ВЕЛИКИ БРОЈ Београђана се после вакцине тестирао – немају антитела!?

ВЕЛИКИ БРОЈ Београђана се после вакцине тестирао – немају антитела!?

4.9
(15)

После вести да се у ковид болницама у Београду и широм Србије налази велики број људи који се вакцинисао и ревакцинисао (углавном) кинеском вакцином, редакцији „Србин инфо“ се јавило неколико читалаца из Београда, који су открили да су после примања цепива урадили тест и добили резултат да немају антитела!

– Ево сада већ десет дана од ревакцинације кинеском вакцином, ја и даље немам антитела. Још неколико мојих пријатеља је радило овај тест и после прве и после друге вакцине, дакле у различитим фазама. Како је могуће да смо примили вакцину, а да немамо уопште антитела? То је и била поента примања вакцине – каже наша читатељка, која је инсистирала на анонимности.

Такође, Момчило Бајагић Бајага открио је да се не осећа најбоље након што је примио вакцину против коронавируса. Музичар није детаљисао о свом тренутном здравственом стању, али је кратко поручио да се не осећа добро. Како сазнајемо, Бајга се разболео после ревакцинације Фајзер вакцином.

Лекари су коначно признали прави разлог скока заражених, а прва међу њима која је јавно проговорила о овоме је имунолог др Емина Милошевић, која је за портал Нова изјавила:

„Није баш јасно шта се то дешава? Зашто се инфицирало толико људи који су примили прву дозу вакцине?“, пита се ова лекарка.

Она апелује на надлежне да спроведу темељније и обимније истраживање које би показало да ли је проблем у ефикасности вакцина или у понашању људи.

“Знамо да је већина грађана вакцинисана кинеском вакцином. Може бити да смо много неодговорни, а може бити и да просто ефикасност те вакцине није баш толика колика се тврди”, упозорава Милошевић и наводи да је званична ефикасност те вакцине 79 посто.

Иако власт не објављује званичне податке, имунолог истиче да у свом окружењу има доста примера оних који су се заразили убрзо након примљење прве дозе, као и да на исти проблем указују и колеге са којима је у комуникацији.

Србин.инфо

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Београдска рација, 2021.

Београдска рација, 2021.

4.8 (14) Идиотизам пропадајућег режима је 1.априла био окачен на најистакнутијем месту, да га сви …

Професорка Мила Алечковић објаснила ствари распаднутом крушевачком пандуру (видео)

Професорка Мила Алечковић објаснила ствари распаднутом крушевачком пандуру (видео)

4.8 (12) Клинички психолог и професорка Мила Алечковић и заменик градоначелника Београда разменили су тешке …

Један коментар

  1. Odakle znaju da je virus u pitanju.. odakle testovi?… odakle vakcina za nesto sto nisu izdvojili, pogledali, izvrsili patogrn tj. obdukciju na 97 do 98 unrlih, tek tada se moze reci to je i napraviti lek.. kako se prenosi?
    Ljudi umiru, 15, 20, pa i da je 100 ali od cega? Da li se preko vakcina gura neki virus ili pandemija, i ni jedna pandemija ne moze da radi dok se vecina ne zarazi.. koliko je ljudsko telo jako, ni ubistvom vakcinom ne mogu napraviti brojke. A gejts im dao pare i reko MORA dal vakcinom, merama, moramo smanjiti ljude, kao da on misli za nekog..

Leave a Review

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend