Насловна / Србија / Уместо што си дошао у Савинац да се кревељиш и сисаш ту флајку исплатите радницима „Планума“ пет плата које им дугујете од септембра!
Уместо што си дошао у Савинац да се кревељиш и сисаш ту флајку исплатите радницима "Планума" пет плата које им дугујете од септембра! 1

Уместо што си дошао у Савинац да се кревељиш и сисаш ту флајку исплатите радницима „Планума“ пет плата које им дугујете од септембра!

Велики вођа је данас раднике „Плaнума“ који су пробили тунел „Савинац“ частио шампањцем. Много би му паметније било да им је исплатио пет плата које им дугују још од прошлог септембра! То су сви режимски медији заборавили да нагласе. Да се овим радницима које је Вучић данас частио шампањцем дугује ПЕТ ПЛАТА!

Србија данас

фото: Танјуг, Агенције

Како бисте оценили овај текст?

+Кликните на звезду за оцену!

Актуелно

Шта спаја Макрона и Вучића? 11

Шта спаја Макрона и Вучића?

Председник Француске Емануел Макрон морао је да одложи раније најављену посету Београду у децембру, због …

Предраг Поповић: Александар Вучић поручује да га само смрт може одвојити од власти 13

Предраг Поповић: Александар Вучић поручује да га само смрт може одвојити од власти

Нуди своју главу на пању, боље је вешање. Александра Вучића само смрт може одвојити од …

2 Коментара

  1. Lako je graditi puteve i zalagivati narod uspesima kao da on plaća a ne troši kredite . Zadužili su se 11 milijardi evra za ove 4 godine i dug Srbije se približava kritičnoj granici. U suštini Srbija živi od kredita, lavovski deo odlazi stranim partnerima iz EU, mali deo plaća bedne radničke plate, i još kasne po pola godine sa isplatom. Narodna pesma zbori, puevi če zažele Turaka, al* Turaka nigdi biti neće. Simbolično kaže da će se po Srbiji još muvati strani investitori no kada ponestane državi dobara i oni će napusti ove terene sa isčupanim kapitalom. To naši političari neće da vide, hrle u propast bezglavo.

  2. Neću da trošim reći na Vučića i ostale političare ….bezvredni su za našu zemlju

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *