УЖИВО Адвокати блокирали центар Београда колапс у саобраћају (видео)

Протест адвоката у у центру Београда због измене Закона о парничном поступку.

Адвокатска комора Србије саопштила је да је на седници Управног одбора донела одлуку да не прихвата нацрт измена Закона о парничном поступку.

По свему судећи, новим изменама грађани Србије, који немају новчаних средстава, биће ускраћени права да туже, јер неће имати одакле да плате неопходне судске таксе, чији се распон креће од 1.900, па све до 97.500 хиљада динара.

Извор: SRBIN.info

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Адвокати широм Србије ступили су данас у једнодневну обуставу рада (видео)

Адвокати широм Србије ступили су данас у једнодневну обуставу рада (видео)

Адвокати широм Србије ступили су данас у једнодневну обуставу рада, у складу са одлуком Управног …

БЛОКИРАЛИ улаз у град! Младеновчани траже воду, поручили Весићу да не одустају

БЛОКИРАЛИ улаз у град! Младеновчани траже воду, поручили Весићу да не одустају

Грађани Младеновца који данима немају воду, блокирали су главну раскрсницу на улазу у град захтевајући …

2 Коментара

  1. Логично, адвокати се буне и из разлога што би им се умногоме смањио обим посла, јер ако су смањене могућности да се тужи, онда је смањена и потреба за њиховим послом. Ово је само једна дрска примедба, усмерена против адвоката, јер зарађују несразмерно стању у ком се овај измучени народ налази и пре свега воде рачуна да се њихов стандард не угрози, далеко од тога да брину што се високим судским таксама онемогућава обичан човек с просечном или мањом платом да се судским путем заштити од неправде! То су до сада чинили и сами адвокати, својим повисоким тарифама. Па погледајте по Србији, по мањим градовима, инжењера готово да и нема, лекара ту и тамо, болнице морају да раде али им плате и нису нарочито високе, поготово хирурзима, акушерима… Али, адвокати “бујају” на све стране, а зарађују феноменално!

  2. Neka se nesto i drugi nauce od advokata. Svi treba da izadjete na proteste i protjerate ovu kriminogenu vlast koja od vas pravi zrtve jer cete uskoro svi pocrkati od vakcina na koje su vas navukli. Njima nije stalo do naroda . Oni su se toliko nakrali da ce moci da zive jos 500 godina ne radeci nista. A vama su samo obecavali sarene laze. Zivite kao afrikanci dok oni zive ko amerikanci.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *