Насловна / Србија / У највећем српском повратничком селу Осојане бачена бомба
У највећем српском повратничком селу Осојане бачена бомба 1

У највећем српском повратничком селу Осојане бачена бомба

Испред Омладинског центра у Осојану код Истока јуче је бачена бомба, која на сву срећу није експлодирала.
Експлозивну направу је приметио радник овог центра након отварања и случај одмах пријавио такозваној „косовској полицији“ пренеле су агенције.

Након серија шиптарских напада на Србе на Косову и Метохији нема простора за сумњу да се ради о још једном шиптарском нападу. Такође, како талас насиља над Србима последњих дана есклаирао, за очекивати је да ће повампирена мржња довести и до жртава на српској страни.

Жалосно је да се шиптарски послушници окупљени око такозване „Листе Српска“ коју је основао и директно контролише лександар Вучић уз помоћ својих мафијашких послушника и батинаша на Косову и Метохији, не либе да овакве прилике искористе за личну и за промоцију своје проалбанске листе. 

На тај нас начин нас доводе до закључка да им чак и злочини и жртве иду у прилог јер контролисани медији на српском језику све више пажње придају том пројекту што се злочини интензивирају. Тако омогућавају да Србима у служби Тачијеве и Харадинајеве политике, са којима су у коалицији, помажу како се број српских жртава повећава!

Неопходно је захтевати да сви Срби напусте сваку шиптарску квази-институцију и све што има било какав предзнак лажне „државности“ Косова како од стране шиптарских сепаратиста тако и одстарне Међународне заједнице одакле год они долазили. 

Једино напуштање тих инструмената стварања Велике Албаније може свету да отвори очи а српски народ и земљу да спасу страдања и нестајања! 


Извор: КМ Новине 

Како бисте оценили овај текст?

+Кликните на звезду за оцену!

Актуелно

НОВА ОДЛУКА ПРИШТИНЕ: Забрањен улазак свим српским званичницима на Косово 11

НОВА ОДЛУКА ПРИШТИНЕ: Забрањен улазак свим српским званичницима на Косово

Министарство спољних послова самопрокламованог Косова донело је одлуку да забрани улазак на Косово свим српским …

Момир Стојановић: Србија ускоро улази у период политичке нестабилности, репресивне мере власти рашће како се буде ближило коначно решење статуса КиМ 12

Момир Стојановић: Србија ускоро улази у период политичке нестабилности, репресивне мере власти рашће како се буде ближило коначно решење статуса КиМ

Уколико се актуелна власт не уразуми – а не показује знаке да је на то …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *