Ти си Зоко вештице баш пукла, какве бре црне „европске интеграције“, бави се нечим конкретним и нормалним мада си ти за то неспособна

0
(0)

БЕОГРАД – Потпредседница Владе Србије Зорана Михајловић је данас на састанку са директором Фондације Конрад Аденауер за Србију и Црну Гору Норбертом Бекманом-Диркесом истакла значај инфраструктурних пројеката договорених у оквиру „Берлинског процеса“ за боље регионално повезивање и подстицање убрзаног привредног развоја.

Михајловић је разговарала Диркесом о процесу европских интеграција Србије и повезивању региона Западног Балкана, саопштило је Министарство грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре.
На састанку је било речи о изазовима који очекују Србију у наставку процеса европских интеграција и потреби за коришћењем искустава старих чланица ЕУ, између осталог, и кроз боље повезивање са различитим немачким институцијама.

Разговарано је и о активностима које Координационо тело за родну равноправност Владе Србије, на чијем је челу Михајловић, спроводи на унапређењу родне равноправности у Србији.

У склопу ових активности, Михајловић је посебно издвојила подстицање већег учешћа жена у политичком животу и развој женског предузетништва.

Танјуг

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

3 Коментара

  1. Треба јој погледати у длан па да се види србска судбина. Ено, на слици се оцртавају линије… Море бити да је она нова Баба Ванга…

  2. @GostovicPredrag Читала да се она удавала 4 пута, али нема ништа о тим мужевима, шта ли је с њима, да их није појела?! ???

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend