недеља , јануар 21 2018

ВЕЛЕИЗДАЈНИЧКИ ОЛОШ најављује нове изборе, педесете у задњих пар година

Александар Вучић изјавио да не искључује могућност парламентарних избора следеће године, наводећи да, ако опозиција изнесе ваљане разлоге, може и да их буде.

– Чујем да неки траже изборе и ако инсистирају на томе, нећу бежати са мегдана. Не искључујем изборе, и ако опозиција изнесе ваљане разлоге, можда их и буде – рекао је председник Србије у интервјуу сутрашњим Вечерњим новостима поводом 64. годишњице листа.

На питање да ли су избори у Београду највећи тест за СНС од 2012. године, Вучић каже да рачуна да су „Ђилас, Шапић и Шутановац велики фаворити“.

– Сви су они кандидати истог режима ДС и боре се једино за привилегије и обнову својих милионских комбинација. Ако победимо, то ће значити да је народ гласао за рад, марљивост и труд, а не за лоповлук и пљачку. Ако се деси другачије, честитаћу им. Само морају да знају да смо у Београду више урадили за ове три године него они од 1996. – казао је Вучић.

Председник Србије је нагласио да је веома задовољан радом кабинета Ане Брнабић.

– Повећање плата и пензија је значајно, а ако будемо дисциплиновани, биће још повећања у будућности. Помало сам тужан због чињенице да многи медији и део јавности чак и најбоље резултате покушавају да омаловаже – рекао је Вучић.

Танјуг

Актуелно

Стаматовић: Лавина незадовољства у Цркви поводом издаје КиМ од стране онога „што се лавовски бори“! 

Чајетина, 15.1.2018 – Здрава Србија (ЗС) још једном позива Свети архијерејски сабор Српске православне цркве …

Ти олошу у Београду не можеш да пређеш цензус на изборима!

Председник Социјалистичке партије Србије Ивица Дачић оценио је данас да су предстојећи избори за одборнике …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Simple Share Buttons