољубе да 17. фебруара, браћи на Космету, пошаљемо поруку слоге и одлучности у одбрани Косова и Метохије у саставу Србије.

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Пензионери ПKБ љути: Вучић продао нашу земљу, а куне се у нас! Доста, бре, више! (видео) 11

Пензионери ПKБ љути: Вучић продао нашу земљу, а куне се у нас! Доста, бре, више! (видео)

Пензионери Пољопривредне корпорације окупили су се пред Привредним судом у коме је у подне заказано …

Медведев: Посета потврда добрих односа Србије и Русије 12

Медведев: Посета потврда добрих односа Србије и Русије

Премијери Србије и Русије, Ана Брнабић и Дмитриј Медведев, сложили су се данас у Београду …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *