‘Вакцином смо 30 милиона људи заразили раком и AIDS-ом!’ (видео)

0
(0)

Један од најистакнутијих научника у индустрији вакцина, научник фармацеутске компаније `Мерк` (Merck), доктор Морис Хилеман (Dr. Maurice Hilleman), је неколико година пре своје смрти направио аудио снимак у коме је сасвим отворено признао да су вакцине којима је вакцинисано више од 30 милиона људи у свету биле контаминиране леукемијом, вирусом рака и AIDS-ом. На снимку се након његове изјаве чује смех његових колега, такође научника, који потом кажу како ће том вакцином вакцинисати Русе, “напумпати” их туморима, како би то помогло да Американци победе на олимпијади. Дакле, научници су знали да је вакцина заражена вирусом рака и смејали су се на застрашујућу стварност!

Научник фармацеутске компаније Merck, Dr. Maurice Hilleman

“То није никаква теорија завере, то је истина у којој сам учествовао”, речи су `Мерк`-овог научника који није имао појма да ће се једног дана овај снимак наћи у рукама медија, јер тада није било интернета. Вероватно је мислио да ће снимак остати тајна, јер је на питање зашто ту истину није рекао медијима одговорио: “Наравно да то не сме у јавност! То је афера унутар научне заједнице!” Другим речима, подстакао је научнике да прикрију застрашујућу истину. Упркос томе што снимак постоји и може се цео преслушати, овај је снимак годинама заташкаван и до сада га нико није објавио, ниједан масовни медиј у целом свету. То је итекако јасан показатељ да су сви медији потплаћени од фармацеутске индустрије која и даље гура масовна вакцинисања човечанства, сасвим непровереним отровним и врло опасним вакцинама, која ни данас, према речима многих независних научника, садрже непроверене и по људско тело опасне токсине! Зашто би медији заташкавали овај снимак ако раде за добробит човечанства? Наравно, на то питање одговора нема па је из свега сасвим јасна спрега фармацеута, медија и на крају депопулиста (људи који се залажу за смањење броја људи на планети), а који у великој мери финансирају управо вакцине, док понеки попут Била Гејтса отворено признају да вакцина служи првенствено за убијање!

Признање научника компаније Merck послушајте ОВДЕ:

[youtube url=“https://www.youtube.com/watch?v=-uGWut6IRfA“]

Полио вакцине којима се вршило масовно вакцинисање између 1955. и 1963. године садржавала су “live”, односно живе станице вируса рака. Више од 98 милиона Американаца примило је једну или више доза полио вакцина у раздобљу од 1955. до 1963. када је део вакцина загађен са SV40 (вирус рака) био већи и процењује се да је од 10 до 30 милиона Американаца могло примити SV40 контаминирану дозу вакцина.

SV40 вирус рака пронађен је у одређеним врстама тумора код људи. Како не би било “нисмо знали”, ЦДЦ (CDC) или центар за контролу болести у САД, недавно је на својим страницама грешком објавио документ који доказује ово застрашујуће откриће. Документ је убрзо склоњен са страница, али није прошао неопажено. Многи независни амерички медији открили су ово признање, али упркос великим упозорењима, а напослетку и доказом да је рак и AIDS вештачки створен вирус намерно пуштен у свет у сврху депопулације, медији и корпорације и даље ћуте и шире своју тешку политику. У аудио-запису можете чути циничан смех научника упознатих са тим да су вакцинама у ствари отровали људе и у свет убацили пандемије и рака и AIDS-а, на шта годинама упозоравају независни научници. Симболично, управо у доба вакцинисања настаје експлозија ових, по људе наводно смртних болести, а који уз слепо веровање медицинско-фармацеутској индустрији губе животе сваки дан и тако испуњавају ђавољи план ових (не)људи, који се смеју над спознајом да је човечанство отровано!

Због свега овога постаје сасвим нејасно у Хрватској актуелно присилно вакцинисање, јер по овоме испада како неко силом жели, ризику, а самим тим и болестима и смрти изложити милионе Хрвата, који вакцинишу своју децу без икаквих питања „с главом у песку“, без питања шта им то деца примају у свој организам.

natural news

Из аудио-записа дајемо најважније:

Dr. Edward Shorter: Реците нам како сте открили вакцине за SV40 и полио?

Dr. Maurice Hilleman: Па, то је у ствари био `Мерк`. Да, `Мерк`, ја сам тада почео да радим за ту фирму и одлучио сам додатно да развијем вакцине. Ми смо тих дана имали неке заиста дивље вирусе, попут вируса у бубрезима дивљих мајмуна и тако даље. Напокон, након шест месеци сам рекао себи, доврага, не можеш развити вакцину с тим ђавољим мајмунима, с тим смо били готови, схватио сам ако не учиним нешто, онда ћу једном за свагда одустати од даљег рада. Тада сам одлучио да посетим Била Мана (Bill Mann) у вашингтонском зоолошком врту. Рекао сам му да имам проблем и да не знам шта, доврага, треба да учиним. Бил Ман је био заиста паметан момак. Рекао сам му како нам узимају наше мајмуне на аеродромима, и да ми је потребна помоћ. Он ми је рекао како треба да одем и покупим мајмуне у западној Африци, па да након тога пребацим зелене мајмуне (Chlorocebus sabaeus) у Мадрид где нико не прегледа животиње у транзиту, након тога одвезем до Филаделфије или до Њујорка, па да их покупим директно са авиона. Тако смо донели наше зелене мајмуне у САД, у то време НИСМО ЗНАЛИ ДАО СМО С ЊИМА УВЕЗЛИ И ВИРУС AIDS-а.

Смех у позадини, неко каже: “Значи ви сте донели вирус AIDS-а у нашу земљу. Сада знамо. (смех) То је права правцата прича. (смех) Шта све `Мерк` неће учинити како би створио вакцину.” (смех)

У ствари он (колега) је то учинио, он их је увезао у САД. Мислим, ми смо довели те мајмуне, али само су ти мајмуни били решење јер те животиње нису имале дивље вирусе, али ми…

Dr. Maurice Hilleman: (смех)

Dr. Edward Shorter: Дакле, само сте узели Sabin-ове вакцине у `Мерк`-у…

Dr. Maurice Hilleman: Да, тако је, све то је било направљено у `Мерк`-у…

Dr. Edward Shorter: У то време сте радили за `Сабин`-а (Sabin)?

Dr. Maurice Hilleman: Да, али те вакцине су направљене пре него што сам ја дошао…

Dr. Edward Shorter: Да, али `Сабин` је тада радио масовна испитивања на терену (на људима).

Dr. Maurice Hilleman: Да, да.

Dr. Edward Shorter: Добро.

Dr. Maurice Hilleman: У Русији и тако даље. Тако да сам одлучио да идем на скуп и да причам о вирусима који се не могу открити па сам рекао Алберту, да се не узнемири оним што ћу му рећи, али да ћу говорити о вирусима који се налазе у `Мерк`-овој вакцини. Наравно Алберт је због тога био изузетно узнемирен.

Dr. Edward Shorter: Шта је рекао?

Dr. Maurice Hilleman: Па он је у суштини рекао како ће то бити још један проблем, тачније, да ће изгледати како кријемо одређене радње које ће стопирати кориштење вакцина. Ја сам му рекао да је потпуно у праву, али да сада долази ново доба у коме је откривање вируса изузетно важно како бисмо се отарасили тих вируса.

Dr. Edward Shorter: Дакле, рекли сте му како је то у ствари, скривени састојак у самом справљању вакцина који у ствари контаминира вакцине?

Dr. Maurice Hilleman: У ствари, ту је било 40 различитих вируса у вакцини које смо деактивирали, и тако да…

Dr. Edward Shorter: Али нисте деактивирали ОВАЈ вирус…

Dr. Maurice Hilleman: Тако је, тај вирус нисмо деактивирали, али морате знати да вакцина за жуту грозницу садржи вирус леукемије, знате тада је то била доста груба и сирова наука. У сваком случају, причао сам с њим и питао сам га за шта се брине? Рекао сам му да имам ђавољи осећај да је овај НОВИ ВИРУС ДРУГАЧИЈИ ОД СВИХ С КОЈИМА СМО РАДИЛИ, И ДА ЋЕ ТАЈ ВИРУС ИМАТИ НЕКЕ ДУГОРОЧНЕ ПОСЛЕДИЦЕ, НИСАМ ЗНАО КАКО БИХ ТО ОБЈАСНИО. Он ме је питао које? Ја сам рекао, на пример СТВАРАЊЕ РАКА. (смех) Рекао сам Алберту да сигурно мисли како сам луд, али да имам осећај да треба да узмемо тај вирус и са њим заразимо мајмуне и хрчке. Након једног дана разговора, он је рекао како ћемо сигурно добити највише медаља на Олимпијади јер ћемо напунити Русе с тонама тумора. (смех) Тако смо тестирали вакцине, то је било тада…,… хмм, у ствари то нам је некако пореметило састанак јер смо променили тему…

Извор: Natural News

——

dnevno.hr, за ФБР посрбила и приредила Биљана Диковић

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Србија међу земљама где расте број противника вакцине

5 (1) Србија је међу земљама у којима расте број противника вакцина, у друштву Пакистана, …

Трудо: Kанада купује сто милиона доза експерименталне вакцине

1 (1) Премијер Kанаде Џастин Трудо објавио је да је постигнут оквирни договор са компанијама …

Један коментар

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend