УЗБУЊИВАЧИ АМСС-а: Вучић, Никачевић, убијени Бутулија и убица Ђурђев припадају истој криминалној групи!

5
(1)

Претходних 10 година овом фирмом је управљао кадар СПС и СНС и АМСС је служио као „веш машина и проточни бојлер“ да би они задовољили своје потребе и финансирали кампање новцем који је пљачкан од грађана Србије преко правилника које је наметало Министарство саобраћаја и Министарство унутрашњих послова а одрађивао АМСС и Агенција за безбедност саобраћаја.

„Више од 700 до 1000 радника АМСС указало је у вишемесечним протестима 2014. године на бројне малверзације и криминалне радње Никачевића, којима је АМСС по налазу овлашћене ревизорске куће, доведен до ивице банкротства. Делегацију узбуњивача из АМСС примио је крајем маја 2014. тадашњи премијер Вучић који је рекао да су му познате све криминалне радње и малверзације Никачевића и да ће он отићи из АМСС, а радници узбуњивачи бити враћени на посао.

Испало је обрнуто, Никачевић не да није отишао, него је остао да влада из сенке и ведри и облачи у АМСС. Само се померио с места генералног секретара, а на чело организације истурио свог пулена Бутулију. Претходно је промењен статут АМСС тако што је председник постала главна функција, а генерални секретар потоколарна. Захваљујући радницима узбуњивачима који су протестима сменили Никачевића, на чело АМСС дошао је Бутулија, који се људима који су указали на криминал захвалио тако што их је отерао на улицу. За убицу Ђурђева се први пут чуло кад је сакрио обиман материјал о Никачевићевим малверзацијама који је добио односно предао га Никачевићу. За то је награђен фиктивним радним местом у АМС Осигурању. Урушавање и растакање АМСС траје од доласка Никачевића 2009. а наставља се са Бутулијом и Ђурђевим 2014. пошто је случај АМСС заташкан и стављен у фиоку.

Невероватно је да после свега и кад сви све знају Никачевић на комеморацији Бутулији седи између министарке Зоране Михајловић и директора Полиције Ребића.

Жалимо због изгубљених живота, иако смо од Никачевића и Бутулије названи неформалном групом, бандом и терористима“, рекли су за Рицоцхет људи из групе отпуштених радника АМСС, који су завршили на улици јер су указали на криминал.

Наставиће се….

Рикошет специјал

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Син убијене малтешке новинарке: Моја мајка је истраживала Ђукановића

4.8 (6) Син Дафне Каруана Галиције, новинарке убијене пре скоро три године на Малти, Метју …

Грци и убиство Карађорђа

5 (1) Карађорђе је својевремено гајио подозрење према Грцима, којим су манипулисали Младен Миловановић и …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend