Увозе и продају нам парадајз који није за људску исхрану!

Грађани Србије, осим што плаћају парадајз као да су Немци, једи поврће које не да није одговарајућег квалитета, већ је и затровано!

Последњих неколико година готово је немогуће купити парадајз који има онај стари препознатљиви мирис и укус. „Пластично“ је заменило сочно, мирисно и укусно, али нажалост, ту није крај.

Србија и поред сопствене производње, увози велике количине воћа и поврћа и то углавном из земаља у којима контрола квалитета није на одговарајућем нивоу.

На интеренту се појавила фотографија из једне продавнице на којој се види да увезени парадајз произведен у Турској има отровну кору!

На амбалажи је јасно назначено да „кора није за људску употребу“, што имплицира да је кора парадајиза затрована и да онај ко не прочита декларацију може несвесно да угрози своје здравље.

Фотографија је разбеснела све кориснике интернета који су огорчени због дистрибуције оваквог производа, а ми се само питамо: како је могуће да је овакво поврће пуштено у промет?!

Еспресо.рс

Актуелно

Спољнотрговински дефицит повећан за 33,9 одсто

Спољнотрговинска размена Србије за десет месеци ове године износила је око 31,7 милијарди евра, што …

Спољно-трговински дефицит износи 3,81 милијарду евра, и већи је 32,5 одсто него у истом периоду 2017.

Статистички подаци показују да у досадашњем делу године увоз расте брже од извоза, али то …

Један коментар

  1. Који ђаво купујете парадајз, када му није време? Поштујући природни календар, биће те заштићени од отрова, хормона и ко зна чега све што има улогу да надомести сунце. Надам се да вам је познато да поврће расло ван сезоне, ни близу нема биолошку вредност, као природно узгајано…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Simple Share Buttons