Трамп: У Џорџији смо ухватили демократе како гласачке машине кљукају гласовима за Бајдена

Трамп: У Џорџији смо ухватили демократе како гласачке машине кљукају гласовима за Бајдена

* Трампов тим на саслушању у Сенату те америчке државе навео да је нерегуларно више од 140.000 гласова који потичу из девет нелегалних извора: “Нелегално је гласало  66.248 млађих од 17 година, 2.423 људи који уопште нису регистровани...Чак 10.315 умрло је пре него што су `гласали`, 15.700 одсељених из Џорџије је гласало у тој држави, а 40.279 је променило округ и није се поново регистровало за гласање, а гласали су

______________________________________________________

ДОНАЛД Трамп је објавио да су демократе у Џорџији ухваћене „за руку“ приликом извођења изборне преваре убацивањем у гласачке машине целог „кофера“ гласачких листића за Џоа Бајдена.

Питање је, међутим, да ли ће му то помоћи да стопира сценарио иза које су већ стали цео запад и америчка и глобална дубока држава.

Да ли би исшта променило и да поседује снимак како тај `кофер` доноси и у машине за бројање гласова убацује – лично Бајден…

Независно од свега, Трамп је преко Твитера објавио: „Ухваћени су како доносе огроман број гласачких листића и убацују их у “гласачке машине у Џорџији“.

Навео је да је на ово указао у Сенату Џорџије, на којем су представници његовог изборног штаба документовали изборних нерегуларности на председничким изборима.

Није открио да ли се сенаторима Џорџије обратио виде-линком, али јесте да је гувернеру те државе – републиканцу Брајану Кемпу – послао честитку: „Сјајан посао!“.

Трампов тим је на саслушању у Сенату навео да је нерегуларно више од 140.000 гласова који потичу из девет нелегалних извора:

“Нелегално је гласало 2.056 преступника, 66.248 млађих од 17 година, 2.423 људи који уопште нису регистровани, плус 1.043 оних који су илегално користили поштанско сандуче. Још 4.926 је гласало након регистрованог датума за гласање у Џорџији, 10.315 умрло је пре него што су `гласали`, 395 је гласало у две државе, што њихове гласове чини неважећим, 15.700 одсељених из Џорџије је гласало у тој држави, а 40.279 је променило округ и није се поново регистровало за гласање, а гласали су”.

Трамп је свему додао снимак на коме се наводно види како је кофер пун гласачких листића – у корист Бајдена, наравно – извађен испод стола када су републикански посматрачи удаљени са бирачког места.

Гласови у Џорџији поново су ручно пребројавани због мале разлике између два кандидата, али је било саопштено да Бајден засита победио. Додуше: са малом разликом.

Факти

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Такер Карлсон: Аустралија данас личи на Кину с почетка пандемије (видео)

Такер Карлсон: Аустралија данас личи на Кину с почетка пандемије (видео)

Пре двије године у Кини су заваривали људе у станове, убацивали их у кутије за …

Рат уз помоћ вештачке интелигенције – Ко ће победити: САД, Кина или Русија?

Рат уз помоћ вештачке интелигенције – Ко ће победити: САД, Кина или Русија?

Трка у наоружању постепено прелази из физичког у дигитални свет. А прву виолину у њој …

Један коментар

  1. ПерунГромовник

    Trampe jebi im majku lopovsku bajdenovsku! Diži vojsku i pobij govna!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *