УБИЛИ СУ ЈЕ: Ево шта је говорила мајка Иве Бодрожић после ћеркине смрти

– Могу рећи да сам сањала Иву како ми говори: „Мама, молим те, заједно са Жељком (Митровићем) истерајте ово до краја – причала је својевремено Нада Бодрожић
Нада Бодрожић Фото: Фацебоок/Нада Бодрожић

– Моја Ивана је „оверена“ или јој је неко убризгао 400 милиграма „пропофола“ у руку. На надлежнима је да утврде ко је то учинио – говорила је прошле године Нада Бодрожић, мајка покојне Иване Бодрожић која је нађена мртва у хотелској соби у „Хајату“.

 

Несрећна девојка преминула је 2014. године, а њена мајка две и по године касније. Нада је јутрос страдала у саобраћајној несрећи.

– Знам да моја ћерка није тражила тај лек и то све стоји у преписци у њеном мобилном телефону. Да је полиција радила свој посао и одмах однела кутију „пропофола“ са собом и упоредила је са онима на ВМА, не би до овога дошло. Такође, нису били у стању да откључају Иванин мобилни у којем се виде поруке које је моја ћерка разменила са Павловићем. У тим порукама стоји да она не жели да јој он доноси тај лек – додала је Нада.

Нада је била посланица ДС у покрајинском парламенту, а својевремено је причала и да је сањала своју ћерку.

– Знајући шта је она значила Жељку Митровићу, он и ја заједно радимо на томе да се што пре открије Иванин убица. Веома сам му захвална што је све време уз мене и што ми је у овим тешким тренуцима велика подршка да све откријемо до краја, што је и њему веома битно. На крају, могу рећи да сам сањала Иву како ми говори: „Мама, молим те, заједно са Жељком истерајте ово до краја“ – додала је Нада.

Бодрожићка је често на Фејсбук профил качила разне статусе и није никако могла да преболи смрт ћерке.

Телеграф.рс

Актуелно

Убиство Оливера Ивановића – седам месеци тишине о истрази

Ни седам месеци после, не зна се ко је убица, нити налогодавац убиства Оливера Ивановића. …

Мирослав Ивановић: Сасвим могуће да је мој брат убијен као противник подела и разграничења на КиМ

На питање да ли је његов брат уклоњен као могући противник подела и разграничења на …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Simple Share Buttons