У ЦЕНТАР – ВИЛИБАРД: Американци су изградили најсавременију војну болницу у Нишу (видео)

0
(0)

Гост медијске куће „Центар”, у емисији „Интервју” био је Вилибалд Ерић, телевизијски продуцент, бивши члан Главног одбора Српске напредне странке Вилибалд Ерић и некадашњи лични пријатељ садашњег председника Србије, Александра Вучића. Тема емисије је била како Вучић влада Србијом.

 У почетку емисије, након што је Вилибалд је објаснио откуд му као Србину немачко име (00:01:00), причало се о томе да ли је у Србији тренутно фашистички режим на власти и колико је у српским медијима присутна цензура, односно како она функционише преко психолошког рата који води СНС-СПС режим против сопственог српског народа (00:02:30).

Гост је после тога причао како је се води специјални рат против Србије и Русије, као и како је Слободан Милошевић уз помоћ ЦИА и Јовице Станишића доведен на власт, односно како Англосаксонци стварају и контролоши српске политичаре и српску Безбедоносну информативну агенцију – БИА (00:06:00).
Вилибард Ерић је у емисијии и објашњавао како изнутра функционише најужи врх СНС, како је Александар Вучић окружен са “интересним пријатељима” који се као вукови  међусобно стално гложу, те да је корупција сасатавни део страначке организације Напредне странке (00:17:00).

„Када сам ја схватио да су они направили пословни дил – Ђилас-Вучић; Мики Ракић-Вучић – ја сам дошао и рекао Вучићу: „Шта ће ти овај Мики Ракић? Коштаће те главе, човече.”, незнајући да је Вучић дубоко у дилу с њим још од 2006., и да је 2012 ишао три пута код шефа енглеске МИ6, а онда код новог отишао још једампут када је била смена,. Зато је Вучићу било важно да буде Координатор свих безбедоносних служби, као некад Мики Ракић”, рекао је Ерић објашњавајући како функционише та корупција и наизглед неприродни договори између политичких противника.

Током емисије се причало о томе да ли је Мики Ракић умро од исте болести као Фрањо Туђман и Бакир Изетбеговић или умро због својих хомосексуалних склоности као и о тајно изграђеној америчкој војној болници у Нишу, која је запечаћена и која ће да буде отворена када се затвори Руско-српски хуманитарни центар у том граду. (00:23:00):

„У Нишу се налази америчка војна болница, са најсавременијим операционим салама, са најмодернијим уређајима, која је тенутно затворена и конзервирана. Због тога се од Србије тражи да затвори Руско-српски хуманитарни центар у том граду, устврдио је Вилибар Ерић.

Вилибард је говорио и о томе да СНС није странка већ секта (00:26:00), о значају културе и креативне економије за обнову Србије, као и о новим нацијама који су створени од српског народа (00:032:00); о томе како сатанисти и Енглези пишу српску историју и сценарио за ријалите на српским телевизијама (00:34:30); о вери према Богу и истини (00:37:00); и на који начин Вучић издаје Косово које је препуно рудних богастава (00:40:00).

На крају је гост причао и о могућој револуцији у Србији (00:42:30); о томе како Вучић манипулише са статистичким подацима и продаје рудна богаства странцима (00:48:00); о Народној радничкој партији и образовању (00:52:00); о томе ко саветује сада Вучића и колико је креативан (00:57:30); и о томе да ли може да се промени Вучићев режим са позитивном алтернативом , односно да ли ће Русија економски помоћи Србији (01:01:00).

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Радован Kалабић: Донели су Србији слом, а онда је настао погром напредњака каменицама, моткама... (видео)

Радован Kалабић: Донели су Србији слом, а онда је настао погром напредњака каменицама, моткама… (видео)

5 (4) Аутор и водитељ Никша Булатовић #РадованKалабић​ #Напредњаци​ #ТајнаKонвенција​ Донели су Србији слом, а …

Кроз српску историју са Милосавом Самарџићем (видео)

Кроз српску историју са Милосавом Самарџићем (видео)

5 (3) За сајт Српска историја говори Милослав Самарџић, српски књижевник, публициста, власник издавачке куће …

Leave a Review

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend